ההיתי בעברלא הבנתי למה יש כפילות בסקר
הפרמטר הראשון והשלישי הם אותו דבר
לא נראה לי שיש מה להפסידאחת המטפלות בכיתה של התינוקת שלי במעון חלתה בקורונה. וכל הכיתה נשלחה לבידוד. כרגע אני עם התינוקת שלי בבידוד...
היא משלשלת כל הזמן, וקצת חיוורת, יכול להיות קשור לקורונה? יש טעם לבדוק פעוטה בת שנתיים? מה דעתכם?
שלשולים זה תסמיןאחת המטפלות בכיתה של התינוקת שלי במעון חלתה בקורונה. וכל הכיתה נשלחה לבידוד. כרגע אני עם התינוקת שלי בבידוד...
היא משלשלת כל הזמן, וקצת חיוורת, יכול להיות קשור לקורונה? יש טעם לבדוק פעוטה בת שנתיים? מה דעתכם?
שלשול, בעיקר בצעירים,אחת המטפלות בכיתה של התינוקת שלי במעון חלתה בקורונה. וכל הכיתה נשלחה לבידוד. כרגע אני עם התינוקת שלי בבידוד...
אין אפשרות לשנותצריך להוסיף פרמטר: בידוד פעם שניה
יש לא מעט אנשים שסיימו בידוד א' לפני זמן מה, ועכשיו בבידוד פעם 2.
נראה שזה הולך לקרות שובנראה לי מי שעכשיו בבידוד זה הרבה יותר קשה מאנשים כמוני שהיו בבידוד באזור פסח כשכל הארץ היתה בסגר.
נקווה לטוב. ובהצלחה למבודדים!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים