קורונה האם בדיקת קורונה שלא כואבת- אמינה?

האם נבדקת לקורונה? אם כן, נשמח שתענה

• כאב, יצאתי חיובי

• לא כאב יצאתי חיובי

• כאב, יצאתי שלילי

• לא כאב, יצאתי שלילי

• מציק, יצאתי חיובי

• מציק, יצאתי שליל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
יצא לי לאחרונה לדבר (בפלא', זה בסדר...;)) עם כמה בעלי תסמינים קלים, כאלו שבספק אם זה אמיתי או מחרדת קורונה, שפוחדים להבדק כי שמעו שהבדיקה כואבת.
וכן כאלו שטענו שבטוח שהם חיוביים רק שהבדיקה בקושי 'דגדגה' להם, ולכן היא לא אמינה.
לתועלתם, ולתועלת כלל הציבור, אשמח אם תענו לסקר. (אפשר לענות גם על קרובי משפחה, מידיעה בלבד, לכן השארתי אופציה לבחירה מרובה)

• הוסף לסימניות
עניתי על שם אחיין שלי שכאב לו משהו מטורף ויצא שלילי

• הוסף לסימניות
סקר.
על קורונה.
זה טוב!
כי...
תכל'ס אין כמו סקרים⁦(✷‿✷)⁩

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשו לי בבית הרפואה
בגלל שברים באף, עשו לי רק בפה, לא היה מציק ולא כואב
לא יודעת אם התשובה שלי בסקר תהיה יעילה ;)
יצאתי שלילית אגב, והשברים גם בסדר ב"ה:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וכן כאלו שטענו שבטוח שהם חיוביים רק שהבדיקה בקושי 'דגדגה' להם, ולכן היא לא אמינה.
אני ממש לא חושבת שצריך לתקוע לבנא את המקלון בתוך האף/הגרון כדי שהבדיקה תהיה אמינה
בסה"כ מדובר בדגימה של רוק
לא צריך לשאוב אותו מעמקי הגרון
קצת הגיון.....

• הוסף לסימניות
עניתי, אבל אני כנראה לא מייצגת בסקר..
פעם ראשונה כאב ויצאתי חיובית
פעם שניה כאב ויצאתי שלילית
פעם שלישית לא כאב ויצאתי שלילית
(אני מהוותיקים שהיו צריכים 2 שלילי כדי לצאת לחופשי ;))

• הוסף לסימניות
אני ממש לא חושבת שצריך לתקוע לבנא את המקלון בתוך האף/הגרון כדי שהבדיקה תהיה אמינה
קצת הגיון.....
לי המקל נגע בשניים הקדמיות ותו לו (בראשונה).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בחרתי מס' אפשרויות,
כי-
פעם אחת היה נסבל- יצאתי שלילית
פעם אחת היה כואבבב - יצאתי שלילית
פעם נוספת היה מציק- יצאתי שלילית
ב"ה!
(לאלו שהולכים לספור לי כמה בדיקות ערכתי.... זה עוד לא הכל...
הייתי בעוד כמה בידודים שפשוט לא נבדקתי כי די, כמה אפשר... ומחכות לי בדיקות נוספות מתוקף תפקידי...מתפללת להמשיך להיות שלילית בע"ה)

חשיפה להרבה אנשים בעבודה חיונית, גם בימי הסגר!......

• הוסף לסימניות
קצת הגיון.....
אתם מבינים עכשיו למה משרד הבריאות מתנגד לבדיקות ביתיות....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קצת הגיון.....
אם זה לא עמוק בתוך הלוע, משרד הבריאות חושב, (וכנראה מבינים שם יותר מההגיון של @בראשית-2...) שזה לא יתן תשובה אמינה

• הוסף לסימניות
זה לא כואב כ"כ, זה מציק יותר.
עשיתי שלוש בדיקות, אחרי כמה דקות - כאילו כלום.
(מדובר באדם בלי גרם של כח סבל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה