- הוסף לסימניות
הסייבקס ביזי עולה באזור 1200 והכל כביסמה המחיר שלהן?
הכל כביס?
שכיבה מלאה, קיפול ביד אחת, יציבה ונוחה
ממליצה מאוד
הסייבקס ביזי עולה באזור 1200 והכל כביסמה המחיר שלהן?
הכל כביס?
יכול להיות שאת אמרת להם שאת עולה/יורדת עם זה במדרגות,היי
הייתי שמחה לשמוע האם רק לי העגלה התפרקה ושירות הלקוחות מתנער מכך או שאתם מכירים עוד אנשים שנדפקו עם טילון של בטריפליי.
זה ממש ממש חשוב לי לדעת,
תודה ענקית מראש.
יש תיקתקים שמחברים את המושב לברזלאני מרוצה מאד מהביזי של סייבקס
אבל לא מצליחה להבין איך מתפרקת לכביסה
יכולות לעזור לי בזה?
יש סרטון הדרכה ביוטיוב אם יש לך גישהאני מרוצה מאד מהביזי של סייבקס
אבל לא מצליחה להבין איך מתפרקת לכביסה
יכולות לעזור לי בזה?
הסייבקס הרבה יותר יציבה, נוסעת חלק יותר (בלי רעשים וידית רופפת כמו ברוב היויו שנתקלתי), שכיבה מלאה, גגון גדול, סל גדול, קיפול ביד אחתהסייבקס גם לא נשלפת כ"כ בקלות לכביסה, המעלה שלה שהיא גבוהה יחסית
ומתאימה להורים גבוהים שהיויו נמוכה להם קצת...
סייבקס קויה משהי הצליחה לפרק לכביסה?יש סרטון הדרכה ביוטיוב אם יש לך גישה
ההדרכה עם אישה אז לא יכולה להעלות לפה
זה באמת כמה שלבים שצריך לדעת אותם ואז זה הולך בקלות
הסייבקס הרבה יותר יציבה, נוסעת חלק יותר (בלי רעשים וידית רופפת כמו ברוב היויו שנתקלתי), שכיבה מלאה, גגון גדול, סל גדול, קיפול ביד אחת
כל אלה אין ביויו
הפלוס של היויו בעיני זה שהיא קלה יותר ומתקפלת קטן יותר
?שאלה בכללי,
אני מאוד מתלבטת האם להזמין עגלה דרך אתר אחרי שביררתי עליה (לא רק פה..) וגיסתי המליצה לי מאוד עליה (היא עובדת בחנות עגלות) מה אתן הייתם עושות?
לפני כמה זמן קנית אותה?תודה לכל העונות. אני רכשתי בשילב באופן מסודר. אבל מכיוון שחלף חודש מהאחריות הם לא מוכנים לתקן.
ולמרות שכמעט לא נעשה שימוש בעגלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //