- הוסף לסימניות
הפעלתי סרטון ואני שומעת אותו ברמקול החיצוני וכשני באה להכניס את האוזניות הדיבור בסרטון מתנתק לחצי שניהיכול להזיז חלקים פנימיים.
מה פירוש נתק? כנראה בחומרה באמת.
הפעלתי סרטון ואני שומעת אותו ברמקול החיצוני וכשני באה להכניס את האוזניות הדיבור בסרטון מתנתק לחצי שניהיכול להזיז חלקים פנימיים.
מה פירוש נתק? כנראה בחומרה באמת.
ניסיתי,יש אוזניות שארוכות בחצי מילימטר מהאחרות ולכן לא מתאימות.
צריך לנסות לשחק טיפה קדימה ואחורה לראות אם יש מגעים
אני משתמשת באוזניות האלו המון זמן.יש אוזניות שארוכות בחצי מילימטר מהאחרות ולכן לא מתאימות.
איך פותרים?בעיית חומרה במגעים.
אין לי מושג איך מחברים מחשב לבלוטוסאז אוזניות בלוטוס
הגדרות> התקנים > בלוטוסאין לי מושג איך מחברים מחשב לבלוטוס
האנטי וירוס שלי דווקא מכובה,תנסי לכבות אנטי-וירוס בשביל להוריד, זו לא תוכנה מזיקה בכלל.
האנטי וירוס שלי דווקא מכובה,
ולא הסתדרתי עם הבלוטוס
באיזה סוג חנויות אפשר לקנות את זה?![]()
אביזרים לאוזניות מתאם - זאפ השוואת מחירים
אביזרים לאוזניות מתאם -נמצאו 129 מוצרים. מחפש אביזר לאוזניות? רק בזאפ תמצאו חוות דעת, השוואת מחירים ביותר מאלף חנויות בתחום חשמל ואלקטרוניקה וכל המידע הנחוץ עבור קבלת החלטה חכמה!www.zap.co.il
בזאר המציאות- רח' רש"יבאיזה סוג חנויות אפשר לקנות את זה?
(למשל בבני ברק)
דווקא יצא לי להפעיל מחדש (לא בכוונה),קרה לי גם במחשב די חדש ויום אחד חזר לעבוד, אולי הפעלה מחדש וכדו'
הייתי היום בכמה חנויות ולא היה להםבזאר המציאות- רח' רש"י
דיו פרינט - בר' עקיבא למטה
בגדול כל חנות שמוכרים בה אוזניות\ כבלים - יש הרבה חניות כאלה
לפנות לבן אדם שקניתי ממנו?
או ל- DELL? שעדיין יש לי אחריות מהם,

רעיון יפה, אבל בגלל שהיא שמעה רשרושים ונתק זמני כשחיברה את האוזניות מסתבר יותר שיש לה בעיית במגעים.היי
במחשבי DELL יש בעיה עם האזניות מפעם לפעם,
בד"כ זה קורה כאשר מעדכנים את החומרה של DELL,
הפתרון שעבד לי כמה פעמים הוא להכנס למנהל ההתקנים(device manager) ולהסיר/למחוק את הדרייבר של realtek,
תחת audio inputs and outputs.
צפה בקובץ המצורף 987957
לאחר מכן לעשות הפעלה מחדש, בד"כ ההתקן יחזור אוטומטית כולל חיבור לאזניות.
אם זה לא עוזר, לנסות למחוק שוב את הדרייבר, ולעדכן את ה windows(בד"כ יהיה איזהשהוא עדכון...) ושוב להפעיל מחדש.
מקווה שעזרתי
נ.ב. אין צורך לפחד ממחיקת ההתקן חיפוש קטן בגוגל יביא לך הורדה של ההתקן במקרה שהמחשב שלך לא מצליח להתקין אותו מחדש באופן אוטומטי (קרה לי פעם אחת אחרי 10 פעמים שכבר ניסיתי את הטריק)
אני דיברתי עם החברה של דל,היי
במחשבי DELL יש בעיה עם האזניות מפעם לפעם,
בד"כ זה קורה כאשר מעדכנים את החומרה של DELL,
הפתרון שעבד לי כמה פעמים הוא להכנס למנהל ההתקנים(device manager) ולהסיר/למחוק את הדרייבר של realtek,
תחת audio inputs and outputs.
צפה בקובץ המצורף 987957
לאחר מכן לעשות הפעלה מחדש, בד"כ ההתקן יחזור אוטומטית כולל חיבור לאזניות.
אם זה לא עוזר, לנסות למחוק שוב את הדרייבר, ולעדכן את ה windows(בד"כ יהיה איזהשהוא עדכון...) ושוב להפעיל מחדש.
מקווה שעזרתי
נ.ב. אין צורך לפחד ממחיקת ההתקן חיפוש קטן בגוגל יביא לך הורדה של ההתקן במקרה שהמחשב שלך לא מצליח להתקין אותו מחדש באופן אוטומטי (קרה לי פעם אחת אחרי 10 פעמים שכבר ניסיתי את הטריק)
מסתבר שלא היתה בעיה במגעיםרעיון יפה, אבל בגלל שהיא שמעה רשרושים ונתק זמני כשחיברה את האוזניות מסתבר יותר שיש לה בעיית במגעים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים