- הוסף לסימניות
אני עוד לא שמעתי על דיין שחורץ פסק דין בלי לשמוע את 2 הצדדים... ובטוח יש כאן הרבה סברות גם לצד שכנגד.
אשריו שהוא עשה לפנים משורת הדין וכנראה מפחד, וישר החזיר לך את הכסף.
לכל קונה תוכנה ברור היום שהמערכות משתנות והגירסאות משתנות ואף אחד לא שומר לך אפשרויות לנצח.
תנסה לעשות אקטיבציה על אופיס 2003/7 של מיקרוסופט ותגיד לי אם הם "שמרו לך קוד נגדי"...
בקיצור בוודאי שיש כאן 2 צדדים.
וחכמים הזהרו בדבריכם.
יתכן שככה זה במייקרוסופט - אבל כאן - כשקניתי הוא אמר לי בכזו פשטוט - אתה מתקשר ואני אומר לך קוד נגדי - ותראה באשכול זה, ישנם כאלה שנותנים לך קוד נגדי אוטומאית דרך האתר וכו'
אבל אם ראית מה כתבתי - כתבתי גם - שכאן הוא לא היה מוכן לשמוע מה הדיין אומר, וגם ששאלתי אותו מה נעשה? - נלך לדין תורה? אז הוא אמר לי תשאל איזה דיין / רב נראה מה הוא אומר - ואז הוא מכניס אותי לרשימת הדחייה.
על כל פנים - אני רוצה העיקר שכל מי שרוכש יהיה לו את הסכם בכתב, ושמוכר התוכנה לא יקפוץ אחרי 5 שנים ויגיד אני לא שומר קודים נגדיים על כזה הרבה זמן - בלשון הדיין - הוא פשוט מוכר לאנשים גוף בלי נשמה.
- אז בבקשה לא להשמיץ סתם דיינים.....
הנה לפני כשנתיים רכשתי גם תוכנה - ועשינו הסכם ברור ובכתב - שהוא מתחייב לי שהתוכנה תעבוד אצלי בווינדוס .. . . . . . והגיע לי עד ווינדוס 10 - שאלתי מה קורה אחרי ווינדוס 10
הוא אמר לי אני מקווה מאוד שלא יהיה בעיה, אם יהיה בעיה אני כאן, - אני רק כותב את זה כדי לכסות את עצמי - לו יצוייר שפאום לא יעבוד משהו ולא אצליח לסדר - אבל זה נשמע מאוד מאוד רחוק - ותבין שאני מוכר תוכנה - גם על ווינדוס אחר אני חייב לדאוג שיעבוד.
אבל כאן - אין לי בעיה שהוא עושה נעילות לתוכנה שלו - אבל שישמור קודים נגדיים, ואם הוא מתכנן לשמור קודים נגדיים רק לפרק זמן מסויים, - הקונה חייב לדעת את זה בעת רכישת התוכנה!!!!!
הנושאים החמים