האם יש דרך להגדיל את זיכרון הראם ?

• הוסף לסימניות
האם יש דרך להגדיל את זיכרון הראם ?

• הוסף לסימניות
זה המאפיינים של המחשב

קבצים מצורפים

• Capture_2018_04_30_23_28_43_838.jpg
    Capture_2018_04_30_23_28_43_838.jpg
    KB 121.2 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
הוא ישן אבל עובד לי מצוין ב"ה
אז אם אפשר הדרכה איך עושים את זה
תודה
ובכל אופן - לידע כללי, איך עושים את זה?
קונים זיכרון ram שמתאים לפי הדגם של המחשב (מה שהעלית כאן בתמונה זה לא הדגם), ולפי הדגם גם אפשר לבדוק אם יש סלוט פנוי, וגם להסביר בדיוק איך לפתוח את המחשב ולהכניס אותו בפנים.

• הוסף לסימניות
כמו שכבתו באשכול סמוך

בדלל שיש לך מע הפעלה מוגבלת (32 סיביות) אתה אפילו לא מנצל את ה4G שיש לך
אם תתקין מחדש מע הפעלה 64 סיביות יהי הלך כמעט עוד 1G של זיכרון בלי חומרה חדשה

• הוסף לסימניות
אתה צריך גם לבדוק בכמה זכרון ראם המעבד שלך תומך

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
אשמח לביאור...

זהו שראיתי עכשיו את דגם המעבד שלך ואני לא מכיר את החברה אז אני לא יודע להגיד לך איך בודקים את זה כי חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.

במעבדים של אינטל זה יותר פשוט, כותבים את שם הדגם ומגיעים לאתר של חברת Ark ושם יש את כל המידע על המעבד, כולל מול כמה מקסימום זכרון ראם הוא יודע לעבוד.

אני מאמין שאם תעשה חיפוש יותר מעמיק בגוגל תמצא את זה

• הוסף לסימניות
זהו שראיתי עכשיו את דגם המעבד שלך ואני לא מכיר את החברה אז אני לא יודע להגיד לך איך בודקים את זה כי חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.

במעבדים של אינטל זה יותר פשוט, כותבים את שם הדגם ומגיעים לאתר של חברת Ark ושם יש את כל המידע על המעבד, כולל מול כמה מקסימום זכרון ראם הוא יודע לעבוד.

אני מאמין שאם תעשה חיפוש יותר מעמיק בגוגל תמצא את זה
זה לא בדיוק אתר של חברת ark זה אתר של חברת אינטל. הכתובת של האתר של ark.intel.com
יש גם לAMD משהו דומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה