נספח לאתגר האם זה זיוף ? - נספח לאתגר 299

• הוסף לסימניות
האם הסצנה גם צריכה להיות ריאלית? כלומר האם זה צריך להיות הגיוני שבאמת זה קרה? או העיקר שמבחינה ויזואלית זה נראה אמיתי?

• הוסף לסימניות
האם הסצנה גם צריכה להיות ריאלית? כלומר האם זה צריך להיות הגיוני שבאמת זה קרה? או העיקר שמבחינה ויזואלית זה נראה אמיתי?
הרעיון הוא שמי שיראה את התמונה יחשוב שזה תמונה אמיתית (לפחות ממבט ראשון) ולכן עם יש דבר על טבעי או חסר הגיון מציאותי פיזי כלומר אדם מרחף וכולי וכולי זה נוגד את הכללים.

אבל עם זה תמונה שיכולה להתקיים במציאות אפילו רחוקה כמו טראמפ בסלפי עם משה ליאון זה אפשרי ומותר

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ‏‏WinZip File חדש.zip
    2.1 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
@פנחס ציור עיפרון מצד אחד, אתגר מאוד מעניין מאתגר וחשוב, מצד שני אפשר להתבלבל בפרשנות ויעד האתגר

בו נעשה מבחן קטן, אני יצרף כאן שתי תמונות, ואני רוצה לראות האם אכן הציבור מבחין נכון, מה נעשה בבינה ומה תמונה:
20250619_1728_פרפר  מקרוב_simple_compose_01jy49bxe5e1evat55fmewdbh6.jpg

Danayit01.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ה
@פנחס ציור עיפרון מצד אחד, אתגר מאוד מעניין מאתגר וחשוב, מצד שני אפשר להתבלבל בפרשנות ויעד האתגר

בו נעשה מבחן קטן, אני יצרף כאן שתי תמונות, ואני רוצה לראות האם אכן הציבור מבחין נכון, מה נעשה בבינה ומה תמונה:

צפה בקובץ המצורף 2015261צפה בקובץ המצורף 2015263
השניה בבינה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה היה נראה לי כמה הודעות שונות...
2 אותו דבר (הפתקים - גם עלו בלי התמונה)
ועוד אחד הראשון של הסלפי באוורסט
[בגלל הרצון להעלות ראשון נלחץ לא כמו שצריך - ועלה לא תקין]
כמובן שמיד סידרתי

• הוסף לסימניות
2 אותו דבר (הפתקים - גם עלו בלי התמונה)
ועוד אחד הראשון של הסלפי באוורסט
[בגלל הרצון להעלות ראשון נלחץ לא כמו שצריך - ועלה לא תקין]
כמובן שמיד סידרתי
ואיך השניים שנמצאים עכשיו (שונים) עלו ביחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה