דרוש מידע האם זה נכון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שמעתי שהעונש למי שכותב הודעות לא מתאימות בפורום החדשות זה שיורד לו 100 לייקים.
אני לא מצליח לצטט את מה שכתוב מעל ההודעה הזו ( כתיבת שטויות באא"ר - עונש 72- לייקים)
האם זה רציני?

• הוסף לסימניות
מה זה?
1678406990437.png

• הוסף לסימניות
גם אצלי!!
הזוי!!!
מקווה שלאיצטרכו עוד מעט אישור לפני כל כתיבת הודעה מהכלבויניק ומרמשמלו..
נהיה פה סתימת פיות!!!
1678407038073.png

• הוסף לסימניות
אני שואל ברצינות בעקבות האשכול הזה שנחסם.

נא ונא לענות ברצינות ולא לסטות מהנושא כי באמת חשוב לי לדעת ואין לי רצון שהאשכול הזה ילך בעקבות קודמו וייחסם.

• הוסף לסימניות
אני שואל ברצינות בעקבות האשכול הזה שנחסם.

נא ונא לענות ברצינות ולא לסטות מהנושא כי באמת חשוב לי לדעת ואין לי רצון שהאשכול הזה ילך בעקבות קודמו וייחסם.
ניסת קודם עם הכועס ששמו לך, ירד לך משהו?

• הוסף לסימניות
זה חשוב לי לדעת.
אין לי שום עניין שיום אחד אני ייחסם או משהו כזה.
אם עד היום לא הייתה לי בעיה לחוות דעה בכל נושא, מסתבר שמהיום אצטרך להיזהר כדי שלא ינקדו אותי בניקוד שלילי או משהו...

@וסרמן אם כבר מחקו אשכול אחד אין סיבה לפתוח עוד אשכול הכלבויניק יבוא ויחסום אותך בסוף.
כנראה הם רוצים שזה יהיה בשקט בלי שישמו לב.
נדמה לי שהאשכול שנחסם היה בגלל שהתחילו לגלוש בו לכל מיני פינות לא קשורות.
אם גם האשכול הזה לא בסדר ולא עומד בכללי הפורום, אני מתנצל מראש.
אבל לכאורה אני לא רואה סיבה שזה לא בסדר.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה