- הוסף לסימניות
כן מביאים לך כיסוי לידיותעל קילופים בידית כן יש? ככה אני רואה באשכול אחר
כן מביאים לך כיסוי לידיותעל קילופים בידית כן יש? ככה אני רואה באשכול אחר
ממליצה על זותכלס, איזה טיולון מומלץ...?
בוגבו לא (אישית גם לא רוצה בלי קשר למה רשמו כאן) אז מה כן?
בסוף, קניתי אתמול ספורט ליין דגם סינקו מקווה שאהיה מרוצה ממנהלאחר חקירה שלי הסייבקס ביזי וסינקו של ספורט ליין הכי מומלצות
הסינקו חדשה אבל עדיין המוכרים ממליצים עליה
לדעתי המלעלות שלהם על היויו זה היציבות
לא יודעת איך את מתכוונת להשתמש אבל לביזי לדוגמא יש בולמי זעזועים מאד טובים מה שלא יקרה לילד ביויו הוא פשוט יקפוץ מכל מעבר בין בלוקים במדרכה (רק לחשוב על תינוק קטן שהראש שלו קופץ ביויו )
גם הגובה מאד משמעותי למי שזה חשוב
לדעתי המראה של ביזי והסינקו קצת מיושן אבל אחרי כמה המלצות של מוכרים החלטתי ללכת על זה ולא מתחרטת רגע
יש גם את הגולס שהיא יציבה חזקה ומאד מאד יפה אבל השכיבה שלה זה עם רוכסן וקראתי שזה מאד לא נח לא ניסיתי אישית אולי לכם לא אכפת הנושא
בגדול זה מה שיצא לי מהסקר שעשיתי
קניתי בסוף את הביזי כי קראתי באשכול אחר שהסינקו רק כמה חודשים בשוקאני גם לא התחברתי ליויו יש אותו לגיסתי וממש לא יציבה בעיניי
אם אפשר לשאול, מה קנית? סינקו או ביזי?
למה אתם לא בררתם גם על העגלה של סייבקס דגם קוייה?לאחר חקירה שלי הסייבקס ביזי וסינקו של ספורט ליין הכי מומלצות
לא יודעת איך את מתכוונת להשתמש אבל לביזי לדוגמא יש בולמי זעזועים מאד טובים מה שלא יקרה לילד ביויו הוא פשוט יקפוץ מכל מעבר בין בלוקים במדרכה (רק לחשוב על תינוק קטן שהראש שלו קופץ ביויו )
לדעתי המראה של ביזי והסינקו קצת מיושן אבל אחרי כמה המלצות של מוכרים החלטתי ללכת על זה ולא מתחרטת רגע
יש גם את הגולס שהיא יציבה חזקה ומאד מאד יפה אבל השכיבה שלה זה עם רוכסן וקראתי שזה מאד לא נח לא ניסיתי אישית אולי לכם לא אכפת הנושא
כנראה בגלל המחיר.למה אתם לא בררתם גם על העגלה של סייבקס דגם קוייה?
אני רואה שהיא בכלל לא בדיבור
יש סיבה?
יש לך ביזי? את מרוצה? כמה זמן?לאחר חקירה שלי הסייבקס ביזי וסינקו של ספורט ליין הכי מומלצות
איך היציבות שלה?כנראה בגלל המחיר.
הביזי זה טיולון מהדגמים הזולים יותר שלנו.
הקויה זה דגם פרימיום. מאודרת עליה למטוס. קלה יותר. גב רשת למניעת הזעה אצל ילדים.
המחיר שלה יקר יותר.
הביזי הוא אחד הטיולונים הנמכרים בציבור החרדי.
המחיר נגיש. הסל גדול. הוא יציב מאד. כמו שכתבו פה- בולמי זעזועים שמומלצים מאד למי שיורד הרבה מדרגות והולך הרבה ברגל.
שניהם מעולים. כל אחד והשיקול שלו
בסוף נהנת?עם מוצצים יש לי נסיון מאד טוב, מעולם לא דחפו לי מוצר בלי התאמה למה שבקשתי.
את סקר השוק עשיתי לא בחנות, וכשבאתי לרכוש בפועל הציעו לי דווקא חברות אחרות, פשוטות יותר.
כשהתעניתי על בטרפליי ספציפית אמרו שזו עגלה מבית טוב ובלי הרבה בעיות.
בייבילנד משווקים עגלות של בוגבו בכל הכח. במיילים של קידומי מכירות שהם שולחים הם נותנים במה יפה מאד לבוגבו מייל מהבוקר, המוצר הראשון - עריסת בוגבו, בגוף המוצרים מופיעה עגלה ובסוף המייל יש טבלת השוואה בין בוגבו פוקס5 לפוקס קאב.
מייל אחר מלפני שבוע וחצי - 3 עגלות של בוגבו מתוך 6 מופיעות שם גם יויו ו2 סייבקס.
ולגבי אמינות - מאמינה יותר לחנויות רשת מבוססות, שמוכרות חברות שונות, מסוכנים חרדים שמשווקים אגרסיבית עגלות מסוימות בלי בית, רק בגלל דילים בינם לבין החברות.
כל הנ"ל בלי קשר לעגלת בטרפליי ספציפית, שאותה קניתי בעיקר בגלל השירות של בוגבו ותגובות של רוכשים.
המידע באשכול הזה מאכזב. מקווה שאהנה מהמוצר.
מרוצה מאד מהנסיעה, הצללה, קיפול, נוחות הילד (חובה פגוש בעיניי), תכולת הסל, קיפול ביד אחת.בסוף נהנת?
ממליצה?
ראיתי את בטרפלי 2 היום בחנות ושמתי אותה ליד העגלה שלי (בטרפלי 1)יש פה משהי עם בטרפלי 2 איך היא משופרת בלי התקלות שהיה בבטרפלי 1?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //