כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, רוקנתי והבעיה חזרה על עצמה, לא נראה לי שזה קשור.נכתב ע"י מיכל123;524287:פשוט למחוק את כל הדואר הקיים בתוכנה. וזהו.
נכתב ע"י מירי ו.;524769:אני חושבת שהממשק שלו מאוד ידידותי למשתמשת כמוני.... (מקבלת ושולחת המון הודעות)
והכי הכי, אני חייבת התראה שהתקבל דואר, סמל המעטפה הזה בתחתית המסך מאפשר לי להיות עירנית לתגובות והודעות.
יש אפשרות כזו בג'מייל? לא נח לי ללחוץ כל הזמן על 'רענן' בשביל לבדוק אם הגיעו הודעות חדשות?
נכתב ע"י start;524772:כל האפשרויות הללו (התראה על דבר דואר חדש וצליל) קימות, עם עוד הרבה פונקציות הרבה יותר יעילות באאוטלוק! יש בו לוח שנה, מערכת תזכורות פשוטה..
אין בכלל השואה לממשק של האקספרס לאאוטלוק, זה ענין של כמה ימים ותתרגלי.
ובלי קשר לכמות ההודעות שאת שולחת ומקבלת, אני מסתדרת איתו יופי עם עשרות עשרות הודעות ביום.
(נאמתי כמוך ולא רציתי להחליף עד שפשוט ראיתי שאני סתם נעולה)
מאיפה משיגים אותה?נכתב ע"י אברהם;524773:יש אפשרות כזו גם בג'ימייל. המייל לא צריך להיות פתוח, ואפילו הדפדפן לא. מספיק להתקין תוכנה פיצית שנקראת gmail notifier.
נכתב ע"י מירי ו.;524781:באמת שאין לי שם מניות....
לא יודעת באמת למה אני כ"כ נעולה
אבל בשבילי לעבור זה כמעט כמו לעבור דירה....
צריכה להעביר את כל הכתובות, את ההודעות החשובות שיש בהם מלא חומר שעדיין נצרך לי לעבודה (כבר לא נשאר הרבה אחרי 'ההשמדה הגורפת' של אתמול), להעביר את ההודעות שעוברות לי אוטומטי מכתובת הג'מייל לאאוטלוק החדש....
אבל אולי באמת עכשיו הגיע הזמן....
מאיפה משיגים אותה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים