דרוש מידע האם אפשר להתחבר לאתר my visit (זימון תורים למשרדי ממשלה) עם פלאפון כשר?

• הוסף לסימניות
מוצגת רק אפשרות של קבלת מסרון וכשבוחרים בזה זה לא שולח הודעה קולית, האם מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להתחבר (אני צריך שזה יהיה דווקא על שמי)

• הוסף לסימניות
ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי, הדבר הזה חשוב לי מאוד ונחוץ, בדעתי לעתור לבג"ץ בגין אפליית הציבור החרדי אם העניין לא ייפתר. אם יש למישהו מידע בקשר לזה אשמח.

• הוסף לסימניות
ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי, הדבר הזה חשוב לי מאוד ונחוץ, בדעתי לעתור לבג"ץ בגין אפליית הציבור החרדי אם העניין לא ייפתר. אם יש למישהו מידע בקשר לזה אשמח.
ר' נתן?!
ברוך מחיה החיים!

• הוסף לסימניות
בעבר כתבתי מיילים בעניין לחברת מי ויזיט ולחכים הרב אשר והרב מקלב אבל לא זכיתי למענה במייל
מצורף המיילים:
לחברה:
אתר מיי ויזיט משרת את מיליוני אזרחי מדינת ישראל אך הבעיה שההתחברות לאתר היא רק דרך קבלת קוד במסרון לטלפון והיות וישנם מאות אלפי אזרחים בעלי טלפון כשר שאינו מקבל הודעות נבקשכם בכל לשון של בקשה להתאים את ההתחברות לאתר גם לבעלי טלפון כשר באמצעות קבלת קוד בהודעה קולית או במייל, כך קיים היום באלפי אתרים ומן הראוי שיהיה גם כן באתר כ"כ פופולרי שמשרת משרדי ממשלה
תודה מראש

לח"כ הרב מקלב:
לכבוד ח"כ הרב אורי מקלב
רציתי להעלות בעיה שמאד מציקה לבעלי הטלפון הכשר והוא שבמשרדי ממשלה רבים, עיריות, חברות ביטוח, תאגידים, האפשרות לקביעת תורים היא דרך אתר מיי ויזיט, וההרשמה לאתר זה היא רק דרך קבלת מסרון לנייד ואמנם לקבוע תור אין צורך ביצירת חשבון אך לביטול או החלפת תור חובה להיות רשומים באתר, ולכן יוצא שכל מי שיש לו טלפון כשר וקבע תור לרשות האוכלוסין וההגירה, מבחנים במשרד העבודה ועוד עשרות שירותים ממשלתיים וציבוריים לא יכול לשנות את התור וכן לקבוע תור חדש, וזה כאב ראש גדול מאד ואף גובל בהוצאות כספיות
והיה מן הראוי שאתר שמשרדי ממשלה משתמשים בו שיהיה מתאים גם לבעלי טלפון כשר ושיהיה אפשרות לקבל סיסמא קולית או במייל.
מאד יעזור אם תטפל בזה וכבר הוכחת שבכל העניינים האלו אתה הוא הכתובת
תודה מראש בשם מאות אלפי מחזיקי טלפון כשר שרק ביקשו להוציא תעודת זהות או להיבחן במשרד העבודה או לקבוע תור לרשות המקומית

מצו"ב קישור לאתר מי ויזיט https://www.myvisit.com/#!/home/

לח"כ הרב אשר:
שלום וברכה
יש אתר שנקרא בשם מיי ויזיט שדרכו ניתן להזמין תורים למשרדי ממשלה רבים (משרד הפנים, ביטוח לאומי) ועוד שירותים רבים, הבעיה היא שהתחברות לאתר אפשרית רק על ידי קבלת קוד בהודעת SMS ואין אפשרות לקבל את הקוד בהודעה קולית בשונה מרוב האתרים כיום, והם אמנם שניתן להזמין תור גם ללא התחברות לאתר אבל לא ניתן לבטל תור שהוזמן ללא התחברות לאתר וזה כמובן מקשה מאד על ההתנהלות, כי אם לדוגמא הזמנתי תור למשרד הפנים אינני יכול לקבוע תור אחר כיון שיש לי כבר תור קיים במערכת וגם אינני יכול לבטל את התור הקודם, וכן לגבי בחינות מקצועיות במשרד העבודה וכדו',
מתבקש מאד שבתור אתר שנותן שירותים ממשלתיים שיהיה מונגש לכלל הציבורים בישראל
נשלחה פניה למפעילי האתר אך לא זכינו לשום תגובה, (מצו"ב בזה הפנייה)
מצורף קישור לאתר הנ"ל https://www.myvisit.com/#!/home/
כמו"כ מצורף צילום מסך מניסיון ההתחברות לאתר בטלפון כשר
נשמח לטיפולך בהקדם

ACg8ocIwNTfQLTmSSZbmIwcYe6pJgmG4boWqcZ59Z6QezSyYY2JOOwU=s40-p-mo
תשובההעברה

הוספת תגובה

• הוסף לסימניות
(אני צריך שזה יהיה דווקא על שמי)
אין קשר בין הטלפון איתו אתה מתחבר בהתחלה לבין האדם לו אתה קובע פגישה. ההתחברות עם טלפון היא רק כדי לשמור את הנתונים על המספר עבור האפליקציה או האתר. אופן הזיהוי הוא על פי המענה לשאלות בהמשך.
אם תגיד לי לאיזה ארגון אתה מעוניין לזמן פגישה - אוכל לנסות להשיג לך פרטים מדויקים יותר.

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין כאן
זה שולח קוד קולי

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי היום תור באתר מי ויזיט (לחידוש דרכון) וקיבלתי קוד לפלאפון הכשר שלי בהקראה קולית- כך נקראת האופציה

• הוסף לסימניות
סליחה גו ויזיט אני עכשיו רואה
באופ כללי לפי מה שזכור לי אפשר להזמין תור גם בלי להחתבר לאתר ע"י קבלת תור רק אם הזמנת תור בלי להתחבר אז לא תוכל לבטל את התור וכך גם לקבוע תור חדש

• הוסף לסימניות
במשרד הפנים סידרו את זה ואפשר לקבל תור לטלפון כשר וגם לבטל תורים (קובעים תור חדש עם הטלפון והתז והוא כותב שאי אפשר כי יש תור קודם ואז אפשר לבטל).
בכל שאר המשרדים אפשר רק לקבוע תור (עי המשך ללא חשבון בהתחלה כשהוא מבקש אימות שאתה לא רובוט) אבל אח"כ אין שום אפשרות לבטל ולקבוע תור אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה