התייעצות האם זה ישחד? לשלם על טיפול שהמשכיר אמור לשלם כדי שלא יעלה לי בהמשך דמי שכירות או שיעלה פחות

• הוסף לסימניות
יש לנו עכשיו תקלה באחד ממוצרי הבית שתיקונה הוא כמה מאות שקלים,
פניתי למשכיר שלי והוא אמר שהוא ישלם את זה,
הענין הוא שלפני תקופה הוא אמר לי שהוא הולך לעלות לי את השכירות.
שאלתי היא- האם זה שאני ישלם הוצאה זו או חלק ממנה 'יקנה' אותו לא להעלות לי או להעלות לי פחות בשכירות או שאין טעם לשלם והוא בכל אופן יעלה לי.
זה אולי נשמע שאילה תמה כי ברור שהוא יעלה אבל עדיין אשמח לעצת המבינים/ המשכירים.

• הוסף לסימניות
מוזר שהוא בכלל יעלה את המחיר.
איפה הדירה?

• הוסף לסימניות
יש לנו עכשיו תקלה באחד ממוצרי הבית שתיקונה הוא כמה מאות שקלים,
פניתי למשכיר שלי והוא אמר שהוא ישלם את זה,
הענין הוא שלפני תקופה הוא אמר לי שהוא הולך לעלות לי את השכירות.
שאלתי היא- האם זה שאני ישלם הוצאה זו או חלק ממנה 'יקנה' אותו לא להעלות לי או להעלות לי פחות בשכירות או שאין טעם לשלם והוא בכל אופן יעלה לי.
זה אולי נשמע שאילה תמה כי ברור שהוא יעלה אבל עדיין אשמח לעצת המבינים/ המשכירים.
לכאורה לא ישנה כי אמר לכם שהוא ישלם ולא יטיל עליכם וגם בהגיון למה שתיקון של מאות שקלים ישפיע שלא יעלה סכום משמעותית יותר גבוה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה יעזור לך במיקוח. תלוי קצת בטיפוס של המשכיר.

• הוסף לסימניות
מוזר שהוא בכלל יעלה את המחיר.
איפה הדירה?
מה זאת אומרת?
לא שמעת על המושג של העלאת השכירות.
לכאורה לא ישנה כי אמר לכם שהוא ישלם ולא יטיל עליכם וגם בהגיון למה שתיקון של מאות שקלים ישפיע שלא יעלה סכום משמעותית יותר גבוה.
פסיכולוגית- רגשית, פחות הגיונית,
טוב לו שאדם חביב ולארג' נמצא בדירתו ותודעתית פחות חשוב לו להעלות.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
לא שמעת על המושג של העלאת השכירות.
העלאת השכירות היא רק אם המחיר עולה, לכן שאלתי איפה הדירה כי ברוב אזורי הארץ יש ירידה או אי עלייה במחירים.
השאלה המשמעותית היא אם המשכיר שלך שמע על המושג שוכר שעוזב.
זה נושא של תורת המשחקים, שמושפע גם מביקוש והיצע וגם מהרבה פסיכולוגיה.
בכל אופן אין שום סיבה בעולם שמחירים של דברים יעלו, וזה שהרבה שנים מחירי השכירות עולים לא אומר שהם צריכים להמשיך לעלות.
כרגע באופן כללי מחירי הנדלן בירידה ואין מקום שזה לא משפיע בסופו של תהליך.
תנסה לחשוב הפוך, אולי שיוריד לך?
מסתמא הוא לא הדירה הכי זולה באזורך...

• הוסף לסימניות
העלאת השכירות היא רק אם המחיר עולה, לכן שאלתי איפה הדירה כי ברוב אזורי הארץ יש ירידה או אי עלייה במחירים.
בכל אופן אין שום סיבה בעולם שמחירים של דברים יעלו, וזה שהרבה שנים מחירי השכירות עולים לא אומר שהם צריכים להמשיך לעלות.
הענין הוא שיש הרבה שוכרים שעדיין נמצאים עם המחירים של פעם ולכן אם לדוגמא באזור שלו משכירים את היחידה ב3500 והוא משכיר ב2700 הוא מעלה ל3200 ואולי אח"כ ל3500

• הוסף לסימניות
הענין הוא שיש הרבה שוכרים שעדיין נמצאים עם המחירים של פעם ולכן אם לדוגמא באזור שלו משכירים את היחידה ב3500 והוא משכיר ב2700 הוא מעלה ל3200 ואולי אח"כ ל3500
מה שהשיב @זיי גיזונט זה האמת, פשוט מלכתחילה השכירות שלי לא כ"כ גבוהה ועכשיו הוא רוצה לעלות עוד, ואת זה אני מנסה למנוע...

• הוסף לסימניות
כותבת בתור משכירה , אם הדירה מושכרת בפחות ממחיר השוק המשכיר יעלה בכל מקרה ולא יעזור שתשלם על התיקון
סתם תצא פראייר

• הוסף לסימניות
לכאורה זה אמור להשפיע
אצלי שוכר שמטרטר על כל דבר משלם מחיר מלא לפי השוק
שוכר איכותי שלא שומעים ממנו (כמובן לא מדבר מנזקי תשתית או דוד שמש דברים שזה חובת המשכיר)
ומתחזק לבד את הדירה נשאר במחיר הישן יתכן שיש לי גם חולשה שהוא בן תורה

• הוסף לסימניות
שוכר איכותי שלא שומעים ממנו (כמובן לא מדבר מנזקי תשתית או דוד שמש דברים שזה חובת המשכיר)
ומתחזק לבד את הדירה נשאר במחיר הישן יתכן שיש לי גם חולשה שהוא בן תורה
נראה לך שגם במקרה שהחלטת לעלות תחזור בך בגלל שיקולים כאלו?
תודה.

• הוסף לסימניות
נראה לך שגם במקרה שהחלטת לעלות תחזור בך בגלל שיקולים כאלו?
תודה.
גם כשמעלים מתחשבים בזה כמה? באיזו תדירות ?
ועוד דבר צריך לזכור
בסוף כל מה שאנחנו עושים זה רק השתדלות ניצול והפקעת שערים הוא מחוץ לגדר ההשתדלות
להקפיץ שכירות לאברך ב1000 ש"ח בבת אחת בגלל שנגמרו הדירות באזור מסויים לזמן מסויים
לא מאמין שתהיה בזה סימן ברכה
ואני מאד רוצה ברכה בכסף יותר ממה שאני רוצה כסף
כבר ראיתי בחיי לא מעט יהודים שניצלו מצבים ועשו הון ואבדו הכל בעסק רע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה