פנינה לונטל
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
בקיצור מה הפיתרון הכי טוב כדי שלא יהיה ריח רע כי הרחתי המברשת לאחר הניקוי העצמי (בדרימי) והיא היתה ממש עם ריח רע
איך מנקים את זה?(כולל פתחי כניסת ויציאת המים),
איפה אתם שמים מרכך כביסה? במיכל המלולכלים? אז מה זה בדיוק הורס?לא להשים מרכך כביסה במיכל וודאי לא אקונומיקה!!!!!!
אני הייתי היום בתחנת שירות של דרימי הטכנאי יצא אלי במיוחד מתוך הקמפוס
(המזכירות מקבלות המוצר מהלקוח ומעבירות לטכנאי ואין קשר ישיר עם הטכנאי)
ועד שהוא לא רוקן לי את המים שהיו עם קצת מרכך כביסה הוא לא נרגע!
שאלתי אותו האם הם מוכרים חומר שטיפה יעודי (ולו בשביל לבדוק האם זה משהו שיווקי..) והשיב שלא.
הוא אמר לי לשטוף ניקוי עצמי כמה פעמים במים. והסביר שהחומרים הכימקלים שנמצאים בכל החומרי ניקוי הקלאסיים הורסים את הרכיבים הריגישים במכשיר.
יש לכם מברשת שקיבלתם במארז והיא מיועדת לנקות ליד פתח כניסת הלכלוךאת מיכל המים המלוכלכים שופכים לשרותים. נכון?
אבל החלק השחור של הפילטר גם מלוכלך ואני לא רוצה שתהיה לי סתימה בכיור/אמבטיה ונתפס לזה הרבה לכלוך
גם בקצוות למעלה מתחת לעיגול. איך אתן מנקות אותו?
איך מנקים את פתחי יציאת המים ?
קרה לי משהו מוזר שעשיתי ניקוי והחלטתי להוציא את המברשת לייבוש בחוץ.
והסתכלתי מתחת לחלק שמסובב את המברשת- היתה הצטברות של המון לכלוך ,נאלצתי לנקות עם קיסם אוזניים ומי יודע כמה זמן זה היה שם??!!
הבנתי שדרימי עושה ניקוי עצמי ללא תחזוקה מורכבת.
לאחרונה יצא לי הרבה להתעסק איתו בסדקים ולחפש איפה ניתקע לכלוך....
משהי יודעת למה אני מתכוונת?
תודה
לשים אותה מעט באקנומיקה ואחכ לשטוף היטיב , ומעכשיו להקפיד על ניקוי עצמי וייבוש אחרי שימוש,בקיצור מה הפיתרון הכי טוב כדי שלא יהיה ריח רע כי הרחתי המברשת לאחר הניקוי העצמי (בדרימי) והיא היתה ממש עם ריח רע
שימו לב!איך מנקים את זה?
מותר לפי ההוראות לשים את הפילטר האפור בתוך אקונומיקה?אם משאירים את המיכל מים מלוכלכים כשהוא אינו נקי
הפילטר צובר את הלחות ומתחיל להסריח
וזה נשאר בתוכו גם כשמרוקנים את המיכל
ואז יש לשים את הפילטר בתוך מים עם אקנומיקה למשך כמה שעות ואח"כ לייבש היטב .
ואז כשמדליקים את
בחוברת ההוראות כתוב שאם הוא מתלכלך לשטוף אותו במים ולייבש היטיב.מותר לפי ההוראות לשים את הפילטר האפור בתוך אקונומיקה?
הבנתי שהוא חיב להשאר יבש ולא לבוא במגע עם מים.
מעונינת לדעת איך מנקים יסודי את המכסה של המים המלוכלכים- מתחת לפילטר-
מצטבר שם הרבה לכלוך ולא יורד עם המברשת וכמה שאני מנקה זה לא נראה חדש כמו שהיה.
לא הבנתי את המכתב.בנוסף:
לנוחותכם ! וכך מובא בחוברת ההוראות
ניתן להפריד את המסננת שיש בתוך מיכל המלוכלכים ולהוציא אותה לגמרי
הרווח הוא שכל הלכלוך מתערב עם המים ואז יותר קל לשפוך את הכל לתוך האסלה מאשר להישאר עם פסולת רטובה בתוך המסננת
אני שוטף עם זרם הטוש באמבטיהלא הבנתי את המכתב.
ברור שאני שופכת מים ומפרידה את החלק העליון מהמיכל. אך עדיין נשאר לכלוך מתחת לכלי השחור.
וזה ניתקע שם ולא יורד בקלות
האם אחרי הניקיון שאתה עושה במים (בלי אקונומיקה) הריח עבר??א
אני שוטף עם זרם הטוש באמבטיה
הייתי שם באקנומיקה אבל אחרי שנהרס לי מנוע ההפרדה אני כבר נזהר
עעד שיגידו לי אם זה אפשרי מטעם החברה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים