מידע שימושי דרמה בעולם כשרות הבשר! הרב לוין פורש מכשרות הבשר של ביפלנד !!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
א. נכון, מדובר בכשרות ברמה גבוהה מכל כשרות בארץ...
תברר כמה בהמות נשחטות בשעה בכשרויות אחרות וכמה בכשרות הרב לוין, לי אין בעיה עם זה, אבל לרבים אחרים-כן
נכון, זו כשרות ברמה מאוד גבוהה אבל עדיין יש נקודות לשיפור (כמו בכל מקום...)

• הוסף לסימניות
אמר לי יהודי שמשמש כראש צוות שוחטים בארגנטינה שהוא חושב שהכשרות הנ"ל לא ברמה של הכשרות בארץ, אבל דווקא לאחר השינוי הנוכחי המצב יהיה יותר טוב...
מכירה חלקה שמחלקת כ2000 חבילות בשר ועופות לפני החגים.
בעבר היו עובדים בעיקר עם בשר של רובין בשנים האחרונות הצבור מבקש בעיקר בשר של לוין מיעוט רוצה רובין
ציבור אברכי לטאי פרום

• הוסף לסימניות
א. נכון, מדובר בכשרות ברמה גבוהה מכל כשרות בארץ...
נכון, זו כשרות ברמה מאוד גבוהה אבל עדיין יש נקודות לשיפור (כמו בכל מקום...)
אני חייב להדגיש שאני לא מכיר את הכשרות לאחרונה.....אלא לפני כ10/20 שנה......
בזמנו היה לי היכרות קרובה....לאחד שהיה ממש ממש בתוך הכשרות פנימה[וגר בארנטינה]....
בזמן שרבני[יותר נכון רב מסוים] ישראל המליצו...וכך נכנס למייסטרים האברכי הלטאי........
הוא אמר לי שזה כשרות טובה אבל לא בשורה הראשונה[לפי לשונו "זה לא מתאים לאברכים"]
אני לא חושב שבשנים האחרונות זה עשה מהפך,ונהיה ברמה הגבוהה מכל הכשרויות בארץ.....
אז אני לוקח הכל בערבון מוגבל....
סתם לדוגמא...היה טענה שהשוחטים שלו מהשורה הראשונה ואפילו ר מרדכי גרוס התבטא,הלוואי שלי יהיה כאלה שוחטים....בזמנו[לפני כ10 שנה] הוא אמר לי שהשוחטים לא משהו[והוא הכיר בארגנטינה את כל מערך הכשרות לפני ולפנים....]

• הוסף לסימניות
שמואל חי ובית דינו קיים.

תשאל את הרב גרוס בעצמו ותווכח.

האיך חי מכחיש את החי?
כנראה לא הבנת מה שכתבתי.....
את דעת הרב אני יודע....ואני לא מתווכח על רבנים.....
אבל מצד שני יש לי ידיעה מבן אדם שאני מאוד סומך,והיה בזמנו עמוק בתוך מערך הכשרות...שדעתו היתה קצת שונה....
וזה הסיבה שאני משתדל לא לאכול את הכשרות....
אני עוד פעם מדגיש שזה תקף ללפני כ10 שנים...אין לי שמץ מהשנים האחרונות....
בכל אופן בתור אחד מהצד שבדרך כלל לא מעורה בכשרויות/פוליטיקות...היה לי תמיהה עצומה בין הוראת חלק מהרבנים לבין הידיעה ההפוכה מהבן אדם שאני סומך עליו...אני לא אומר שזה לא הכשר טוב....רק צרם לי האימרה שזה הכשר הכי טוב....

• הוסף לסימניות
כנראה לא הבנת מה שכתבתי.....
את דעת הרב אני יודע....ואני לא מתווכח על רבנים.....
אבל מצד שני יש לי ידיעה מבן אדם שאני מאוד סומך,והיה בזמנו עמוק בתוך מערך הכשרות...שדעתו היתה קצת שונה....
וזה הסיבה שאני משתדל לא לאכול את הכשרות....
אני עוד פעם מדגיש שזה תקף ללפני כ10 שנים...אין לי שמץ מהשנים האחרונות....
בכל אופן בתור אחד מהצד שבדרך כלל לא מעורה בכשרויות/פוליטיקות...היה לי תמיהה עצומה בין הוראת חלק מהרבנים לבין הידיעה ההפוכה מהבן אדם שאני סומך עליו...אני לא אומר שזה לא הכשר טוב....רק צרם לי האימרה שזה הכשר הכי טוב....
הבנתי.
לי צורם שמערבבים פוליטיקה (מקומית משם/ או מא"י) עם כשרות.
באחריות מלאה אני אומר לך שאותו בן אדם שאתה סומך עליו לא דיבר על כשרות נטו. דו"ק ותשכח.
ודא"ג, מהתחלה היה הכשר מעולה, ויותר טוב מההכשרים של פה.
אני לוקח אחריות על כל מילה שכתבתי.
אפשר להמשיך בפרטי
שטרודלsimjilevi

• הוסף לסימניות
הרב @שמחהלוי היקר!

במחילה, אבל עם כל הכבוד לכשרות הזאת, זה פשוט מגוחך לומר שזה יותר טוב מכל הכשרויות בארץ…
אני בטוח שמעולם לא ביקרת בשחיטה של הרב לנדא, שארית, ובית חלקיה בחו״ל!!
את השחיטה של הרב לוין אני מכיר ולא מאתמול, ונכון שיש בה הרבה מעלות, אבל א״א לומר שזה אפילו מתקרב לשחיטות שציינתי למעלה!

אתה חסיד נאמן / משווק של ההכשר? אין בעיה, מותר לך לציין את מה שאתה יודע ולהמשיך הלאה.
מכאן ועד להאדרת ההכשר לרמות שהוא אפילו לא שאף לשם, זה פשוט מגוחך ומראה קצת על האמינות של שאר הפרטים…

אין לי עניין בויכוחי סרק, אם לא היית בעצמך אפילו באחד מהשחיטות שציינתי, אז אין טעם לדון בזה.

• הוסף לסימניות
הוא אמר לי אתמול שנכון לעכשיו עדיין לא לאכול, לכשיגיע המשלוח החדש יש לברר שוב.
הזמנו בהזמנה האחרונה
גולש עגל של הרב לוין במשקל 6.75 ק"ג
אנחנו מעוניינים למכור אותו ב64 ש"ח לק"ג (המחיר בפילנד הוא 69 לק"ג + 5 על ההזמנה)
ליצירת קשר 0548488499

https://enativ.com/sales

• הוסף לסימניות
טוב אז בינתיים יוצא שאי אפשר כעת להזמין בשר מביפלנד בשל שינוי בכשרות שם
נכון???

• הוסף לסימניות
הבנתי.
לי צורם שמערבבים פוליטיקה (מקומית משם/ או מא"י) עם כשרות.
באחריות מלאה אני אומר לך שאותו בן אדם שאתה סומך עליו לא דיבר על כשרות נטו. דו"ק ותשכח.
ודא"ג, מהתחלה היה הכשר מעולה, ויותר טוב מההכשרים של פה.
אני לוקח אחריות על כל מילה שכתבתי.
אפשר להמשיך בפרטי
שטרודלsimjilevi
מי שמבין בכשרות באמת
לא חושב כמוכם בצורה כ"כ נחרצת
ואני יודעת שהרבה בזמנו המליצו על השחיטה
אבל שמענו מרב מוכר מאוד שזה לא מתקרב לרמה של הכשרויות המובילות כאן בארץ
(שאלנו על השאלת סיר בשרי לשכנים שיבשלו בו את הבשר...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפני מעט יותר מחודשיים לאחר שריפת מפעל גורינה הרב דב בער לוין שליט"א רצה להתפטר מפיקוח על השחיטה, משום שלטעמו בעל הבית מתערב ומעיר על כל הורדת בהמה שלא עומדת ברף הכשרותי הגבוה שקבע הרב שמואל אריה לוין שליט"א, והדבר יוצר לחץ לא ראוי (ודא"ג, מבירור עם שוחטים מהשגחות שונות, זה קיים בכל שחיטה ובכל יבואן...). כמובן, שברגע שהרב ד. ב. לוין שליט"א עוזב, גם בנו שבא לעזור לו עוזב.

הרב לוין לא עזב סתם היה לו ביקורת ולכן הוא עזב

רואים שהמקור שלך הוא משמועות...
אם היית מכיר את העובדות לא היה עולה על דעתך לכתוב מה שכתבת...

@שמחהלוי האם זה לא מה שכתבתם בעצמכם? שהוא עזב מסיבה של לחץ לא ראוי מבעל הבית? האם אין זה בבחינת ביקורת?
שואלת בכנות כדי להבין יותר טוב.

• הוסף לסימניות
תפקידו של האחיין היה בסה"כ 'פיקוח' ו'כח עזר' ע"מ להביא את מה שצריך הכרעה בפני דודו הרב ש. א. לוין שליט"א.
אשמח להבין יותר, האם פיקוח ללא הכרעה - זה בסך הכל?
פיקוח צריך להיות על ידי מישהו שיודע טוב מאוד מה קורה מבחינת המציאות בשטח, שלא יוכלו לחמוק ממנו כל מיני תקלות וגם ניסיונות רמאות.
ודבר שני, להיות בקי גדול בהלכות כדי לדעת מה להביא להכרעה.

• הוסף לסימניות
לפני 5 דק' פגשתי את הרב גרוס בבית הלל ויזניץ שאלתי את האיש הקרוב להרב גרוס בכשרות שהיה ביחד איתו האם הרב ממליץ כעת על השחיטה של ביפלנד הוא אמר לי נחרצות שהוא לא ממליץ והוא לא יודע כעת בכלל מה הולך שם
והמכירות מנסות לומר שהוא כן ממליץ

• הוסף לסימניות
אחרוג הפעם מהסייג שסייגתי לעצמי מלהמשיך בדיון כאן ואגיב:

1. הרב גרוס שליט"א שלח את הרב יוסף דוד וינגרטן שליט"א ממודיעין עילית לבדיקה של המצב כיום. הוא היה שם עוד בזמן המלחמה באיראן.
לאחר חזרתו, ולאור התרשמותו, הגר"מ גרוס שליט"א ממליץ וכמימים ימימה.
שוב: איך החי מכחיש את החי.
אני מציע לכל המעוניין לדעת את האמת, לשאול ולברר בעצמו ויווכח באמיתות דבריי.

2. יאמר כבדרך אגב, שמעניין, עד ש @שרולי ש הנ"ל פגש את הרב גרוס שליט"א בכבודו ובעצמו, לא שאלו, ורק שאל את המקורב, אבל זה פרט שולי...

• הוסף לסימניות
אחרוג הפעם מהסייג שסייגתי לעצמי מלהמשיך בדיון כאן ואגיב:

1. הרב גרוס שליט"א שלח את הרב יוסף דוד וינגרטן שליט"א ממודיעין עילית לבדיקה של המצב כיום. הוא היה שם עוד בזמן המלחמה באיראן.
לאחר חזרתו, ולאור התרשמותו, הגר"מ גרוס שליט"א ממליץ וכמימים ימימה.
שוב: איך החי מכחיש את החי.
אני מציע לכל המעוניין לדעת את האמת, לשאול ולברר בעצמו ויווכח באמיתות דבריי.

2. יאמר כבדרך אגב, שמעניין, עד ש @שרולי ש הנ"ל פגש את הרב גרוס שליט"א בכבודו ובעצמו, לא שאלו, ורק שאל את המקורב, אבל זה פרט שולי...
אם אין מידע רציף מהמקום, איך זה יעזור?
אתם חושבים שהם לא ידעו שהרב הנ"ל מגיע לביקורת?
ואם המצב ישתנה לחלוטין בתוך חודש, מישהו ידע על זה?

נ.ב. גילוי נאות - לא אכלתי ולא אוכל מהכשרות הנ"ל, מפאת הקושי לברר על מצבו (באופן רציף, ולא ממישהו שברר לפני 5 שנים)

• הוסף לסימניות
האם הולך להיות מכירה נוספת אחרי ראש השנה של בשר?
כמעט הכל אזל מהמלאי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה