האם יש דרך להבהיר כתם לידה לתינוק שנולד?

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש ביד כתם (כמו פס חום) ואני מתה על זה
למה אתם בטוחים להוריד להוריד להוריד?
לא תמיד זה היופי אלא הבריאות
אותנו הזהירו מחשיפה לשמש.
זה אומר שמגיל לידה היד צריכה להיות מכוסה.
ובנוסף מעקב שנתי אצל רופא עור.

• הוסף לסימניות
בכתם לידה וורוד
יש אפשרות של טיפול בשניידר
אני לא ממש יודעת איזה טיפול
מכירה ילדה שממש הורידו לה
(היה בפנים)
בסוג של אשפוז יום אחת לחודש למשך מס' חודשים
לא נשאר זכר

• הוסף לסימניות
בכתם לידה וורוד
יש אפשרות של טיפול בשניידר
אני לא ממש יודעת איזה טיפול
מכירה ילדה שממש הורידו לה
(היה בפנים)
בסוג של אשפוז יום אחת לחודש למשך מס' חודשים
לא נשאר זכר
את יכולה לברר לי אם זה כתם לידה שנקרא פורט יין? ואם כן אשמח מאד לקבל מהם מידע. תודה

• הוסף לסימניות
כתם לידה וורוד נקרא "כתם התות" (המנגיומה) נספג לבד עד גיל 5

• הוסף לסימניות
לייזר, ככל שהגיל יותר קטן יורד יותר טוב ומהר
יקר..

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע לגבי כתם לידה גדול בפנים ומתחת שיער הראש בשם פורט יין- או באנגלית PORTWINE STAIN FACE.
כל מי שיש בידו מידע יעזור לי מאד!
מדובר על תינוק קטן. אמרו לנו לטפל כמה שיותר מוקדם.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, או כאלה שמכירים....
בכתם לידה מסוג פורט יין מטפלים ע"י לייזר, ואכן כמה שיותר מוקדם יותר יעיל.
הכי מומלץ זה ד"ר דוד פרידמן ברחביה בירושלים, זכור לי שמקבל גם בגני תקווה,
אם אתם במאוחדת שיא זה בחינם (עם הפניה של רופא עור).

• הוסף לסימניות
המליצו לנו לטפל אצל פרופסור שושי גרינברגר- מנהלת מרפאת עור ילדים בשיבא. מישהו מכיר? למישהו יש ניסיון אצלה?

• הוסף לסימניות
כתם לידה וורוד נקרא "כתם התות" (המנגיומה) נספג לבד עד גיל 5

לא תמיד..
מכירה קרוב משפחה שהסתובב עד גיל 10 עם תות בין הגבות הוא כן התבהר עם השנים אבל בגיל הנ''ל ניתחו והסירו את הבליטה

• הוסף לסימניות
לא תמיד..
מכירה קרוב משפחה שהסתובב עד גיל 10 עם תות בין הגבות הוא כן התבהר עם השנים אבל בגיל הנ''ל ניתחו והסירו את הבליטה
מכירה 2 שנים עם כתם תות שעד גיל שנתיים עבר לחלוטין.
והמעניין היה שזה אחיות והיה להן באותו מיקום בול.

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע לגבי כתם לידה גדול בפנים ומתחת שיער הראש בשם פורט יין- או באנגלית PORTWINE STAIN FACE.
כל מי שיש בידו מידע יעזור לי מאד!
מדובר על תינוק קטן. אמרו לנו לטפל כמה שיותר מוקדם.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, או כאלה שמכירים....
הסיבה שצריך לטפל כמה שיותר מוקדם זה משתי סיבות
1. עד שנה (אולי שנתיים) אפשר בלי הרדמה אחרי זה עד גיל 18 חייבים הרדמה מלאה
2. ככל שמטפלים יותר מוקדם סיכויי ההצלחה גדולים יותר
הטיפול הוא רק לייזר
בבית חולים השרון יש להם מחלקה שלמה עבור הדברים האלו מס' טלפון שלהם 039372898 רק הבעיה שיש להם תורים רק לעוד הרבה זמן אולי תנסו במקומות אחרים בפרט אם עדיין לא צריך הרדמה כללית

• הוסף לסימניות
אני הלכתי לגרין בזמנו לפני המון המון שנים והיא אמרה לי שאין של אפשרות טבעית [אפשר ניתוח]. [ככה זכור לי]

• הוסף לסימניות
קצת לא נעים, אבל לחברה שלי המליצו להניח תחבושת עם שתן לכמה דקות כל יום, היא טוענת שזה עובד
(אולי גם בזה יש ענין לשתן ראשון, כמו ברוק, אבל לא שמעתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה