החכמה צודקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אם זה פחות מ90 יום?
תודה מראש.
תודה מראש.
זה ב"ה לא ברמה של אשפוז או טיפול רפואיבוודאי שאפשר לקבל, כמו שכתבו צריך 30 ימים רצופים,
העניין הוא מה התיעוד הרפואי שיש -
חובה המלצת רופא,
בנוסף- האם כלל ימי אשפוז בביה"ח, אשפוז או טיפול ביתי, ביקור במוקד נשים, ביקורי אחיות בבית המטופלת, וכו'
הכל מתועד בתיק הרפואי כך שרק צריך להוריד את התיק ולשלוח.
ידוע לי שמחוז בני ברק הקשיחו נהלים ומקשים על קבלת השמירה, צריך להתעקש איתם
אני חושבת שלארגון "אם הדרך" יש מישהי שעוזרת בהגשת הבקשה.
עצוב לי כ"כ לקרוא! ממש כואב הלב!מצטרפת לשאלה,
אני סבלתי בהריון האחרון מהיפראמזיס נורא,
אבל רופא הנשים הנוראי שלי לא הסכים בשום אופן לתת לי שמירה,
טוען שככה זה, בהריון סובלים ומי שלא רוצה, שלא תהיה בהריון
הייתי מתעלפת מדי יום בדרך לעבודה ולא תפקדתי כלל.
כתוצאה מכך נאלצתי להפסיק את העבודה ולממש את כל ימי המחלה והחופשה שלי, וכשהם נגמרו ישבתי בבית בלי משכורת
הייתי במצב כ"כ נורא שאפילו למיון לקבל נוזלים לא הגעתי,
ולכן אין תיעוד כזה, ובכלל הייתי חלשה ומסמורטטת בשביל להתחיל מלחמות עם הרופא והביטו"ל, מצבי הגופני הלך והדרדר, ובסופו של דבר ההריון הסתיים בחודש שישי בלידה שקטה, השאלה אם יש כעת מה לעשות, או שזה אבוד?
אשמח ממש לשמוע ממך,עצוב לי כ"כ לקרוא! ממש כואב הלב!
ממליצה לך לפני הפעם הבאה:
-להכין את הגוף לפני - יש הרבה מה לעשות, בדיקות, ויטמינים וכו'
-למצוא רופא/ה מומלץ שיש לו ידע והבנה בהיפארמזיס, שיביא את המרשמים הנדרשים בלי בעיות.
להכין את הסביבה- בעל או אמא או אדם קרוב שיקח את ענין הטיפול בך, שידע מה צריך לעשות, על מה להלחם, מה לבקש מהרופא, ובכלל ואם אין כח ללכת לקבל נוזלים אז מזמינים אמבולנס ונוסעים.
בשביל זה יש את הארגון "אם הדרך"- יש להם הרבה מידע, מתנדבות ועזרה.
ואם את רוצה- גם לי יש קצת ידע וניסיון- אשמח לעזור!
אני לא יודעת איזה מחוז את, רק יודעת שאם בני ברק זה כמעט חסר סיכוי,זה ב"ה לא ברמה של אשפוז או טיפול רפואי
אבל כן ברמה שאני לא מתפקדת במשך היום ולא יכולה לעבוד.
נראה לך יש סיכוי?
שולחת לך....אשמח ממש לשמוע ממך,
רוצה בפרטי?
מצטרפת לשאלה,
אני סבלתי בהריון האחרון מהיפראמזיס נורא,
אבל רופא הנשים הנוראי שלי לא הסכים בשום אופן לתת לי שמירה,
טוען שככה זה, בהריון סובלים ומי שלא רוצה, שלא תהיה בהריון![]()
יש בזה כללים מאוד ברורים מה נחשב מצב סביר ומה מוגדר היפראמזיסאני לא יודעת איזה מחוז את, רק יודעת שאם בני ברק זה כמעט חסר סיכוי,
ולא בגלל שאת לא מספיק סובלת אלא בגלל שבלי תיעוד של טיפול רפואי ביטוח לאומי לא מאמין לך!
אז בואי תחכימי אותי , מה ההגדרה לאישה מטורללת עם בחילות, הקאות, הקאות, בחילות.......יש בזה כללים מאוד ברורים מה נחשב מצב סביר ומה מוגדר היפראמזיס
במידה ומדובר בהיפראמזיס אין סיכוי להימלט מהתייבשות שדורשת קבלת עירוי נוזלים, או עילפון, וגרוע מכך אשפוז. ומשכך אמור להיות תיעוד רפואי כלשהוא
יש בזה כללים מאוד ברורים מה נחשב מצב סביר ומה מוגדר היפראמזיס
במידה ומדובר בהיפראמזיס אין סיכוי להימלט מהתייבשות שדורשת קבלת עירוי נוזלים, או עילפון, וגרוע מכך אשפוז. ומשכך אמור להיות תיעוד רפואי כלשהוא
זה עצוב שבשביל לקבל שמירה צריך להיות במצבי קיצון, אבל זה החוק היבש של ביטוח לאומי.אז בואי תחכימי אותי , מה ההגדרה לאישה מטורללת עם בחילות, הקאות, הקאות, בחילות.......
כבר כמעט חודש בחוסר תפקוד טוטאלי, ואם לא תמיכה מהסביבה, הילדים כבר היו מגיעים לרווחה.
ולא, אין התייבשות, עילפון או אשפוז כי יש שעה שעתיים ביום שהאישה הזאת מצליחה לשתות לגימות לגימות מקש
וזה מה שהכי מעצבן, שבמסגרת החוק היבש הנשים האלה אמורות להתפרנס ממה למשל?
מידו הישירה והרחומה של ה',
בקיצור, רק להתחזק........
מדייקת את דבריייש בזה כללים מאוד ברורים מה נחשב מצב סביר ומה מוגדר היפראמזיס
כ”כ קשה לי לקרוא את דברייךאז בואי תחכימי אותי , מה ההגדרה לאישה מטורללת עם בחילות, הקאות, הקאות, בחילות.......
כבר כמעט חודש בחוסר תפקוד טוטאלי, ואם לא תמיכה מהסביבה, הילדים כבר היו מגיעים לרווחה.
ולא, אין התייבשות, עילפון או אשפוז כי יש שעה שעתיים ביום שהאישה הזאת מצליחה לשתות לגימות לגימות מקש
וזה מה שהכי מעצבן, שבמסגרת החוק היבש הנשים האלה אמורות להתפרנס ממה למשל?
מידו הישירה והרחומה של ה',
בקיצור, רק להתחזק........
תודה לך על הדאגה.מצאתי טבלה בחומר של "אם הדרך" לגבי איבוד משקל-
וכן מצרפת דפי מידע להבחנה בין בחילות בוקר להיפארמזיס.
צפה בקובץ המצורף 1171059
@החכמה צודקת - מי אמר לך שאת לא מיובשת? בדקת?
כמה לגימות ביום לא מספיקים!
את שותה 2 ליטר ביום?
אולי תנסי לקחת טיפול תרופתי ותרגישי טוב יותר?
את שותה 2 ליטר ביום?
מכירה מניסיון מישהי שעזר לה?מי שמצליחה לשתות 2 ליטר ביום, כנראה שאין לה היפראמזיס...
ולדעתי, ושומעת את זה מעוד 'ותיקות היפראמזיס', יש משמעות עצומה גם לחלק הנפשי והרגשי.
טיפול פסיכולוגי/רגשי טוב לפני הכניסה להריון, ותמיכה נפשית טובה ורצופה לאורכו, יכולים להקל מאוד.
כי לפעמים הגוף מתפרץ בסערה, את מה שהנפש איננה יכולה לשאת עוד.
וככל שיתמכו בה, גם הוא יהיה יותר ממושמע.
(ולמה 'לפני'? כי אשה בתוך היפראמזיס, יהיה קשה מאוד לגרום לה לגרור את עצמה לטיפול עומק. והיא לא במצב נפשי ומחשבתי שמאפשר להעמיק במשהו, פרט לקערת ההקאות.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים