מידע שימושי האוזניות לא עובדות - מחפשת פתרון

• הוסף לסימניות
יכול להזיז חלקים פנימיים.
מה פירוש נתק? כנראה בחומרה באמת.
הפעלתי סרטון ואני שומעת אותו ברמקול החיצוני וכשני באה להכניס את האוזניות הדיבור בסרטון מתנתק לחצי שניה

• הוסף לסימניות
לכתוב בשורת חיפוש לא של הדפדפן אלא של התוכנות במחשב ליד ההתחל bluetooth
אם יש, ללחוץ על זה, ולתאם אותו כמו בפלאפון

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס שלי דווקא מכובה,
ולא הסתדרתי עם הבלוטוס

• הוסף לסימניות
באיזה סוג חנויות אפשר לקנות את זה?
(למשל בבני ברק)

• הוסף לסימניות
באיזה סוג חנויות אפשר לקנות את זה?
(למשל בבני ברק)
בזאר המציאות- רח' רש"י
דיו פרינט - בר' עקיבא למטה
בגדול כל חנות שמוכרים בה אוזניות\ כבלים - יש הרבה חניות כאלה

• הוסף לסימניות
קרה לי גם במחשב די חדש ויום אחד חזר לעבוד, אולי הפעלה מחדש וכדו'
דווקא יצא לי להפעיל מחדש (לא בכוונה),
אבל עדיין לא עובד,
אולי אני אקנה לבינתיים מתאם,
אבל מישהו יודע מה אני צריכה לעשות?
לפנות לבן אדם שקניתי ממנו?
או ל- DELL? שעדיין יש לי אחריות מהם,

• הוסף לסימניות
בזאר המציאות- רח' רש"י
דיו פרינט - בר' עקיבא למטה
בגדול כל חנות שמוכרים בה אוזניות\ כבלים - יש הרבה חניות כאלה
הייתי היום בכמה חנויות ולא היה להם :(
אגב, מה אני אמורה לעשות?
לפנות לבן אדם שקניתי ממנו?
או ל- DELL? שעדיין יש לי אחריות מהם,

• הוסף לסימניות
היי
במחשבי DELL יש בעיה עם האזניות מפעם לפעם,
בד"כ זה קורה כאשר מעדכנים את החומרה של DELL,
הפתרון שעבד לי כמה פעמים הוא להכנס למנהל ההתקנים(device manager) ולהסיר/למחוק את הדרייבר של realtek,
תחת audio inputs and outputs.
דרייבר.PNG
לאחר מכן לעשות הפעלה מחדש, בד"כ ההתקן יחזור אוטומטית כולל חיבור לאזניות.
אם זה לא עוזר, לנסות למחוק שוב את הדרייבר, ולעדכן את ה windows(בד"כ יהיה איזהשהוא עדכון...) ושוב להפעיל מחדש.
מקווה שעזרתי :)
נ.ב. אין צורך לפחד ממחיקת ההתקן חיפוש קטן בגוגל יביא לך הורדה של ההתקן במקרה שהמחשב שלך לא מצליח להתקין אותו מחדש באופן אוטומטי (קרה לי פעם אחת אחרי 10 פעמים שכבר ניסיתי את הטריק)

• הוסף לסימניות
היי
הפתרון שעבד לי כמה פעמים הוא להכנס למנהל ההתקנים(device manager) ולהסיר/למחוק את הדרייבר של realtek,
צפה בקובץ המצורף 987957
אם זה לא עוזר, לנסות למחוק שוב את הדרייבר, ולעדכן את ה windows(בד"כ יהיה איזהשהוא עדכון...) ושוב להפעיל מחדש.
נ.ב. אין צורך לפחד ממחיקת ההתקן חיפוש קטן בגוגל יביא לך הורדה של ההתקן במקרה שהמחשב שלך לא מצליח להתקין אותו מחדש באופן אוטומטי (קרה לי פעם אחת אחרי 10 פעמים שכבר ניסיתי את הטריק)
רעיון יפה, אבל בגלל שהיא שמעה רשרושים ונתק זמני כשחיברה את האוזניות מסתבר יותר שיש לה בעיית במגעים.

• הוסף לסימניות
היי
צפה בקובץ המצורף 987957
אני דיברתי עם החברה של דל,
והבן אדם עשה שליטה מרחוק ובאמת ראיתי שזה מה שעשה,
חיפש בגוגל התקנים מחק הוריד,
לא יודעת מה בדיוק עשה, (הייתי הרבה זמן על הקו איתו),
וב"ה חזר לעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה