השאלה איזה בדיקות דם עשיתם, מהם שלהרבה יוצאות שלילי, וזה גם תלוי בבדיקות נוספות שבודקות האם יש חוסר בנוגדנים מסוימים, כדי להבין האם התוצאה שלהם מלמדת או שהם בחוסר,מקפיצה
שאלתי למבינים בלבד- האם יכול להיות צליאק כשבבדיקות דם שלילי? עשינו פעמיים
התסמינים- שלשולים ממושכים כבר שנה וחצי, בטן נפוחה(כרס)
איני יודע איזה בדיקות הוא שלח, אני כן יכול לומר שגם אצל רופאי הגסטרו יש שעושים מלאכתם רמיה.לבדיקות האלו רופא גסטרו שלח אותנו ובדק את התוצאות...
איך בודקים אם יש מחלות אוטואימוניות?
השאלה העיקרית שלי אם ברגישות לגלוטן יש להתנהג כמו צליאק
האמת שהיינו גם אצל היימליך ואמר שיש רגישות לגלוטן אבל אני לא בטוחה אם לסמוך על זה
יש אפשרות לקבל באישי את המייל של מנהל הקבוצה?אני לא יודעת
יכולה להעלות את זה לקבוצת מייל של צליאק ולשאול שם
מעונינת?
למה דוקא צליאק? אולי רגישו לחלבי?מקפיצה
שאלתי למבינים בלבד- האם יכול להיות צליאק כשבבדיקות דם שלילי? עשינו פעמיים
התסמינים- שלשולים ממושכים כבר שנה וחצי, בטן נפוחה(כרס)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים