כשנסענו להרצליה לפני חצי שנה + העגלה שלנו הייתה בדיוק כפי המתואר אצלך והביאו לנו עגלה חדשה.אם יש לי את העגלה שנתיים והבדים דהו כבר מזמן, והמזרון הוציא צ'פים ומלא שריטות בשלד, יביאו לי עגלה חדשה?
לאחר חקירה שלי הסייבקס ביזי וסינקו של ספורט ליין הכי מומלצותתכלס, איזה טיולון מומלץ...?
בוגבו לא (אישית גם לא רוצה בלי קשר למה רשמו כאן) אז מה כן?
אני גם לא התחברתי ליויו יש אותו לגיסתי וממש לא יציבה בעיניילאחר חקירה שלי הסייבקס ביזי וסינקו של ספורט ליין הכי מומלצות
הסינקו חדשה אבל עדיין המוכרים ממליצים עליה
לדעתי המלעלות שלהם על היויו זה היציבות
לא יודעת איך את מתכוונת להשתמש אבל לביזי לדוגמא יש בולמי זעזועים מאד טובים מה שלא יקרה לילד ביויו הוא פשוט יקפוץ מכל מעבר בין בלוקים במדרכה (רק לחשוב על תינוק קטן שהראש שלו קופץ ביויו )
גם הגובה מאד משמעותי למי שזה חשוב
לדעתי המראה של ביזי והסינקו קצת מיושן אבל אחרי כמה המלצות של מוכרים החלטתי ללכת על זה ולא מתחרטת רגע
יש גם את הגולס שהיא יציבה חזקה ומאד מאד יפה אבל השכיבה שלה זה עם רוכסן וקראתי שזה מאד לא נח לא ניסיתי אישית אולי לכם לא אכפת הנושא
בגדול זה מה שיצא לי מהסקר שעשיתי
נראה לי שכן, אני צריכה ללכת להרצליה? לא להביא לחנות שממנו קניתי?כשנסענו להרצליה לפני חצי שנה + העגלה שלנו הייתה בדיוק כפי המתואר אצלך והביאו לנו עגלה חדשה.
הארכתם את האחריות ל4 שנים?
גם לי יש אותה בסביבות החצי שנה, ומרוצה מאד.דווקא אני מאד מרוצה מהבטרפליי, יש לי אותה חצי שנה
השלדה אמנם נשרטה בתא מטען של האוטובוס וזה מעצבן,
אבל חוץ מזה, היא חזקה ויפה והילד שלי מאד אוהב לישון בה.
שירות אמיתי זה בהרצליה ומיד במקוםנראה לי שכן, אני צריכה ללכת להרצליה? לא להביא לחנות שממנו קניתי?
אני ממליצה מתוך הרשימה הזאת רק על הסייבקס ביזי.לאחר חקירה שלי הסייבקס ביזי וסינקו של ספורט ליין הכי מומלצות
הסינקו חדשה אבל עדיין המוכרים ממליצים עליה
לדעתי המלעלות שלהם על היויו זה היציבות
לא יודעת איך את מתכוונת להשתמש אבל לביזי לדוגמא יש בולמי זעזועים מאד טובים מה שלא יקרה לילד ביויו הוא פשוט יקפוץ מכל מעבר בין בלוקים במדרכה (רק לחשוב על תינוק קטן שהראש שלו קופץ ביויו )
גם הגובה מאד משמעותי למי שזה חשוב
לדעתי המראה של ביזי והסינקו קצת מיושן אבל אחרי כמה המלצות של מוכרים החלטתי ללכת על זה ולא מתחרטת רגע
יש גם את הגולס שהיא יציבה חזקה ומאד מאד יפה אבל השכיבה שלה זה עם רוכסן וקראתי שזה מאד לא נח לא ניסיתי אישית אולי לכם לא אכפת הנושא
בגדול זה מה שיצא לי מהסקר שעשיתי
לי נשרט בפוקס 5 בפגוש באמבטיה על הפעם השניה שהכנסנו את העגלה לתא מטען,למי שיש שלדה שחור מט, הפוקס לדוגמא
נשרט ברמות!!!
אני צבעתי עם לורד של תפילין, עזר ממש חמוד,
הבנתי שגם עם צבע של מכוניות (או משהו כזה) אפשר לחדש יפה.
גם אני זכרתי ככה,אבל באתר כתוב 3 חודשיםתוך חודש לא 3 חודשים
את מדברת על בוגבו? כי עכשיו בדיוק הארכתי את האחריות וזה עד חודש מהקניה נראה לי ככה גם כתוב באתרגם אני זכרתי ככה,אבל באתר כתוב 3 חודשים
צירפתי קישור שכתוב באתר בוגבו 3 חודשיםאת מדברת על בוגבו? כי עכשיו בדיוק הארכתי את האחריות וזה עד חודש מהקניה נראה לי ככה גם כתוב באתר
אין אחריות על שריטותלי יש את הבטרפליי כמעט שנה, מרוצה מאד!!
יש לי מלא מדרגות, מקפלת מלא לאוטו-
חוץ מבאמת קצת שריטות בשלד היא נראית מצוין
יפה, נוסעת טוב, יציבה (בניגוד ליויו), נוחה מאד לתינוק
ולמרות כל התלונות שאני קוראת פה- כל עגלה שניה ברחוב זה הבטרפליי..
סתם מעניין אותי- יש אחריות על שריטות??
על קילופים בידית כן יש? ככה אני רואה באשכול אחראין אחריות על שריטות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //