דרוש מידע האירוע הענק לבני הישיבות "עמודי עולם" ע"י "האיחוד"

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כמה זמן מכל הערב הזה יוקדש לשירה עם הגאון ר' מרדכי בן דוד ושאר חבורתא קדישתא וכמה זמן מהערב הזה יהיה שייך לגדולי ישראל
דקה של דרשה של ר דוב לנדו יכולה להשפיע על אדם גם עשרות שנים קדימה והוא יספר בגאווה לנכדיו עם עיניים בורקות אני הייתי באירוע הזה. בלי קשר לגיוס.
ומשא"כ מופע כלשהו של כמה שעות של גדולי ... לא תמצא מישהו שזה ילווה אותו יותר מכמה ימים!

• הוסף לסימניות
רבי משה הלל גם אמר שזה אחר האירועים הכי חשובים בזמן האחרון, אז כנראה הוא יודע את מטרת
האירוע ואתם לא, ולכן אין סיבה לנסות להבין את רבי משה הלל כי כנראה אתם לא עודכנתם במטרת האירוע
שבטוח שיש כאן מטרה נעלה.

• הוסף לסימניות
איך בחור שלא מקושר ל"איגוד" יכול להירשם? אנחנו מתפללים בבית כנסת קטן שלא מקושר לשום איגוד ומעולם לא קיבלנו שום דבר של האיגוד. בתי כנסת אחרים בשכונה אין לי מושג מי האחראי שם

• הוסף לסימניות
איך בחור שלא מקושר ל"איגוד" יכול להירשם? אנחנו מתפללים בבית כנסת קטן שלא מקושר לשום איגוד ומעולם לא קיבלנו שום דבר של האיגוד. בתי כנסת אחרים בשכונה אין לי מושג מי האחראי שם
ניתן ליצור קשר באישי ואעזור לכם

• הוסף לסימניות
ניתן ליצור קשר באישי ואעזור לכם
אין לי הודעות פרטיות. בכל אופן באמת צריך לתת אפשרות בכל עיר לבחורי ישיבות שלא מקושרים לבית כנסת מסוים להירשם לקבוצה כללית (כמובן עם אימות פרטים בדרך כלשהי, בתור בחור היה קשה קצת לראות איך שכולם מקבלים חבילות כל ערב חג מה"איגוד" כשאני ואחי לא מקבלים כלום.. ואני מאמין שיש הרבה בנים של בעלי תשובה או חוצניקים שלא מוצאים את עצמם בבית כנסת מסוים)

• הוסף לסימניות
אין לי הודעות פרטיות. בכל אופן באמת צריך לתת אפשרות בכל עיר לבחורי ישיבות שלא מקושרים לבית כנסת מסוים להירשם לקבוצה כללית (כמובן עם אימות פרטים בדרך כלשהי, בתור בחור היה קשה קצת לראות איך שכולם מקבלים חבילות כל ערב חג מה"איגוד" כשאני ואחי לא מקבלים כלום.. ואני מאמין שיש הרבה בנים של בעלי תשובה או חוצניקים שלא מוצאים את עצמם בבית כנסת מסוים)
באיזה ישיבה אתם לומדים שם בבית הכנסת שלכם?

• הוסף לסימניות
האירוע הזה היה אמור להיות בעקרון בלי מוזיקה,
ורק במטרה לרומם את קרנם וגאוותם של בחורי הישיבות,
אבל מה לעשות שהרבה בחורים היום לא יגיעו רק לכזה קונספט,
וצריך להביא זמרים כדי לעניין ולחבר אותם לאירוע.

• הוסף לסימניות
אין למישהו שמץ אפילו מה הכיוון של האירוע
האספו ואגידה לכם

לקראת מעמד הרבבות 'עמודי עולם', התכנסות שכולה הערכה והערצה לבני התורה בני הישיבות די בכל אתר ואתר, על התמסרות ומסירות נפש לתורה. בדור בו קמו עלינו אויבים מחוץ כל חיזוק בתורה, מגנא ומצלא. אולם כאשר אויבים מבית, מצרים את צעדינו מלכת ברחובותינו, עלינו להתכנס פנימה ביתר שאת ועוז, להתבדל ולהדגיש את יחודיותנו, להזדכך ולהתקדש ביתר שאת ולהעצים את היותנו שומרי הגחלת העומדים על המשמר להעמיד ולהחזיק עולם.
נסיונות, ומכאובים לנפש הרוחנית, רדפו את אבותינו משכבר הימים ויכולנו להם. ומכוחם זה נתרומם אף אנו על נסיונות שמזמנים רשעי וזדי הדור הזה.
כינוס קדוש זה הוא לעלות על תורן את כבודם ומלכותם של בני הישיבות בדורנו עמודי העולם. לרוממם, להעצימם ולתת גאווה על מעמדם הנשגב, היותם בני ישיבה.

אנו, שאין דרכנו בהפגנות וביציאה לחוצות עיר, בהתגוששות עם קלגסים ובאי כוחם בכל דרך שהיא, חובה עלינו בעת הזאת, בזמן רדיפת התורה, להפגין את דרך התורה תחת שרביטם של אדוננו ומורי דרכנו מעתיקי השמועה מדור דור, כינוס הצדיקים, זקני הדור היושבים על מדין, ראשי ישיבות ורבנים המתקבצים יחד תחת קורת גג אחת. לחזות בזיו פניהם, להתענג על אמרתם, להסתופף בשבת אחים גם יחד בדבוקה אחת בשירי הלל ואמונה על היותנו נזר הבריאה, ובקול גדול נכריז, כי ה' הוא מלכנו ומלכו של עולם ואין עוד בלתו.

וכבר נזעקו גדולי ישראל על חשיבות החיבור הגדול של כלל בני הישיבות יחד בזמן זה - ״זה קידוש השם מול חילול השם, כל בחור ישיבה מוכרח להיות שם״, ״זה מהאירועים הכי חשובים שהיו בדור האחרון״, כך התבטא רבינו הגדול מרן הגרמ"ה הירש שליט"א בדברים נוקבים.

"מכיון שבזמן זה זוממים על בני הישיבות להוציאם מבית המדרש, אין דרכנו להלחם עם הרשויות, אלא לרומם את בני הישיבות ולהדגיש את דרכנו דרך התורה" - הוסיף על הדברים מרן ראש הישיבה הגר"ד כהן שליט"א -"ועל כן יתקבצו יחד כל בני הישיבות לרומם ולהתעצם יחד בתורה ויראה".

בן ישיבה יקר, אל יפנה מקומך ממעמד היסטורי זה, להכריז ולהדהד ברום קול: 'חבר אני לכל אשר יראוך ולשומרי פקודיך'
--

• הוסף לסימניות
שירשם על קהילה אחרת

• הוסף לסימניות
האספו ואגידה לכם

לקראת מעמד הרבבות 'עמודי עולם', התכנסות שכולה הערכה והערצה לבני התורה בני הישיבות די בכל אתר ואתר, על התמסרות ומסירות נפש לתורה. בדור בו קמו עלינו אויבים מחוץ כל חיזוק בתורה, מגנא ומצלא. אולם כאשר אויבים מבית, מצרים את צעדינו מלכת ברחובותינו, עלינו להתכנס פנימה ביתר שאת ועוז, להתבדל ולהדגיש את יחודיותנו, להזדכך ולהתקדש ביתר שאת ולהעצים את היותנו שומרי הגחלת העומדים על המשמר להעמיד ולהחזיק עולם.
נסיונות, ומכאובים לנפש הרוחנית, רדפו את אבותינו משכבר הימים ויכולנו להם. ומכוחם זה נתרומם אף אנו על נסיונות שמזמנים רשעי וזדי הדור הזה.
כינוס קדוש זה הוא לעלות על תורן את כבודם ומלכותם של בני הישיבות בדורנו עמודי העולם. לרוממם, להעצימם ולתת גאווה על מעמדם הנשגב, היותם בני ישיבה.

אנו, שאין דרכנו בהפגנות וביציאה לחוצות עיר, בהתגוששות עם קלגסים ובאי כוחם בכל דרך שהיא, חובה עלינו בעת הזאת, בזמן רדיפת התורה, להפגין את דרך התורה תחת שרביטם של אדוננו ומורי דרכנו מעתיקי השמועה מדור דור, כינוס הצדיקים, זקני הדור היושבים על מדין, ראשי ישיבות ורבנים המתקבצים יחד תחת קורת גג אחת. לחזות בזיו פניהם, להתענג על אמרתם, להסתופף בשבת אחים גם יחד בדבוקה אחת בשירי הלל ואמונה על היותנו נזר הבריאה, ובקול גדול נכריז, כי ה' הוא מלכנו ומלכו של עולם ואין עוד בלתו.

וכבר נזעקו גדולי ישראל על חשיבות החיבור הגדול של כלל בני הישיבות יחד בזמן זה - ״זה קידוש השם מול חילול השם, כל בחור ישיבה מוכרח להיות שם״, ״זה מהאירועים הכי חשובים שהיו בדור האחרון״, כך התבטא רבינו הגדול מרן הגרמ"ה הירש שליט"א בדברים נוקבים.

"מכיון שבזמן זה זוממים על בני הישיבות להוציאם מבית המדרש, אין דרכנו להלחם עם הרשויות, אלא לרומם את בני הישיבות ולהדגיש את דרכנו דרך התורה" - הוסיף על הדברים מרן ראש הישיבה הגר"ד כהן שליט"א -"ועל כן יתקבצו יחד כל בני הישיבות לרומם ולהתעצם יחד בתורה ויראה".

בן ישיבה יקר, אל יפנה מקומך ממעמד היסטורי זה, להכריז ולהדהד ברום קול: 'חבר אני לכל אשר יראוך ולשומרי פקודיך'
--
זה כל מטרת האירוע...

• הוסף לסימניות
גדולי הזמר החסידי שיופיעו: מרדכי בן דוד, בערי וובר, הלל פלאי, בנצי שטיין, ותזמורת מורחבת בניצוחו של יהודה גלילי. כמו כן יופיעו מקהלות מלכות ונשמה בהרכב מאוחד.

• הוסף לסימניות
נרשמתי דרך הנדרים פלוס כתוב לי נרשמת בהצלחה לאירוע זה
אבל לא קיבלתי שום קוד או כרטיס למייל
צריך לבקש את הכרטיס מהרכז???
או שאני יכול לבוא עצמאי גם בלי ההסעה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאחד המקורות נמסר שהולכים לדבר שם בעיקר על נושא כתיבת חבורות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה