כנראה לא הסברתי טוב,אתה לא יכול למכור פריוקט על הנייר,
כלומר אתה כן יכול אבל בדרך כלל הקבלן לא יתן
בנוסף-אל תשכח את המס שבח שתצטרך לשלם במידה והערך של הדירה עלה מהמחיר שקנית(ואני משוכנע שאכן זה כך)
בנוסף אם זה דירה למגורים
אז לא הייתי מנסה לתזמן את השוק
אם זה להשקעה אז זה מאוד משנה איפה זה נמצא
וכדאי שתאמר מקום ספיצפי
אישית אני הייתי מתפטר מדירה בבית שמש במחירים האלוכנראה לא הסברתי טוב,
יש לנו דירה באזור מבוקש בבית שמש,
אנו מעונינים למכור אותה בקרוב על מנת לקנות דירה על הנייר בעיר אחרת,
האם המחירים צפויים לרדת עוד אז אולי כדאי שנמכור עכשיו ונרוויח את הפער,
יש הרבה כלכלנים שמנבאים את עתיד הנדלןנבואה ניתנה לשוטים [יש כמה כאלו בפרוג שמנבאים את עתיד הנדל"ן, לזכותם יאמר שכנראה אינם שוטים כי בנתיים נבואתם לא התגשמה].
אמר מי שהתפטר...מדירתו ברמה ד' באמצע עליית המחירים............אישית אני הייתי מתפטר מדירה בבית שמש במחירים האלו
כמה שיותר מהר
*כמובן שאף אחד לא יודע מה יהיה
ובנוסף אם בלאו הכי אתם מתכוונים לקנות בעיר אחרת
אז לכאורה זה הזמן למכור
א.למה כל הודעה שלך חייבת להיות צינית??אמר מי שהתפטר...מדירתו ברמה ד' באמצע עליית המחירים............
אם זו דירתו היחידה והחזיק בה 18 חודש עד 4,600.000 [4 מיליון 600 אל''ש] יש פטור מלא ממס שבחבנוסף-אל תשכח את המס שבח שתצטרך לשלם במידה והערך של הדירה עלה מהמחיר שקנית(ואני משוכנע שאכן זה כך)
נכון.אם זו דירתו היחידה והחזיק בה 18 חודש עד 4,600.000 [4 מיליון 600 אל''ש] יש פטור מלא ממס שבח
18 חודש ממתי,אם זו דירתו היחידה והחזיק בה 18 חודש עד 4,600.000 [4 מיליון 600 אל''ש] יש פטור מלא ממס שבח
לדעתי לא נכון לקחת הימור על דירת מגורים וגם לא על דירה שנייהאנחנו מחכים לפרוייקט חדש על הנייר ויש עוד חצי שנה לפחות אבל אם מחירי הדיור בירידה אולי שווה לנו למכור עכשיו? זו לא דירה שאנחנו גרים בה,
בנוסף האם מחירי הדיור בירידה גם בצפון ובקריות?
זו לא דירה יחידה אבל בקניית דירה השנייה הצהרנו שאנו מוכרים אותה , אז לא יהיה מס שבח נכון?אם זו דירתו היחידה והחזיק בה 18 חודש עד 4,600.000 [4 מיליון 600 אל''ש] יש פטור מלא ממס שבח
למה זה הימור? זה הימור שהכסף ישכב בחשבון כמה חודשים?לדעתי לא נכון לקחת הימור על דירת מגורים וגם לא על דירה שנייה
הימורים מתאימים למי שיש לו כסף להפסיד
ויותר מזה מי שיש לו כמה דירות אז כאן הוא מפסיד ושם הוא מרוויח וצריך לדאוג שבסוף המאזן יהיה חיובי
אבל למי שיש דירה אחת מה יעשה אם אחרי שירדו המחירים יחכה שיירדו עוד קצת ואז הם יעלו...
אם באמת תמכרו תוך 18 או 24 חודש (תלוי בזמן שינוי החוק ) לא תשלמוזו לא דירה יחידה אבל בקניית דירה השנייה הצהרנו שאנו מוכרים אותה , אז לא יהיה מס שבח נכון?
ההימור הוא שאולי המחירים יעלו (אפי' שלא מסתבר כ"כ בתקופה הקרובה )למה זה הימור? זה הימור שהכסף ישכב בחשבון כמה חודשים?
בינתיים בחודשיים האחרונים המחירים ירדו ב100Kההימור הוא שאולי המחירים יעלו (אפי' שלא מסתבר כ"כ בתקופה הקרובה )
וגם אם המחירים ירדו אולי לא תספיקו לקנות לפני עליית המחירים ואז תשלמו יותר יקר
אין אפשרות לתזמן את השוק בדיוק ולא תמיד ניתן להיות מתוכנן.
אני לא מביןבינתיים בחודשיים האחרונים המחירים ירדו ב100K
אם המחירים לא ירדו עוד בסדר אבל אם ירדו זו בעייה.
רוצים לקנות. מחכים לשיווקאני לא מבין
מה השאלה ?
כבר קניתם דירה על הנייר או שאתם רוצים לקנות?
איפה ירדו בדיוק? לא רואה כזה דבר.בינתיים בחודשיים האחרונים המחירים ירדו ב100K
אם המחירים לא ירדו עוד בסדר אבל אם ירדו זו בעייה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //