קורונה האם אתם בבידוד?-סקר

האם אתם בבידוד?-סקר

• סה"כ מצביעים
    366
  • הוסף לסימניות
מישהו מהמשפחה שלי סיים היום בידוד
מבלי לעשות בדיקת קורונה
כי הרגיש טוב
תאמת-אני חושבת שזו טעות
אבל מה אני יכולה לעשות?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה יש כפילות בסקר
הפרמטר הראשון והשלישי הם אותו דבר

• הוסף לסימניות
אחת המטפלות בכיתה של התינוקת שלי במעון חלתה בקורונה. וכל הכיתה נשלחה לבידוד. כרגע אני עם התינוקת שלי בבידוד...
היא משלשלת כל הזמן, וקצת חיוורת, יכול להיות קשור לקורונה? יש טעם לבדוק פעוטה בת שנתיים? מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אחת המטפלות בכיתה של התינוקת שלי במעון חלתה בקורונה. וכל הכיתה נשלחה לבידוד. כרגע אני עם התינוקת שלי בבידוד...
היא משלשלת כל הזמן, וקצת חיוורת, יכול להיות קשור לקורונה? יש טעם לבדוק פעוטה בת שנתיים? מה דעתכם?
לא נראה לי שיש מה להפסיד

• הוסף לסימניות
שלשולים זה תסמין

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
שלשול, בעיקר בצעירים,
הוא תסמין ממש של קורונה,
גילו את זה שהמון מהילדים שהיו ״בלי תסמינים״
סבלו משלשולים והקאות

• הוסף לסימניות
נראה לי מי שעכשיו בבידוד זה הרבה יותר קשה מאנשים כמוני שהיו בבידוד באזור פסח כשכל הארץ היתה בסגר.
נקווה לטוב. ובהצלחה למבודדים!
נראה שזה הולך לקרות שוב :(

• הוסף לסימניות
בן משפחה בבידוד
אני לא הייתי ואני מקווה שבסוף השבוע אני עדיין יוכל לומר את זה - גיסי התחתן בתחילת שבוע וכל יום של שבע ברכות זה סיכוי נוסף להכנס לבידוד......

• הוסף לסימניות
הבידוד מגיע בשרשרת.
אחד מסיים ואחיו מתחיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה