כללי האם זה מותר???

• הוסף לסימניות
מודעה שנשלחה לעיתון פרסום (מודעה מושקעת מאד שמשמשת לאירועים ולתעודות) האם יש מושג שבעל העיתון יכול לשנות פרטים בתוך המודעה ולהשתמש בה ללקוחות שלו???

• הוסף לסימניות
האם זה מותר??

ארנק שאבד. האם יש מושג שהמוצא יוכל לפותחו ולרכוש בו מסטיקים לנכדים שלו??

• הוסף לסימניות
אם שלחת pdf יש אפשרות סבירה שיכולים להשתמש בזה...
אם זה מותר ודאי שלא אבל מה לעשות.... אם זה קרה תשאלי אם מותר לך לתבוע לדין תורה.
אני יודעת מנסיון כמה זה מרגיז ומעצבן...

• הוסף לסימניות
לחקות אפשר כל דבר היום ואין מה לעשות.
רק צריך לדעת, שזה לא חוקי ושמי שעושה זאת [עיתון למשל] אפשר לתבוע אותו על הפרת זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
בדקתי את העניין.
בירור מעמיק שערכתי העלה שיש מושג כזה.

קוראים לזה "גניבה"...

• הוסף לסימניות
בירור מעמיק נוסף, העלה שהפתרון הרצ"ב הוא המומלץ והיעיל ביותר.

קבצים מצורפים

• nlos-cannon-2.jpg
    KB 58.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;323087:
בירור מעמיק נוסף, העלה שהפתרון הרצ"ב הוא המומלץ והיעיל ביותר.

יש לכם שירות משלוחים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;323076:
לחקות אפשר כל דבר היום ואין מה לעשות.
רק צריך לדעת, שזה לא חוקי ושמי שעושה זאת [עיתון למשל] אפשר לתבוע אותו על הפרת זכויות יוצרים

לא מדובר בחיקוי מדובר באותו מודעה ממש רק שינו את השמות והתאריכים וכדו' (דבר שבאופן רשמי כשאני עושה את זה אני מקבלת תשלום מחדש על הגרפיקה וככה זה עובד) בעל העיתון לקח את המודעה ששלחתי אליו לפרסום עבור לקוח בעבר שנה שמות וכדו' והשתמש באותו דבר ממש ללקוח שלו!???? (אז מה אין כבר בטחון מינימלי בלפרסם מודעות מהסוג הזה?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה;323235:
לא מדובר בחיקוי מדובר באותו מודעה ממש רק שינו את השמות והתאריכים וכדו' (דבר שבאופן רשמי כשאני עושה את זה אני מקבלת תשלום מחדש על הגרפיקה וככה זה עובד) בעל העיתון לקח את המודעה ששלחתי אליו לפרסום עבור לקוח בעבר שנה שמות וכדו' והשתמש באותו דבר ממש ללקוח שלו!???? (אז מה אין כבר בטחון מינימלי בלפרסם מודעות מהסוג הזה?????

את בפירוש יכולה לתבוע אותו
אם זה בבית דין אני לא יודעת איך הם מתייחסים.
לעומת לפי חוק זכויות יוצרים את רק צריכה להראות להם את הפרסום של העבודה שלך, שהוא השתמש ללא שמך וללא הקרדיט שלך. מאוד קל להוכיח, והקנס ממש גדול.

• הוסף לסימניות
האם החתמת אותו על חוזה?
רצוי לציין בחוזה החתום את מהות העבודה והשימושים שלה
כך את מוכרת ללקוח את זכויות היוצרים של העיצוב לעבודה הנל בלבד
ואין ללקוח את הזכויות להשתמש בעיצוב לשימושים אחרים ונוספים

• הוסף לסימניות
מה לעשות?? העיתונים , אכן מקלקלים לנו המון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Zeevi.Co;323373:
האם החתמת אותו על חוזה?
רצוי לציין בחוזה החתום את מהות העבודה והשימושים שלה
כך את מוכרת ללקוח את זכויות היוצרים של העיצוב לעבודה הנל בלבד
ואין ללקוח את הזכויות להשתמש בעיצוב לשימושים אחרים ונוספים
סליחה העיתון הוא לא הלקוח שלי ואין לי שום כלום איתו הוא לא שילם לי כלום ואין לא שום זכויות אצלי אני לא אמורה לעשות איתו שום חוזה, אני בסה"כ פרסמתי דרכו והוא קבל עבור הפרסומת שהוא פרסם את מלוא התשלום, ממתי אני צריכה לעשות איתו חוזה האם אם כל בית דפוס בהם אתם מדפיסים עבודה או חלק מהעבודה אתם עושים איתם חוזה, האם כל דבר שעובר דרך האימייל שלו הוא מקבל על זה בעלות???? כשאתם נכנסים להדפיס עותק של עבודה בדפוס דיגיטלי אתם גם חותמים חוזה אם בעל החנות שאין לא רשות להשתמש בעבודה שלכם?? לאן הגענו?? נראה לי שבעל עלון פרסום חייב לתת שירות מינימלי זה ללקוחות שלו .........

• הוסף לסימניות
כפי שכבר כתבו למעלה.
זה פשוט גניבה, זה אפילו לא שאלה.

לא בטוח שהייתי מבליגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה;323433:
סליחה העיתון הוא לא הלקוח שלי ואין לי שום כלום איתו הוא לא שילם לי כלום ואין לא שום זכויות אצלי אני לא אמורה לעשות איתו שום חוזה, אני בסה"כ פרסמתי דרכו והוא קבל עבור הפרסומת שהוא פרסם את מלוא התשלום, ממתי אני צריכה לעשות איתו חוזה האם אם כל בית דפוס בהם אתם מדפיסים עבודה או חלק מהעבודה אתם עושים איתם חוזה, האם כל דבר שעובר דרך האימייל שלו הוא מקבל על זה בעלות???? כשאתם נכנסים להדפיס עותק של עבודה בדפוס דיגיטלי אתם גם חותמים חוזה אם בעל החנות שאין לא רשות להשתמש בעבודה שלכם?? לאן הגענו?? נראה לי שבעל עלון פרסום חייב לתת שירות מינימלי זה ללקוחות שלו .........

למה את צועקת???

הבנתי בטעות כי פרסמת ללקוח שביצע זאת לכן כתבתי הנל

בתשובתך זו את עונה לעצמך על שאלתך בתחילת השרשור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Zeevi.Co;323605:
למה את צועקת???

סליחה! לא התכונתי לצעוק...
רק קצת להסביר את עצמי... ולשמוע מה אתם חושבים על זה? משום שבעל העיתון לא בדיוק מבין ....

• הוסף לסימניות
אז שהשופט יסביר לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה