אתם באיזור עפולה?באזור שלנו תמיד היה קליטה מלאה
בחודש האחרון אין קלטה בכלל לא רק לי
מה שנראה לי שמישהו שם שבש קליטה.
איך אפשר לאמת את זה?
והאם זה חוקי?
ומה אפשר לעשות?
השמח לכל מידע
תודה רבה
גם לנו זה קרה.באזור שלנו תמיד היה קליטה מלאה
בחודש האחרון אין קלטה בכלל לא רק לי
איך אפשר לאמת את זה?
והאם זה חוקי?
ומה אפשר לעשות?
השמח לכל מידע
תודה רבה
מאיפה המידע הלא נכון ?3. במגזר הכללי שעוברים לדור 4 ודור 5- מתבססים על הלווין- ומייתרים את הצורך באנטנות, מי שנשאר לסבול זה המגזר החרדי
??????במגזר הכללי שעוברים לדור 4 ודור 5- מתבססים על הלווין
מה הקשר לווין? זאת לא מדינת עולם שלישית3. במגזר הכללי שעוברים לדור 4 ודור 5- מתבססים על הלווין- ומייתרים את הצורך באנטנות, מי שנשאר לסבול זה המגזר החרדי
בבני ברק אזור מגדל המיםאתם באיזור עפולה?
לא קשור לבנייהגם לנו זה קרה.
אחת השכנות אמרה שזה בגלל שבנו לידנו שתי בניינים חדשים והם חוסמים את האנטנה.
האם יש דרך לבדוק אם באמת יש שבש, מכשיר או משהו דומהאם מישהו התקין משבש קליטה זה עבירה על חוק.
אני מניח אנשי מקצוע הקשורים לתחום יש להם את הכלים למצוא . לאדם הפרטי יהיה קשה יותרהאם יש דרך לבדוק אם באמת יש שבש, מכשיר או משהו דומה
מוזזר.בבני ברק אזור מגדל המים
רגע??????
הפייק ניוז האחרון ששמעתי בעניין, היה דווקא על שבבים שהוכנסו בחיסונים...
אפשר להגיש תלונה במשטרהבאזור שלנו תמיד היה קליטה מלאה
בבני ברק אזור מגדל המים
לא קשור לבנייה
האם יש דרך לבדוק אם באמת יש שבש, מכשיר או משהו דומה
אני גם שם באזורבהחלט באזור מגדל המים בבני ברק יש קהילה כל שהיא, שברוב חוצפתה שמה בישיבה שלה משבש קליטה וכל האזור סובל מכך. הלוואי שיהיה מי שיטפל בזה סוף סוף.
האנטנה הקרובה של חברת פלאפון כל השאר יחסית רחוק. צריך לנסות רמי לוי או פלאפון או 019 דרך פלאפון.אני גם שם באזור
ואין קליטה ברמה מחרידה בכל החברות שניסינו
(מתקבלות שיחות רק שהטלפון מונח על אדן החלון, והשיחה שהראש מחוץ לחלון ללא אפשרות תזוזה-שכרוכה בניתוק מיידי)
אם למישהו יש פתרון- יעזור מאד!!
אם באמת יש משבש קליטה אז אפשר להתלונן. זה לא חוקי בכללל.אני גם שם באזור
ואין קליטה ברמה מחרידה בכל החברות שניסינו
(מתקבלות שיחות רק שהטלפון מונח על אדן החלון, והשיחה שהראש מחוץ לחלון ללא אפשרות תזוזה-שכרוכה בניתוק מיידי)
אם למישהו יש פתרון- יעזור מאד!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים