- הוסף לסימניות
מוצגת רק אפשרות של קבלת מסרון וכשבוחרים בזה זה לא שולח הודעה קולית, האם מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להתחבר (אני צריך שזה יהיה דווקא על שמי)
ר' נתן?!ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי, הדבר הזה חשוב לי מאוד ונחוץ, בדעתי לעתור לבג"ץ בגין אפליית הציבור החרדי אם העניין לא ייפתר. אם יש למישהו מידע בקשר לזה אשמח.
דיברתי בעבר עם המזכירה של הרב מקלבבנושאר' נתן?!
ברוך מחיה החיים!
בעבר כתבתי מיילים בעניין לחברת מי ויזיט ולחכים הרב אשר והרב מקלב אבל לא זכיתי למענה במיילניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי, הדבר הזה חשוב לי מאוד ונחוץ, בדעתי לעתור לבג"ץ בגין אפליית הציבור החרדי אם העניין לא ייפתר. אם יש למישהו מידע בקשר לזה אשמח.
|
| תשובההעברה הוספת תגובה |
אין קשר בין הטלפון איתו אתה מתחבר בהתחלה לבין האדם לו אתה קובע פגישה. ההתחברות עם טלפון היא רק כדי לשמור את הנתונים על המספר עבור האפליקציה או האתר. אופן הזיהוי הוא על פי המענה לשאלות בהמשך.(אני צריך שזה יהיה דווקא על שמי)
סליחה גו ויזיט אני עכשיו רואהאני הזמנתי היום תור באתר מי ויזיט (לחידוש דרכון) וקיבלתי קוד לפלאפון הכשר שלי בהקראה קולית- כך נקראת האופציה
באופ כללי לפי מה שזכור לי אפשר להזמין תור גם בלי להחתבר לאתר ע"י קבלת תור רק אם הזמנת תור בלי להתחבר אז לא תוכל לבטל את התור וכך גם לקבוע תור חדשסליחה גו ויזיט אני עכשיו רואה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים