דרוש מידע האירוע הענק לבני הישיבות "עמודי עולם" ע"י "האיחוד"

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צר
נרשמתי דרך הנדרים פלוס כתוב לי נרשמת בהצלחה לאירוע זה
אבל לא קיבלתי שום קוד או כרטיס למייל
צריך לבקש את הכרטיס מהרכז???
או שאני יכול לבוא עצמאי גם בלי ההסעה
צריך לבקש את הכרטיס מהרכז

• הוסף לסימניות
זה כל מטרת האירוע...
לישנא אחרינא (בדרך 'אפשר'..):

לקראת מעמד הרבבות 'עמודי עולם', התכנסות שכולה הערכה והערצה לבני התורה בני הישיבות די בכל אתר ואתר, על התמסרות ומסירות נפש לתורה. בדור בו קמו עלינו אויבים מחוץ כל חיזוק בתורה, מגנא ומצלא. ...להתבדל ולהדגיש את יחודיותנו, להזדכך ולהתקדש ביתר שאת ולהעצים את היותנו שומרי הגחלת העומדים על המשמר להעמיד ולהחזיק עולם.

כינוס קדוש זה הוא לעלות על תורן את כבודם ומלכותם של בני הישיבות בדורנו עמודי העולם. לרוממם, להעצימם ולתת גאווה על מעמדם הנשגב, היותם בני ישיבה.

.. ״זה קידוש השם מול חילול השם, כל בחור ישיבה מוכרח להיות שם״, ״זה מהאירועים הכי חשובים שהיו בדור האחרון״, כך התבטא רבינו הגדול מרן הגרמ"ה הירש שליט"א בדברים נוקבים.

וכוליה..

• הוסף לסימניות
כמה זמן מכל הערב הזה יוקדש לשירה עם הגאון ר' מרדכי בן דוד ושאר חבורתא קדישתא וכמה זמן מהערב הזה יהיה שייך לגדולי ישראל נראה לי שהתשובה ברורה...
אם היו שואלים אותי הייתי אומר זה רק הופעה מטורפת ותו לא רק שהגרמ"ה הירש שליט"א לא חושב ככה.
ובכלל אני התחנכתי שאפשר לחשוב אחרת מגדולי ישראל אין שום בעיה להפעיל את השכל שהקב"ה נתן לנו השאלה היא מה אנחנו עושים "ועשית" ככל אשר יורך אני יכול לחשוב אחרת מר' משה הלל השאלה בסוף היא מה אני עושה

מנהיג עולם הישיבות: “כל בחור מוכרח להיות שם, זה יביא קידוש השם”

1760493714194.png
כל רגע
https://www.kore.co.il › viewArticle

• הוסף לסימניות
בכל אופן מן הסתם יהיה אפשר לצפות בזה לאחר מכן, למי שכ"כ רוצה להגיע ואינו יכול.

• הוסף לסימניות
נרשמתי אך לא קיבלתי כרטיס, וידוע לי שבישיבתי חילקו כרטיסים, אך שמי לא הופיע שם, איך אני אמור לקבל כרטיס או שיש אפשרות להגעה ללא כרטיס?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
גדולי הזמר החסידי שיופיעו: מרדכי בן דוד, בערי וובר, הלל פלאי, בנצי שטיין, ותזמורת מורחבת בניצוחו של יהודה גלילי. כמו כן יופיעו מקהלות מלכות ונשמה בהרכב מאוחד.
לפני יומיים שאלתי את פינחס ביכלר האם זה נכון ש"מלכות" תשיר ביחד עם מקהלת נשמה.
והוא ענה לי שהוא לא יודע אם זה יקרה...............

• הוסף לסימניות
מאיפה הכסף כי שמעתי שהולכים להופיע שם מרדכי בן דוד הערשי ויינבערגער הלל פלאי מקהלת נשמה יואלי דיקמן עם תזמורת מורחבת ועוד כמה וכמה זמרים פלוס מצגת מטורפת ועלות ההרשמה לכל בחור שלושים ש"ח בוודאי לא מכסה אירוע כזה
פייק! לא יואלי דיקמן ולא הערשי ווינברגר.
כל יום שעובר מתווספים עוד שקרים מבית היוצר של קבוצות הנייעס......

• הוסף לסימניות
נרשמתי אך לא קיבלתי כרטיס, וידוע לי שבישיבתי חילקו כרטיסים, אך שמי לא הופיע שם, איך אני אמור לקבל כרטיס או שיש אפשרות להגעה ללא כרטיס?
תודה רבה.
רק מי שנרשם עד למוצא"ש חוה"מ - קיבל את הכרטיס דרך הרכזים בישיבות.
מי שנרשם לאחמ"כ - יקבל את הכרטיס מהרכז בקהילה בה נרשם.

• הוסף לסימניות
מאיפה הכסף כי שמעתי שהולכים להופיע שם מרדכי בן דוד הערשי ויינבערגער הלל פלאי מקהלת נשמה יואלי דיקמן עם תזמורת מורחבת ועוד כמה וכמה זמרים פלוס מצגת מטורפת ועלות ההרשמה לכל בחור שלושים ש"ח בוודאי לא מכסה אירוע כזה
פייק! לא יואלי דיקמן ולא הערשי ווינברגר.
כל יום שעובר מתווספים עוד שקרים מבית היוצר של קבוצות הנייעס......

גדולי הזמר החסידי שיופיעו: מרדכי בן דוד, בערי וובר, הלל פלאי, בנצי שטיין, ותזמורת מורחבת בניצוחו של יהודה גלילי. כמו כן יופיעו מקהלות מלכות ונשמה בהרכב מאוחד.

• הוסף לסימניות
עצם הכינוס היא המטרה!
המטרה היא להעצים ולרומם את בחורי הישיבות ע"י הרבנים
(גם אם הרבנים ידברו "רק" 50 דק' כמו שנכתב פה מה שלדעתי לא נכון)

• הוסף לסימניות
אם זה אירוע כללי של עולם הישיבות הרי עולם הישיבות הוא אולי 'ועד הישיבות' מאשר 'האיחוד' הזה שרוב הבחורים לא רשומים לו בכללי ולכן זה יותר אירע של האיחוד עם דרבון של גדולי ישראל להשתתף בו מאשר משהו רשמי של עולם הישיבות.

• הוסף לסימניות
מה גם שבארנה יש בבסיס 11,000 מקומות
תורידו כרבע/שליש אולם של הבמה ואחוריה
החשבון פשוט...

נראה לי שעולם הישיבות הגדולות הוא קצת יותר מזה.....

• הוסף לסימניות
מה גם שבארנה יש בבסיס 11,000 מקומות
תורידו כרבע/שליש אולם של הבמה ואחוריה
החשבון פשוט...

נראה לי שעולם הישיבות הגדולות הוא קצת יותר מזה.....
הבמה באמצע, מה שאומר שרוב המקומות באולם מיועדים לישיבה.
יש לחץ גדול מאד על כרטיסים כרגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה