התייעצות האם זוג צעיר צריך רכב?

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות כמו שהרבה אנשים עושים שיש להם רכב ובבזמנים הפנוים כגון בצהרים או בימי שישי או בימי בין הזמנים הם עושים הסעות דרייבר וכו' ואז הם בעצם מכסים לפחות חלק או את כל הוצאות הרכב, יש גם קבוצה לאנשים עם טלפון כשר
זה שטות של אנשים לא חכמים שלא מבינים כמה זה מסוכן כלכלית.
אין שום ביטוח על הסעת נוסעים בשכר

• הוסף לסימניות
תכלס רכב זה לא רק ה1000 שח דלק זה הרבה מעבר גם עם הרכב יושב בחניה עדיין הביטוח מאוד יקר אני אישית משלם 3000 לשנה ומה עם טיפולים עשרת אלפיים וטסט וטיפולי בלאי מי שיש לו רכב יודע איך זה ואני מאמין שהרכב שהוא קנה לא 2022 לכן אני חושב מי שלא מוכרח להחזיק אלא רק לפינוק זה פשוט בל תשחית שישב רכב בחניה ותשלם עליו כל חודש מאות שקלים סתם רק בשביל להתפנק שנוסעים להורים
אלא עם יש לך את האפשרות והכסף ואז למה לא תהנה
איך 1000 שקל דלק? מי שמגיע לסכום כזה חודשי וההורים לא גרים אחד בצפון ואחד בדרום הרכב זה לא סתם פינוק באמת הוא נוסע הרבה.

• הוסף לסימניות
איך 1000 שקל דלק? מי שמגיע לסכום כזה חודשי וההורים לא גרים אחד בצפון ואחד בדרום הרכב זה לא סתם פינוק באמת הוא נוסע הרבה.
אלא אם כן הוא מחזיק פורד פוקוס ישנה שלוקחת לו בתוך העיר 1 ל5-7

• הוסף לסימניות
שאלה שתלוי בהרבה פרמטרים,
אבל נראה לי לא קשור בכלל להיותכם זו"צ :)
למשל- כמה אתם נוסעים, זמינות אוטובוסים, קושי נסיעות, וכו'.
אישית אני חושבת שאם זה משהו שאתם צריכים ברמה מסוימת ויש לכם אפשרות כספית לזה אז יופי.

• הוסף לסימניות
בתור אחד שמחזיק רכב הנזק הגדול הוא לא הכספי
אלא ההרגל ללכת לכל מקום באוטו

ולדעתי אם יש לך יכולת שליטה עצמית ולנסוע רק שבאמת צריך
אז אולי זה עולה 1000 שקל בחודש(שזה הרבה!) כמובן שכולל ביטוח+טסט+טיפולים(מחשב לפי ביטוח חובה והוצאות של בערך 500 שקל בחודש על דלק)
אבל בהחלט יש לזה תענוג גדול

בא נגיד ככה צריך לבדוק כמה היית משלם ללא הרכב הפרטי בחודש
ואם נניח תגיע ל-400 ,300 שקל (תחבורה ,מוניות ,בין הזמנים ,סיטי קאר וכו)

אז צריך לחשב את ההבדל של ה600 שקל האלה שאתה משלם על -נוחות וזמינות קבועה
שיש לזה כמובן ערך גבוהה מאוד!!

• הוסף לסימניות
????????????
למה נזק ??
זה הרווח, איכות חיים ונוחות שאין לה תחליף
לנסוע למכולת כן לנסוע לעיר אחרת כן לנסוע למשפחה עם הילדים כן
אבל לנסוע 3 דקות מרחק מהבית לבית כנסת-זה נזק!!

• הוסף לסימניות
החלק הזה הוא בשליטתך לגמרי !!!
קצת מודעות עצמית....
מכיר את אלה שכשהם על הספה בבית הם מבקשים שיביאו להם כוס מים ולא קמים לקחת לבד ???
אז מה ??
שיזרקו את הספה??
ספה היא מוצר נפלא, צריך לדעת להשתמש...
כנ"ל רכב...
דבר מעולה, צריך לדעת להשתמש...

• הוסף לסימניות
קצת מודעות עצמית....
מכיר את אלה שכשהם על הספה בבית הם מבקשים שיביאו להם כוס מים ולא קמים לקחת לבד ???
אז מה ??
שיזרקו את הספה??
כנ"ל רכב...
כל דבר הוא בשליטתך
צא ובדוק אם בעלי הרכבים שולטים על עצמם
בעניין הזה

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת בריאות?
מצד ההליכה שמי שאין לו רכב הולך יותר?
מה שכתבת רגע לפני-
לנסוע למכולת כן לנסוע לעיר אחרת כן לנסוע למשפחה עם הילדים כן
זה נזק בריאותי.

קצת מודעות עצמית....
אז מה ??
שיזרקו את הספה??
כנ"ל רכב...
הדוגמא לא מקבילה.

ואני מסכימה שרכב זה דבר מעולה.

• הוסף לסימניות
כל דבר הוא בשליטתך
צא ובדוק אם בעלי הרכבים שולטים על עצמם
בעניין הזה
הדוגמא לא מקבילה.

ואני מסכימה שרכב זה דבר מעולה.
הזכרתם לי את הבדיחה על ההוא שהגיש תביעה נגד אנג'ל שהלחם שלהם עשה לו קלקול קיבה חמור...
בדיון התברר שהוא אכל שלוש כיכרות בבת אחת....
:):):)
קנית לחם ??
מצוין...
תשתמש בתבונה...
@BIZZARC- עשירה גם לחם זה נזק בריאותי ???

• הוסף לסימניות
אנחנו בד"כ שוכרים/ לוקחים מחברים בעת הצורך-
אבל היתה תקופה שהיינו צריכים רכב למשך תקופה- הצורך היה נסיעה בתוך ירושלים (רמות-שמואל הנביא) כל יום הלוך ושוב, עשינו עוד קצת גיחות בתוך השכונה (מכולת/בית כנסת/גני ילדים)- יצא דלק לשבוע 250 ש"ח (ואז היה יותר זול מהיום והרכב לא היה זולל דלק)

• הוסף לסימניות
הזכרתם לי את הבדיחה על ההוא שהגיש תביעה נגד אנג'ל שהלחם שלהם עשה לו קלקול קיבה חמור...
בדיון התברר שהוא אכל שלוש כיכרות בבת אחת....
:):):)
קנית לחם ??
מצוין...
תשתמש בתבונה...
@BIZZARC- עשירה גם לחם זה נזק בריאותי ???
דיוק קטן.
אני לא חושבת שרכב זה נזק בריאותי
אבל אם מדברים על נזק מרכב אז זה נזק בריאותי.

ובקשר לשאלה שלך- אם ההיקף של מי שהיה קונה לחם היה אוכל 3 כיכרות בבת אחת
היה באותו היקף שרכב גורם לאנשים ללכת פחות, אז כן. זה היה נזק בריאותי.

בדקת פעם את הנושא של השפפעת הרכב על הרגלי ההליכה?

(וסתם ככה אני חושבת שלחם זה דבר לא מי יודע מה בריא ויותר נזק מתועלת :) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה