מחשב ישן מאד. לא הייתי משקיע בו.זה המאפיינים של המחשב
ובכל אופן - לידע כללי, איך עושים את זה?מחשב ישן מאד. לא הייתי משקיע בו.
הוא ישן אבל עובד לי מצוין ב"המחשב ישן מאד. לא הייתי משקיע בו
הוא ישן אבל עובד לי מצוין ב"ה
אז אם אפשר הדרכה איך עושים את זה
תודה
קונים זיכרון ram שמתאים לפי הדגם של המחשב (מה שהעלית כאן בתמונה זה לא הדגם), ולפי הדגם גם אפשר לבדוק אם יש סלוט פנוי, וגם להסביר בדיוק איך לפתוח את המחשב ולהכניס אותו בפנים.ובכל אופן - לידע כללי, איך עושים את זה?
מה זאת אומרת?אתה צריך גם לבדוק בכמה זכרון ראם המעבד שלך תומך
מה זאת אומרת?
אשמח לביאור...
זה לא בדיוק אתר של חברת ark זה אתר של חברת אינטל. הכתובת של האתר של ark.intel.comזהו שראיתי עכשיו את דגם המעבד שלך ואני לא מכיר את החברה אז אני לא יודע להגיד לך איך בודקים את זה כי חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.
במעבדים של אינטל זה יותר פשוט, כותבים את שם הדגם ומגיעים לאתר של חברת Ark ושם יש את כל המידע על המעבד, כולל מול כמה מקסימום זכרון ראם הוא יודע לעבוד.
אני מאמין שאם תעשה חיפוש יותר מעמיק בגוגל תמצא את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים