- הוסף לסימניות
נכתב ע"י בונבון;1285589:אם לא הלחמניות של מאפית 'יעלה' מקמח מלא מאוד טובות.
לידיעתך במאפית יעלה זה לא קמח מלא, הם שמים קצת קקאו
שאלתי אותם פעם בקשר לילד אלרגי לקמח לבן, וככה הם ענו לי....
נכתב ע"י בונבון;1285589:אם לא הלחמניות של מאפית 'יעלה' מקמח מלא מאוד טובות.
נכתב ע"י efrat1;1285596:אופה לחם!
לי יש וזה לוקח בערך שתיים וחצי דקות להכין...
נכתב ע"י nc;1285829:באיזה אופה את משתמשת? ממליצה?
נכתב ע"י קקטוס;1285715:א. דיאטנית מקצועית לא אמורה להזדעזע, היא אמורה לבנות תפריט.
ב. לחם מלא הוא יותר טעים מלחם לבן, אפילו הילדים שלי אומרים, ואנחנו אוכלים את שני הסוגים - בדרך כלל לבן, אבל כשרוצים להתפנק - לחם מקמח מלא.
נכתב ע"י KR;1285908:אני הנושא שלה ולא ילדיי. לי היא באמת בנתה תפריט בלי להזדעזע.
הכל החל כשהבת שלי פשוט אכלה לה מול העיניים לחם.
לבן.
עם שוקולד.
(בד"כ זה לא קורה אצלנו. זה היה "סחיבה" מסבתא).
היא לא עמדה בזה.
ואז הרווחתי את הרצאתה המזועזעת, אך המחכימה.
(אני יחסית חדשה בנושאי בריאות, מחכימים לאט לאט).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים