חה...שום מילגה לא קיבלתי.... למרות כל ההבטחות... ואף אחת בכיתה שלנו גם לא קיבלה....
אסור להסתמך על המלגות!
כי יש מילגות... לא רוצה להוציא לך את העינים על הסכום ששילמתי (למדתי בינתיים 6 קורסים)אני רק בשנה הראשונה על 4 קורסים הוצאתי 8,000 ש"ח....
אז איך פחות מ17,000?
לא נכון.צריך רמה סוציואקונומית מאד נמוכה ותנאים מאד מסוימים ע"מ לקבל מלגות...לא היה לי את זה ב"ה...
כי יש מילגות... לא רוצה להוציא לך את העינים על הסכום ששילמתי (למדתי בינתיים 6 קורסים)
רק אציין שהוא מאוד מאוד נמוך.... על גבול האפסי
איך עולים רמה באופן עצמאי?אני עליתי רמה באופן עצמאי על ידי למידה ושינון של מילים.
איך עולים רמה באופן עצמאי?
יש גם את מבחני רמ'א (אפשר לראות באתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה) זה לא קל אבל זה בעלות נמוכה מאוד ביחס לקורסי אנגלית באו'פ.איך עולים רמה באופן עצמאי?
אני ביקשתי ספרי לימוד מחברות. שיננתי אוצר מילים, קראתי מאמרים, תרגלתי המון מבחנים.
בקיצור זה השקעה של שעות.
רמת מתקדמים ב זה הקורס האחרון?יש גם את מבחני רמ'א (אפשר לראות באתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה) זה לא קל אבל זה בעלות נמוכה מאוד ביחס לקורסי אנגלית באו'פ.
בכ'א רמת מתקדמים ב' (A) חייבים ללמוד בפתוחה או שאת מוציאה פטור באמירם.
כןרמת מתקדמים ב זה הקורס האחרון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים