- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;2397521:לנטפריסטים ושות', מה המוצר המאיים המדובר?
נכתב ע"י יונה יונה;2397614:בואו נתחיל מזה שאין לי מושג איך שולטים על קומפוזציה עם כזה מוצר....
ו- 2. לא בא לי לקרוץ ברחובות![]()
נכתב ע"י ETStudio;2397710:מסכים איתך בכל הנקודות חוץ מעומק שדה.
אופטיקה היא ממש פיזיקה וגודל חיישן הוא פקטור מכריע. עומק שדה שמיוצר בתוכנה הוא פשוט לא הדבר האמיתי.
המגבלות הטכנולגיות של Lytro Illum יהיו כאן עוד הרבה זמן.
האב-טיפוס המגבלתי שלהם תקוע באורך מוקד קבוע וגם זה בקושי.
יש טכנולוגיה גבוהה, המחיר שלה מאד גבוה.
מכל הדיבורים הגבוהים עד היום נראה שלפני 2030 לא נראה חיישן 1/8 במחיר סביר שייתן איזו גבוה ונקי אפילו כמו של 5DII. ככה זה.
נכתב ע"י אבי1000;2399411:תכלס לבנתיים יש ענף בצילום שנפגע קשות וזה צילום חדשות מה שפעם היה שמור לצלמים מקצועיים. וכיום כל ילד עם סמארטפון מצלם אירוע חדשותי. והרבה מהתמונות המפארות את העיתונים/אתרי חדשות מקורם באנשים רגילים.
תקנו אותי אם אני טועה.
אל תדאגי, הטכנולוגיה לא תהרוס לך כלוםנכתב ע"י EstiArt;2399211:זה ברור שהתקדמות הטכנולוגיה הורסת עבודה לאנשים...
יגיע גם יום שבו לא יהיה מקום לצלמים, אבל לא נראה לי בגלגול הזה![]()
נכתב ע"י GolanArt;2397669:עומק שדה בחיישנים קטנים זה בהחלט הדבר הבא, וזה מתקדם בצעדי ענק!
והנה התחזית שלי לשנים הבאות:
1. איכות חיישן - גם אם הוא יהיה פיצקלעך
2. ניקוי רעשים - כנ"ל
3. עומק שדה - כנ"ל
4. איכות צבע, זה הפרט הפשוט יותר לעניות דעתי.
יותר מזה, מצלמות העתיד ידרשו ממך צילום תמונה אחת כדי
להחליט אח"כ איפה אתה רוצה את הפוקוס! (יש כבר דגם בסיסי בשוק).
כמו"כ יהיה בשר גדול יותר ברואו (באופן מלאכותי), מה שאומר אפשרות
שליטה טובה יותר בטווח הדינמי אחרי מעשה, ושחזור פרטים אבודים מלבן ושחור (לא מוחלטים כמובן).
ברור שאת הצד האומנותי הן כמובן לא יחליפו, אבל ככל שנתקדם יותר, המצלמות ידעו אפילו להציע לנו צורות שונות של העמדה וכ', ויותר מזה, מצלמות שיהיו מותקנות בסמארטפונים עתידות להיות בעלות איכות, עומק שדה, ניקוי רעשים וצבע שיתקרבו מיום ליום לאיכות מצלמות מקצועיות.
גזור ושמור.
נכתב ע"י GolanArt;2399492:תגיד תודה שאין לך חברת צילומים מהאוויר! פעם היית משלם בוכתה בשביל
תמונה אחת מסכנה. היו מעלים מסוק+צלם+מכשיר ייצוב יקר, היום הכל כלול
בתוך רחפן, והמחיר בהתאם...
נכתב ע"י פנס בערפל;2400803:מסכים. לפני כשנה קניתי מצלמה LX100. יקרה יקרה.
יוצא לי מידי פעם לראות תמונות שצולמו ע"י סמארטפונים מתקדמים: אייפון, נוט, גלאקסי 7. והתמונות לא רחוקות בכלל (או טובות יותר לפעמים.. כן..) ממה שהמצלמה שלי מייצרת. ברור שהחומרה של הסמארטפונים היא רבע ממה שיש במצלמה, אבל כנראה שהם מתקנים את הפער ע"י אלגוריתמים חכמים מאוד שמחדדים את התמונות וכדומה.
מה דעתך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוהבת אמנות, tovy, מ. ברא"י ועוד 29 משתמשים32 //