דרוש מידע האם יש דרך לבדוק מאיזה כתובת אי פי קיבלתי מייל מסוים?

• הוסף לסימניות
אולי השב"כ...
אם זה מ ג'ימייל וודאי שלא, אם זה מדומיין פרטי אולי.
אני לא מתכנת \ האקר , אבל כך נראה לי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי השב"כ...
אם זה מ ג'ימייל וודאי שלא, אם זה מדומיין פרטי אולי.
אני לא מתכנת \ האקר , אבל כך נראה לי...
מידיעה?
לאדם פרטי אין דרך לבדוק מה הכתובת אי פי ממנה נשלח המייל?
זאת אומרת שאדם יכול לשלוח לי מייל כל פעם מכתובת אחרת ואין לי דרך לדעת האם זה אותו אדם או לא?

• הוסף לסימניות
מידיעה?
זאת אומרת שאדם יכול לשלוח לי מייל כל פעם מכתובת אחרת ואין לי דרך לדעת האם זה אותו אדם או לא?
בכל מקרה אין לך דרך לדעת, כי להחליף IP זה קל ביותר [גם למי שרק יודע לעשות חיפוש בגוגל ולקבל הוראות].

• הוסף לסימניות
גם להחליף ip זה קל וגם ייתכן שהכתובת ip שאתה רואה זה של השרת של הסינון שיש לך על המחשב... אבל יכול להיות שיש דרך לברר
אולי המשך היום תהיה לי תשובה מדוייקת יותר

• הוסף לסימניות
מידיעה?
ברור!

אם זה משהו בעייתי חוקית, תוכלו לפתוח תלונה במשטרה.

• הוסף לסימניות
ברור!

אם זה משהו בעייתי חוקית, תוכלו לפתוח תלונה במשטרה.
לא מדובר במשהו בשביל לפתוח תלונה
אבל מתחשק לי לבדוק
השאלה האם יש דרך
מדובר בכמה כתובות של ג'ימל שיש לי חשד שכולם מאותו אדם

• הוסף לסימניות
אכן, כתובת הIP שרואים היא של הספק.
עם פניה מתאימה מהמשטרה ניתן לפנות אל הספק, אצלו רשומים כל הנתונים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זאת אומרת שלי כאדם פרטי אין דרך לבדוק את זה?:(
לא אפשרי. חוץ מזה שאותה כתובת מייל יכולה להיפתח על כמה מחשבים עם כתובות IP שונות... ואז מה זה עוזר לך? אולי הוא שולח אחד מהבית, אחד מהעבודה, אחד מהסמארטפון באמצע הרחוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה