האם הריביות והמרווחים של המשכנתא נשמרים לאחר חתימה ולפני הביצוע?

• הוסף לסימניות
אז רק שלא יהיה לי טעות
מומלץ הכל עכשיו מהקלצ וגם הפעימה הבאה או מומלץ כן חלק חלק?
תודה
שלא תעיז להוציא בכל פעימה מהקל"צ גם לא שקל יותר משליש.. (תדאג לשנות את האישור בתקוה שהריביות הפנטסטיות לא ישתנו לרעה)

• הוסף לסימניות
וואי וואי
לא להוציא יותר משליש כי זה ירד בהמשך?
וממה מומלץ להוציא כן עכשיו מק׳׳מ מל׳׳צ כל 2 או פריים?
ומה אעשה אם הוא אומר לי שא׳׳א אא׳׳כ משתנה הריביות?
ולגבי הירידות המטורפות בקל׳׳צ במקסימום אני אמשוך הכל תוך 6 חודשים מהקל׳׳צ אם כל פעם אני חייב שליש ממנו
בכמה נראלך יירד לי עד אז?
תודה
ודרך אגב אם אפשר להשיג אותך איכשהו לכמה דקות שיחה נראלי זה ממש יעשה לי סדר בראש
אני ממש ממש אשמח תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואי וואי
ולגבי הירידות המטורפות בקל׳׳צ במקסימום אני אמשוך הכל תוך 6 חודשים מהקל׳׳צ אם כל פעם אני חייב שליש ממנו
בכמה נראלך יירד לי?
תודה
לא להוציא יותר משליש
הייתי מושכת מהפריים
השאלה מה התחליף.
כל פעם תצטרך למשוך שליש
אי אפשר לדעת אבל מתארת לעצמי (בעוד חצי שנה, הנחה בלבד)בכמה עשיריות אחוזים. נגיד באזור 0.3-0.5

• הוסף לסימניות
וואי וואי
כן
פריים, (מק"מ אין באישור הזה)
השאלה בכמה, ומה בדיוק התוכנית של המשיכות כמה אחוזים מכל הסכום כל פעם (זה בדר"כ מייקר קצת)
בכמה נראלך יירד לי?
נבואה ניתנה ל...
בתחילת חודש 4 ספציפית תיתכן עליה כי השוק צפה הורדת ריבית שלא קרתה ויהיה תיקון קטן
אך בהמשך כנראה המגמה תמשיך כלפי מטה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני אמור לשלם כל פעם 135000 אלף שח והקלצ הוא 280000 אלף אם כל פעם שליש קלצ תוך 3 פעמים אני מסיים זה אומר תשלום אחד עכשיו ועוד אחד עוד 3 חודש ואחכ עוד 3 חודש
בערך כן יכול להיות שטעיתי
ודרך אגב אשמח לדעת איך אני רואה את העוגן של הקלצ של באישור העקורני
תודה

• הוסף לסימניות
אני אמור לשלם כל פעם 135000 אלף שח והקלצ הוא 280000 אלף אם כל פעם שליש קלצ תוך 3 פעמים אני מסיים זה אומר תשלום אחד עכשיו ועוד אחד עוד 3 חודש ואחכ עוד 3 חודש
תודה
הוא שואל - 7% זה יותר מ3 פעימות שאתה מציג פה

• הוסף לסימניות
אם כל פעם אתה לוקח שליש אז תסיים עם זה בתשלום האחרון מבין שיוצא 6 תשלומים ממשכנתא (40% ש"מ)

לא רואים

• הוסף לסימניות
אם כל פעם אתה לוקח שליש אז תסיים עם זה בתשלום האחרון מבין שיוצא 6 תשלומים ממשכנתא (40% ש"מ)
אגב כתבת על מק"מ שיש כאן וגם עניתי לפי"ז אבל אין לך מקמ בדיסקונט כנראה בלבול עם אישור קודם מלאומי

לא רואים
אה אוקיי שליש מהתשלום לא מהקלצ צודקים טעות שלי לגמרי
ולגבי המקמ באמת מוזר אבל זה רשום לי באישור העקרוני האמת אפחד לא מאמין לי שיש לי כזה מסלול בדיסקונט
מקווה שזה באמת מקמ ואני לא סתם מדמיין...
כתו לי משתנה שנה שנה
דרך אגב יפה שאתה זוכר שהיה לי לפני זה בלאומי
1771979386397.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הוא בן
ולגבי המקמ באמת מוזר אבל זה רשום לי באישור העקרוני האמת אפחד לא מאמין לי שיש לי כזה מסלול בדיסקונט
כמה חודשים.
מאד מאד טרי
נכנס בתקופה שדיסקונט היו פחות בפרונט ככה שרובם הספיקו לשכוח מזה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה