נכתב ע"י הרשל'ה;323087:בירור מעמיק נוסף, העלה שהפתרון הרצ"ב הוא המומלץ והיעיל ביותר.
נכתב ע"י גינגית;323076:לחקות אפשר כל דבר היום ואין מה לעשות.
רק צריך לדעת, שזה לא חוקי ושמי שעושה זאת [עיתון למשל] אפשר לתבוע אותו על הפרת זכויות יוצרים
נכתב ע"י שרה;323235:לא מדובר בחיקוי מדובר באותו מודעה ממש רק שינו את השמות והתאריכים וכדו' (דבר שבאופן רשמי כשאני עושה את זה אני מקבלת תשלום מחדש על הגרפיקה וככה זה עובד) בעל העיתון לקח את המודעה ששלחתי אליו לפרסום עבור לקוח בעבר שנה שמות וכדו' והשתמש באותו דבר ממש ללקוח שלו!???? (אז מה אין כבר בטחון מינימלי בלפרסם מודעות מהסוג הזה?????
סליחה העיתון הוא לא הלקוח שלי ואין לי שום כלום איתו הוא לא שילם לי כלום ואין לא שום זכויות אצלי אני לא אמורה לעשות איתו שום חוזה, אני בסה"כ פרסמתי דרכו והוא קבל עבור הפרסומת שהוא פרסם את מלוא התשלום, ממתי אני צריכה לעשות איתו חוזה האם אם כל בית דפוס בהם אתם מדפיסים עבודה או חלק מהעבודה אתם עושים איתם חוזה, האם כל דבר שעובר דרך האימייל שלו הוא מקבל על זה בעלות???? כשאתם נכנסים להדפיס עותק של עבודה בדפוס דיגיטלי אתם גם חותמים חוזה אם בעל החנות שאין לא רשות להשתמש בעבודה שלכם?? לאן הגענו?? נראה לי שבעל עלון פרסום חייב לתת שירות מינימלי זה ללקוחות שלו .........נכתב ע"י Zeevi.Co;323373:האם החתמת אותו על חוזה?
רצוי לציין בחוזה החתום את מהות העבודה והשימושים שלה
כך את מוכרת ללקוח את זכויות היוצרים של העיצוב לעבודה הנל בלבד
ואין ללקוח את הזכויות להשתמש בעיצוב לשימושים אחרים ונוספים
נכתב ע"י שרה;323433:סליחה העיתון הוא לא הלקוח שלי ואין לי שום כלום איתו הוא לא שילם לי כלום ואין לא שום זכויות אצלי אני לא אמורה לעשות איתו שום חוזה, אני בסה"כ פרסמתי דרכו והוא קבל עבור הפרסומת שהוא פרסם את מלוא התשלום, ממתי אני צריכה לעשות איתו חוזה האם אם כל בית דפוס בהם אתם מדפיסים עבודה או חלק מהעבודה אתם עושים איתם חוזה, האם כל דבר שעובר דרך האימייל שלו הוא מקבל על זה בעלות???? כשאתם נכנסים להדפיס עותק של עבודה בדפוס דיגיטלי אתם גם חותמים חוזה אם בעל החנות שאין לא רשות להשתמש בעבודה שלכם?? לאן הגענו?? נראה לי שבעל עלון פרסום חייב לתת שירות מינימלי זה ללקוחות שלו .........
נכתב ע"י Zeevi.Co;323605:למה את צועקת???
סליחה! לא התכונתי לצעוק...
רק קצת להסביר את עצמי... ולשמוע מה אתם חושבים על זה? משום שבעל העיתון לא בדיוק מבין ....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים