- הוסף לסימניות
לא שידוע לי (בדרך כלל כותבים את זה בדף קשר , לא ?!)אולי הגיעה לגן אחות של צחצוח שיניים וזה עשה לה רתיעה?
לא שידוע לי (בדרך כלל כותבים את זה בדף קשר , לא ?!)אולי הגיעה לגן אחות של צחצוח שיניים וזה עשה לה רתיעה?
רעיון חמוד שעבד אצלינו-או שעושים בעיות בנושא ?
איך משכנעים ילדה בגיל הזה לצחצוח שיניים ?
קניתי לה משחה לילדים מתוקה ולא מרה
מברשת שהיא אוהבת
ועדיין לא מסכימה לצחצח !
מה עושים ?
אשמח לקבל עצות מניסיון של אחרים
תודה
את חייבת למצוא לה משחה שאוהבת ולהרגיל אותה לשים ממש טיפה, לשפשף קליל - לא לחפור מי יודע מה, כמו שאנשים חושבים שזה 'המצוה' של היום מגיל 0 עד גיל 100,או שעושים בעיות בנושא ?
איך משכנעים ילדה בגיל הזה לצחצוח שיניים ?
קניתי לה משחה לילדים מתוקה ולא מרה
מברשת שהיא אוהבת
ועדיין לא מסכימה לצחצח !
מה עושים ?
אשמח לקבל עצות מניסיון של אחרים
תודה
אתהאת חייבת
האמת שהיא באמת סוג של אנטי כזהתעשי 3-4 ימים "אוף אין לי כח לצחצח לך שיניים" ו"אני לא מסכימה לך לבד".
רב הסיכויים שאח"כ היא תתחנן לעשות זאת.
(כן, אז היא לא תצחצח שיניים 3 ימים...)
בדיקה טוב לעשות כל חצי שנה אפילו רק איטום חריצים. תגיד בשקט לרופאה שתדבר איתה על חשיבות העניין, אולי יעזור?לא
יש ענין ללכת כעת ?
היא לא מתלוננת על כאבים או משהו
אני הזמנתי בגרושים מאלי אקספרס.יש מברשת מסיליקון שמתלבשת על האצבע (אמנם מתאים לגיל צעיר מאוד אבל יתכן שדווקא זה יתן לה התחלה נעימה יותר), אפשר לקנות אותה בכל סופר פארם טיפה יקר אבל שווה
גמישה מאוד ונעימה ומגע ועצם הלבישה על האצבע נותנת ג סוג חוויה ופחות מלחיצה.
אגב, יש מושג של ילדים עם עודף רגישות באזור החניכיים אני הייתי מתייעצת גם על זה עם רופא שיניים.
יש לך קישור?אני הזמנתי בגרושים מאלי אקספרס.
זה כבר היה ממזמן...יש לך קישור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים