אין שם את הכתובת אי פיכשפותחים את ההודעה המבוקשת לוחצים על השלוש נקודות בצד שמאל,
ואז על 'הצגת המקור' שם ישנה אפשרות לראות את כתובת ה-IP.
אם יהיה צורך אני יעלה צילום מסך.
אין שם את הכתובת אי פי
תראו פה https://tchumim.com/topic/5201/עוקץ-או-בקשת-סיוע/32?page=2
אולי יעזור
בהצלחה!
מידיעה?אולי השב"כ...
אם זה מ ג'ימייל וודאי שלא, אם זה מדומיין פרטי אולי.
אני לא מתכנת \ האקר , אבל כך נראה לי...
בכל מקרה אין לך דרך לדעת, כי להחליף IP זה קל ביותר [גם למי שרק יודע לעשות חיפוש בגוגל ולקבל הוראות].מידיעה?
לאדם פרטי אין דרך לבדוק מה הכתובת אי פי ממנה נשלח המייל?
זאת אומרת שאדם יכול לשלוח לי מייל כל פעם מכתובת אחרת ואין לי דרך לדעת האם זה אותו אדם או לא?
ברור!מידיעה?
לאדם פרטי אין דרך לבדוק מה הכתובת אי פי ממנה נשלח המייל?
זאת אומרת שאדם יכול לשלוח לי מייל כל פעם מכתובת אחרת ואין לי דרך לדעת האם זה אותו אדם או לא?
לא מדובר במשהו בשביל לפתוח תלונהברור!
אם זה משהו בעייתי חוקית, תוכלו לפתוח תלונה במשטרה.
זאת אומרת שלי כאדם פרטי אין דרך לבדוק את זה?אכן, כתובת הIP שרואים היא של הספק.
עם פניה מתאימה מהמשטרה ניתן לפנות אל הספק, אצלו רשומים כל הנתונים.
זאת אומרת שלי כאדם פרטי אין דרך לבדוק את זה?![]()
לא אפשרי. חוץ מזה שאותה כתובת מייל יכולה להיפתח על כמה מחשבים עם כתובות IP שונות... ואז מה זה עוזר לך? אולי הוא שולח אחד מהבית, אחד מהעבודה, אחד מהסמארטפון באמצע הרחוב...זאת אומרת שלי כאדם פרטי אין דרך לבדוק את זה?![]()
לא נכוןבכל מקרה אין לך דרך לדעת, כי להחליף IP זה קל ביותר [
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים