- הוסף לסימניות
אז מתי לגמור את התואר תולי רק בהשקעה אישית-זה לא תלוי בגורמים נוספים?וזה יוצא לי שנתיים ושני סמסטרים
אז מתי לגמור את התואר תולי רק בהשקעה אישית-זה לא תלוי בגורמים נוספים?וזה יוצא לי שנתיים ושני סמסטרים
יפה לך.היי, אני גומרת תואר במדעי החברה בדגש פסיכוךוגיה בסמסטר אביב וזה יוצא לי שנתיים ושני סמסטרים (שנתיים כולל סמסטר קיץ) אבל למדתי כמו מטורפת!!! חייתי בשנתיים של לימודים!!
ועדיין.לא.
עובדת משרה כמעט מלאה.
הממוצע הגבוה לא יחודי לסטודנטיפ הלומדים במרכזי למידה? (לעומת למידה יחידנית אונליין)רק לידיעה, יש היום באו'פ כ1,700 סטודנטים/ות חרדיים.
לפי המחקר הפנימי של יחידת הערכה באו'פ אחוזי ההצלחה של הסטודנטים החרדים גבוהים יותר מאחוזי ההצלחה במגזר הכללי.
אכן הרמה גבוהה, צריך הרבה מאוד משמעת עצמית.
אבל התואר נחשב כאיכותי מאוד, ובשוק התעסוקה של תקופתנו (בשונה ממה שהיה לפני עשור או שניים), יש לזה הערכה מאוד גדולה.
ככל הידוע לי לא, והסיבה פשוטה.הממוצע הגבוה לא יחודי לסטודנטיפ הלומדים במרכזי למידה? (לעומת למידה יחידנית אונליין)
לרוב המלגות יש קריטריונים של מספר קורסים מסוים בשנה או התנדבות.חה...
אני לומדת עם עוד 8 חברות, כולן מקבלות מילגות לפחות של 50% משכר הלימוד...
רובן מקבלות דרך קרן קמ"ח.
יכול להיות שלמדתן תחום שקרן קמ"ח לא מממן (יש תחומים כאלו)
בקרן קמ"ח הקריטריון הוא משך השנים שלוקח הלימוד (עד 4 נראה לי)לרוב המלגות יש קריטריונים של מספר קורסים מסוים בשנה או התנדבות.
ברור, בלי השוואה.האם לימוד עם קבוצה הוא קל יותר, ביחס ללימוד עצמאי?
לא מחייב,ברור, בלי השוואה.
באזור ה6-8 שעות בשבוע
אני עשיתי במשרה מלאה+ ילדים וזה בהחלט אפשרי
נראה לי שגם משנה אם מדובר בתואר במדעי המחשב-שזה יותר מתמטיקה וכדומה, או בתחומים אחרים-שאז הלימודים הם יותר עיוניים.לא מחייב,
אני אישית כן נהניתי ללמוד לבד, לחזור אחורנית אם לא הבנתי משהו,
להריץ
עשיתי בחשבונאות וכלכלה.נראה לי שגם משנה אם מדובר בתואר במדעי המחשב-שזה יותר מתמטיקה וכדומה, או בתחומים אחרים-שאז הלימודים הם יותר עיוניים.
לאור מה שכתבת באשכול, מעניין מאד אם אצלך התואר הוא במדעי המחשב או בתחום אחר-כמובן רק אם תרצי לענות.
התואר הזה עזר לך מבחינת סוג העבודה/משכורת וכו'?עשיתי בחשבונאות וכלכלה.
בהחלט, אני רואת חשבון ועובדת במגזר הציבורי שהתואר הוא תנאי סף.התואר הזה עזר לך מבחינת סוג העבודה/משכורת וכו'?
אני עובדת במשרה כמעט מלאה (7.5 שעות ביום בערך), ועושה 2 קורסים בסמסטר, וחותרת לממוצע גבוה. עם ילדה בת שנתיים.הנתונים האלה מפתיעים אותי מאד,
6-8 שעות בשבוע-כולל הלימודים עצמם+ מטלות? מניסיון, דרוש הרבה הרבה יותר, אלא אם כן פרסת את הלימודים להרבה יותר זמן,
לכמה קורסים את מחשיבה 6-8 שעות בשבוע? ולאיזה ממוצע חתרת? - שזהו גם נתון שמאד משנה, בנות שעושות את התואר נטו בשביל לעבור נדרשות להשקיע הרבה פחות זמן מאחת שרוצה לעבור בממוצע גבוה כדי להתקדם לתואר שני.
מניסיון, לא מבינה איך אפשר לשלב משרה מלאה+ילדים עם התואר הזה.
אשמח שתחכימי אותי,
אלא אם כן נסכם שכל אחת עם הנתונים שלה, עם ההשקעה שלה בבית, בילדים, בלימודים, קיצור-אין מה להשוות כל-כך בין אחת לשניה.
אך לסיכום: מניסיון אישי, ממש לא מסכימה עם המוטו של הפתוחה על שילוב בין כל העולמות, זה יותר סיסמא מאשר מציאות, מכיון שרמת הלימודים שם היא גבוהה מאד גם במסלול הכי פשוט של חברה ורוח זה לא מאפשר באמת לשלב את זה עם העומס האמיתי של החיים.
אני עניתי לגבי לימודים בכללי - שזה מאוד נוח עם קבוצה, אפילו התזכורת מחברות שיש מטלה להגיש, להשוות קצת בממנים לבדוק אם ענינו טוב,לא מחייב,
אני אישית כן נהניתי ללמוד לבד, לחזור אחורנית אם לא הבנתי משהו,
להריץ
מה נקרא ממוצע גבוה?וחותרת לממוצע גבוה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים