נכתב ע"י בתישראל;2272684:איזה מושגים... בתור קליינטית זה נשמע לי מחיר בשמיים.
אני שילמתי מחיר דומה על צילום ארוע - בר מצווה כולל תמונות סטודיו בהתחלה לחתן ולמשפחה.
אבל אני מבינה מהתגובות שזה מחיר השוק.
(לכן באמת לצילום חלאקה אני מחפשת צלמת מתחילה.. ראו אשכול אחר בנידון)
נכתב ע"י יעל א;2272707:ולמה זה שונה?
הסבר קטן לתשומת לב רק כדי שתביני(ולא כדי להתנצל על המחיר):נכתב ע"י בתישראל;2272718:סטודיו באולם ומחוץ לאולם לחתן ומשפחתו + 3 שעות צילום ארוע + אלבום מעוצב + דיסק עם כל התמונות.
האם זה שווה לצילום 2.5 של ילדים??
באמת צר לי לקרר את האמבטיה, ובשמחה שמי שיכול ורוצה לשלם שישלם.
אבל רציתי שהציבור ידע שיש גם מושגים אחרים.
נכתב ע"י יעל א;2272728:הסבר קטן לתשומת לב רק כדי שתביני(ולא כדי להתנצל על המחיר):
1.הצלם לא מחכה שתחליפו 4 מערכות בגדים ולא מחליף 4 רקעים בהתאמה לבגדים... נכון?
2. הצלם לא מביים לכל ילד ולבנים ולבנות בכל סט העמדות שונות וכו... תפיסות ילדותיות וכו...
3.הצלם לא מעבד בפוטושופ תמונה תמונה
4. הצלם משתמש בדרך כלל באלבום תבניות מוכן. לוקח נגיד 1/8 מהזמן...
6. צילום תיעודי הוא צילם עם הרבה פחות השקעה. אומנותית.
7.אם זה צלם ברמה גבוהה זה לא המחיר
נכתב ע"י בתישראל;2272684:איזה מושגים... בתור קליינטית זה נשמע לי מחיר בשמיים.
אני שילמתי מחיר דומה על צילום ארוע - בר מצווה כולל תמונות סטודיו בהתחלה לחתן ולמשפחה.
אבל אני מבינה מהתגובות שזה מחיר השוק.
(לכן באמת לצילום חלאקה אני מחפשת צלמת מתחילה.. ראו אשכול אחר בנידון)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים