- הוסף לסימניות
לא תמיד זה היופי אלא הבריאותלבן שלי יש ביד כתם (כמו פס חום) ואני מתה על זה
למה אתם בטוחים להוריד להוריד להוריד?
אותנו הזהירו מחשיפה לשמש.
זה אומר שמגיל לידה היד צריכה להיות מכוסה.
ובנוסף מעקב שנתי אצל רופא עור.
לא תמיד זה היופי אלא הבריאותלבן שלי יש ביד כתם (כמו פס חום) ואני מתה על זה
למה אתם בטוחים להוריד להוריד להוריד?
זה לא נעלם לה לגמרי? בת כמה הילדה? תינוקת?חברה שלי עושה לבת שלה טיפול בלייזר באיכילוב
יש לה כתם לידה אדום סגול ענק על חלק נרחב מהגוף
עם כל טיפול זה קצת מתבהר
איזה סוג כתם מדובר? יודעת לומר? איך אתם מטפלים?לא תמיד זה היופי אלא הבריאות
אותנו הזהירו מחשיפה לשמש.
זה אומר שמגיל לידה היד צריכה להיות מכוסה.
ובנוסף מעקב שנתי אצל רופא עור.
זה נראה כתם לידה בגווני החום (לכל אורך היד).איזה סוג כתם מדובר? יודעת לומר? איך אתם מטפלים?
את יכולה לברר לי אם זה כתם לידה שנקרא פורט יין? ואם כן אשמח מאד לקבל מהם מידע. תודהבכתם לידה וורוד
יש אפשרות של טיפול בשניידר
אני לא ממש יודעת איזה טיפול
מכירה ילדה שממש הורידו לה
(היה בפנים)
בסוג של אשפוז יום אחת לחודש למשך מס' חודשים
לא נשאר זכר
בכתם לידה מסוג פורט יין מטפלים ע"י לייזר, ואכן כמה שיותר מוקדם יותר יעיל.מחפשת מידע לגבי כתם לידה גדול בפנים ומתחת שיער הראש בשם פורט יין- או באנגלית PORTWINE STAIN FACE.
כל מי שיש בידו מידע יעזור לי מאד!
מדובר על תינוק קטן. אמרו לנו לטפל כמה שיותר מוקדם.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, או כאלה שמכירים....
לא תמיד..כתם לידה וורוד נקרא "כתם התות" (המנגיומה) נספג לבד עד גיל 5
מכירה 2 שנים עם כתם תות שעד גיל שנתיים עבר לחלוטין.לא תמיד..
מכירה קרוב משפחה שהסתובב עד גיל 10 עם תות בין הגבות הוא כן התבהר עם השנים אבל בגיל הנ''ל ניתחו והסירו את הבליטה
הסיבה שצריך לטפל כמה שיותר מוקדם זה משתי סיבותמחפשת מידע לגבי כתם לידה גדול בפנים ומתחת שיער הראש בשם פורט יין- או באנגלית PORTWINE STAIN FACE.
כל מי שיש בידו מידע יעזור לי מאד!
מדובר על תינוק קטן. אמרו לנו לטפל כמה שיותר מוקדם.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, או כאלה שמכירים....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים