- הוסף לסימניות
מי אמר לך שהם כבר הגישו תכנית?תודה רבה!
אני מחפש את הפרויקט שד.ש. עושים בו את ההמרה ממוגן לרגיל, אני לא יודע באיזה שכונה זה.
מי אמר לך שהם כבר הגישו תכנית?תודה רבה!
אני מחפש את הפרויקט שד.ש. עושים בו את ההמרה ממוגן לרגיל, אני לא יודע באיזה שכונה זה.
שמעתי שהם עברו כבר את הועדה המקומית, ואני רוצה לאמת או להפריך את זה.מי אמר לך שהם כבר הגישו תכנית?
החלק של הוועדה המקומית בשינוי תב''ע הוא די זניח, אבל אדרבה יש פה חבר'ה שמכירים בע''פ את כל סדרי היום של הוועדה 5 שנים אחורה... מישהו ראה?שמעתי שהם עברו כבר את הועדה המקומית, ואני רוצה לאמת או להפריך את זה.
לא הבנתי מה אתה רוצה.
ביקשתי ס"ה הפניה לתוכנית, לא ביקשתי סקירה על כל ההתכתשויות של הקבוצת רכישה.
1. איך הבנת מזה שהוא כתב שאין הבטחה שהסיכוי אפסי?אני לא מבין כלום בדברים האלו, רק חשבתי שזה אולי יכול להשיב - איך שהוא על שאלתך
אנסה להסביר :
פעם איזה עו"ד הסביר לי את ההבדל [רמת שחור לבן !!!] בחבות הקיימת כלפי המיוצג - בין סתם עורך דין, לבין עורך דין שהוא ג"כ הנאמן שלך :
האחריות של האחרון כלפי המיוצגים שלו היא אבסולוטית - ולכן שווה להקשיב טוב טוב למה שהוא אומר.
[שוב, לא מבין בנושא ואל תסמוך עלי - תעשה גוגל : "חבות נאמן למיוצג"]
לכן חשבתי שאם הנאמן של הקבוצה - העו"ד הנכבד ליאור רוב, כותב לרשות המיסים שאין כל הבטחה לשינוי היעוד, אז אני חשבתי שכנראה אין סיכוי לשנוי את היעוד.
ולכן חשבתי [שוב, אל תסמוך עלי - לא מבין בזה כלום !] שכנראה הסיכוי לשינוי תב"ע הוא אפסי.
כאילו אני [שלא מבין כלום] מנסה להגיד שהקרקע תישאר באותו יעוד כמו שהיא היום - כלומר דיור מוגן לגיל הזהב.
מה שאני מנסה להגיד זה - שאפילו שאני סתם עוד איזה אחד שלא מבין הרבה [באמת] אבל רשות המיסים בטח מבינה, ואם כותבים לרשות המיסים [שרוצה כסף] שאין הבטחה לשינוי יעוד אז אני האהבל מצליח להבין
שלא יהיה שינוי יעוד.
ולכן כנראה לא תמצא שום בקשות בשום מקום בנוגע להנ"ל.
@ szn כנראה יוכל להסביר יותר
מסמך החלטות ועדת משנה להתנגדויות מיום 13/5/25א. למה השינוי טאבו כ"כ מסובך ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //