- הוסף לסימניות
אני לא מצליח לצטט את מה שכתוב מעל ההודעה הזו ( כתיבת שטויות באא"ר - עונש 72- לייקים)שמעתי שהעונש למי שכותב הודעות לא מתאימות בפורום החדשות זה שיורד לו 100 לייקים.
האם זה רציני?
אני לא מצליח לצטט את מה שכתוב מעל ההודעה הזו ( כתיבת שטויות באא"ר - עונש 72- לייקים)שמעתי שהעונש למי שכותב הודעות לא מתאימות בפורום החדשות זה שיורד לו 100 לייקים.
כעס הפנים!מי מוכן לכעוס עלי רגע,
רק לצורך הבדיקה
מי מוכן לכעוס עלי רגע,
רק לצורך הבדיקה
לזה התכוונתי.אני לא מצליח לצטט את מה שכתוב מעל ההודעה הזו ( כתיבת שטויות באא"ר - עונש 72- לייקים)
האם זה רציני?
ניסת קודם עם הכועס ששמו לך, ירד לך משהו?אני שואל ברצינות בעקבות האשכול הזה שנחסם.
![]()
נא ונא לענות ברצינות ולא לסטות מהנושא כי באמת חשוב לי לדעת ואין לי רצון שהאשכול הזה ילך בעקבות קודמו וייחסם.
זה חשוב לי לדעת.ואם כן? אז?
נדמה לי שהאשכול שנחסם היה בגלל שהתחילו לגלוש בו לכל מיני פינות לא קשורות.@וסרמן אם כבר מחקו אשכול אחד אין סיבה לפתוח עוד אשכול הכלבויניק יבוא ויחסום אותך בסוף.
כנראה הם רוצים שזה יהיה בשקט בלי שישמו לב.
זה באמת מוריד...
זה עובד!!!תעשו לי רגע
אני רוצה לראות
זה עובד!!!
מגניבב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים