נספח לאתגר האם זה זיוף ? - נספח לאתגר 299

• הוסף לסימניות
איזה כיף למצוא את הבן שלי יושב בבית אחרי שעות הלימודים וחוזר עם החבר שלו על הנלמד בחיידר.
הייתי חייב לצלם זאת למזכרת...
ChatGPT Image Jul 7, 2025, 02_42_49 PM.png

• הוסף לסימניות
יצרתי לאתגר כבר בצהרים לפני שזה התחיל אבל לא היה לי זמן
אז אני משתף פה
התלבטתי בין שניהם
1752828873476.png

1752828980484.png

• הוסף לסימניות
@פנחס ציור עיפרון מצד אחד, אתגר מאוד מעניין מאתגר וחשוב, מצד שני אפשר להתבלבל בפרשנות ויעד האתגר

בו נעשה מבחן קטן, אני יצרף כאן שתי תמונות, ואני רוצה לראות האם אכן הציבור מבחין נכון, מה נעשה בבינה ומה תמונה:
צפה בקובץ המצורף 2015279

צפה בקובץ המצורף 2015263
עשינו את המבחן, העם דורש ציון...

• הוסף לסימניות
עשינו את המבחן, העם דורש ציון...
התמונה הראשונה מ ויקיפדיה .
אכן והיא האמיתית למרות שלא נראית מושלמת, וזה בעצם היה המבחן... שאפו ל @יצחק. ו @כוכב הנילוס
השם של השניה מעיד שנוצרה בבינה מלאכותית...
(כנראה DALL·E)
פה טעיתם, וזה הפוך בדיוק. כי אני הורדתי את התמונה הראשונה מהמכלול, ולקחתי את השם שהיה רשום שם וההעברתי את זה ליצירה שנעשה בבינה (SORA) כדי שלא ינסו להחליט לפי השם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה