האואוטלוק השתבש

• הוסף לסימניות
מה עושים?????

ההודעות נשלחות לנמענים המון המון המון פעמים עד שאני מכבה את המחשב,
הפעלתי מחדש שלחתי כרגיל ועכשיו שוב עושה את אותן בעיות

תעזרו לי אנא!!!

• הוסף לסימניות
אאטלוק אקספרס?
תעשי שיפט + דיליט להודעה בדואר יוצא אחרי שהתוכנה עולה
........וכדאי לעבור לאאטלוק, יציב יותר והרבה פחות בעיות

• הוסף לסימניות
איכשהו זה הסתדר הפעלתי מחדש את המחשב וזה הצליח.
הענין הוא שגם בבוקר כשזה קרה בהפעלה מחדש זה הסתדר ואחרי כמה שעות חזרה הבעיה

אשמח לדעת מה אפשר לעשות שלא יקרה שוב?
ו-כן, רוקנתי את כל כל ההודעות והבעיה חזרה על עצמה!

• הוסף לסימניות
פשוט למחוק את כל הדואר הקיים בתוכנה. וזהו.

• הוסף לסימניות
צריך לרוקן את כל פריטים שנשלחו וגם את פריטים שנמחקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;524287:
פשוט למחוק את כל הדואר הקיים בתוכנה. וזהו.
כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, רוקנתי והבעיה חזרה על עצמה, לא נראה לי שזה קשור.
בינתיים זה עובד תקין אני מקוה שכך ימשיך כי זה קרה לי כמה פעמים היום

• הוסף לסימניות
אוףףףף :mad:
שוב אותה בעיה, רוקנתי הכל!!
עובד תקין ומידי פעם משתבש. מישהו נתקל בכזו בעיה מוזרה?
והפעם השתדרגה לי הבעיה... כל המחשב נתקע לגמרי בכל שליחת הודעה ואני צריכה להפעיל מחדש.

מה יהיה???
אי אפשר לעבוד כך נורמלי!:(

• הוסף לסימניות
מנסיון מר.........
תעברי לאאטלוק, היה לי תקופה עם המון בעיות עם האקספרס בדיוק כמו שאת מתארת

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מבינה מה מצאת באאוטלוק אקספרס? מה את כ"כ מתעקשת לעבוד איתו? היו לך בעבר הרבה שאלות ותיסבוכות (תבדקי בשאלות הקודמות שלך כאן בפורום).

אני אישית ממליצה על וואלה וג'ימייל או לכי על מה שהציעה START אאוטלוק רגיל,

מותר לשנות בחיים, לא?;)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהממשק שלו מאוד ידידותי למשתמשת כמוני.... (מקבלת ושולחת המון הודעות)

והכי הכי, אני חייבת התראה שהתקבל דואר, סמל המעטפה הזה בתחתית המסך מאפשר לי להיות עירנית לתגובות והודעות.

יש אפשרות כזו בג'מייל? לא נח לי ללחוץ כל הזמן על 'רענן' בשביל לבדוק אם הגיעו הודעות חדשות?

• הוסף לסימניות
כל האפשרויות הללו (התראה על דבר דואר חדש וצליל) קימות, עם עוד הרבה פונקציות הרבה יותר יעילות באאוטלוק! יש בו לוח שנה, מערכת תזכורות פשוטה..
אין בכלל השואה לממשק של האקספרס לאאוטלוק, זה ענין של כמה ימים ותתרגלי.
ובלי קשר לכמות ההודעות שאת שולחת ומקבלת, אני מסתדרת איתו יופי עם עשרות עשרות הודעות ביום.
(נאמתי כמוך ולא רציתי להחליף עד שפשוט ראיתי שאני סתם נעולה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;524769:
אני חושבת שהממשק שלו מאוד ידידותי למשתמשת כמוני.... (מקבלת ושולחת המון הודעות)

והכי הכי, אני חייבת התראה שהתקבל דואר, סמל המעטפה הזה בתחתית המסך מאפשר לי להיות עירנית לתגובות והודעות.

יש אפשרות כזו בג'מייל? לא נח לי ללחוץ כל הזמן על 'רענן' בשביל לבדוק אם הגיעו הודעות חדשות?

יש אפשרות כזו גם בג'ימייל. המייל לא צריך להיות פתוח, ואפילו הדפדפן לא. מספיק להתקין תוכנה פיצית שנקראת gmail notifier.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;524772:
כל האפשרויות הללו (התראה על דבר דואר חדש וצליל) קימות, עם עוד הרבה פונקציות הרבה יותר יעילות באאוטלוק! יש בו לוח שנה, מערכת תזכורות פשוטה..
אין בכלל השואה לממשק של האקספרס לאאוטלוק, זה ענין של כמה ימים ותתרגלי.
ובלי קשר לכמות ההודעות שאת שולחת ומקבלת, אני מסתדרת איתו יופי עם עשרות עשרות הודעות ביום.
(נאמתי כמוך ולא רציתי להחליף עד שפשוט ראיתי שאני סתם נעולה)

באמת שאין לי שם מניות....
לא יודעת באמת למה אני כ"כ נעולה:rolleyes:

אבל בשבילי לעבור זה כמעט כמו לעבור דירה....:)
צריכה להעביר את כל הכתובות, את ההודעות החשובות שיש בהם מלא חומר שעדיין נצרך לי לעבודה (כבר לא נשאר הרבה אחרי 'ההשמדה הגורפת' של אתמול), להעביר את ההודעות שעוברות לי אוטומטי מכתובת הג'מייל לאאוטלוק החדש....

אבל אולי באמת עכשיו הגיע הזמן....

נכתב ע"י אברהם;524773:
יש אפשרות כזו גם בג'ימייל. המייל לא צריך להיות פתוח, ואפילו הדפדפן לא. מספיק להתקין תוכנה פיצית שנקראת gmail notifier.
מאיפה משיגים אותה?

• הוסף לסימניות
את בכמה דקות מיצאת את כל הדואר נכנס ודואר יוצא וכל החומר שקיים לך באקספרס ומיבאת אותו לאאוטלוק! גם לאאוטלוק תוכלי להגדיר שיקבל את הגימייל אליו, פשוט ממש!
הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;524781:
באמת שאין לי שם מניות....
לא יודעת באמת למה אני כ"כ נעולה:rolleyes:

אבל בשבילי לעבור זה כמעט כמו לעבור דירה....:)
צריכה להעביר את כל הכתובות, את ההודעות החשובות שיש בהם מלא חומר שעדיין נצרך לי לעבודה (כבר לא נשאר הרבה אחרי 'ההשמדה הגורפת' של אתמול), להעביר את ההודעות שעוברות לי אוטומטי מכתובת הג'מייל לאאוטלוק החדש....

אבל אולי באמת עכשיו הגיע הזמן....

מאיפה משיגים אותה?

אני יכול לשלוח לך אותה

• הוסף לסימניות
טוב, start, הצלחת לשכנע אותי!

אז אם כבר, מה הכי מומלץ האאוטלוק או ג'ימייל בתוספת התוכנה שהציע אברהם?
קחו בחשבון שיש לי 2 כתובות ואני צריכה שההודעות כולם יגיעו לי לתוכנה אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה