"אני מבין שהיתה שערוריה, מישהו יודע?
"
לבושתם של המטופלים שלי, אני יכולה לספור על יד אחד, אולי יד וחצי, את המטופלים שהתעניינו במצב בבית שלי בעקבות המלחמה. איפה אתם חיים? עד כמה מנותקים ומנוכרים אתם יכולים להיות?", אמרה ד"ר ויליאן בדבריה.
לזה קוראים שערורייה או השתלחות. נסחפו.
ממתי מטופל אמור להתעניין בחייו האישיים של מטפל בפרט שיש עוד מטופלים שמחכים בתור ביקור במרפאה זה לא זמן של ישיבה על קפה ופטפטתאני מאוד מבינה את הרופאה הזו
בלי להוריד מחומרת עוון הגיוס, בציבור שלנו יש אטימות נוראית לחיילים ולמשפחות שלהם
אנשים שמגיעים לרופאה באופן קבוע, אמורים להיות "מענטש" ולהתעניין לפחות בקרוביה שבוודאי משרתים
זה המינימום שנדרש מאיתנו ולא תהיה לי שום בעיה לבוא להיבדק אצלה
יותר טיפשי אם ישאירו אותנו בלי רופאים שאינם חרדים...טיפשי מצידה לצעוק על המפרנסים שלה,
לא שערוריה אבל קצת טאקט.
אני לא מכירה את הרופאה ולא באה להביע עליה דעה, אבל ממתי לקוחות/פציינטים אמורים להתעניין במשפחתה של הרופאה שלהם???לבושתם של המטופלים שלי, אני יכולה לספור על יד אחד, אולי יד וחצי, את המטופלים שהתעניינו במצב בבית שלי בעקבות המלחמה
באמת יש כזה חשש? הם כאן בהתנדבות?יותר טיפשי אם ישאירו אותנו בלי רופאים שאינם חרדים...
מי יותר צריך את מי?
הם לא חייבים לעבוד בבני ברק. אם אנחנו לא רוצים אותם, לא חסר להם לאן ללכת.באמת יש כזה חשש? הם כאן בהתנדבות?
לא הבנתי איך הגעת למסקנא ש'לא רוצים אותם'?הם לא חייבים לעבוד בבני ברק. אם אנחנו לא רוצים אותם, לא חסר להם לאן ללכת.
אבל אנחנו לא רוצים אותם?
בטוח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים