בשרי האם יש הבדל בטעם בין כבד עוף לכבד הודו?

• הוסף לסימניות
בעלי עבד בכמה קייטרינגים
רוב הכבד הקצוץ המוכן שקונים בחנויות רובם מכינים מכבד הודו
כי זה יותר זול להם
אולי צריך לדעת אייך לעבוד עם זה שיצא יותר טוב
אז כנראה שאין הבדל משמעותי
אני טעמתי בבית החלמה כבד הודו וזה היה די טעים
בקנויים לדעתי יש גם מרגרינה, אולי זה ההבדל

• הוסף לסימניות
כבד עוף-בד"כ עסיסי יותר, קטנים יותר, אבל, יש להם חוטים סיביים שאין בכבד הודו.
בשביל כבד קצוץ אין כמעט הבדל בטעם- לטעמי
בשמחות שאנו שמים כמה כבדים עם בצל מטוגן מעל פירה אנו שמים של עוף.
ובמלא שמחות שמנו של הודו והיה טעים מאוד ולא נשאר פירור...

• הוסף לסימניות
כבד הודו יותר יבש ולא מעבר
אני מוסיף מלח ואיכשהו נהיה בסדר.
כרגע א"א להשיג כי אין כמעט שחיטות של הודו במלחמה.
יש לי חבילה של חצי קילו בבית אם מישהו מאוד רוצה לטעום....

• הוסף לסימניות
כבד עוף עדין ואנין יותר בטעמו , כבד הודו מעט יבש יותר אלא אם כן יודעים לעשות אותו נכון ויש כאלה שיגידו שיש לו טעם לוואי ..
עצה מהמטבח שלי :תוסיפו סילאן וצילי מתוק משביח בכמה רמות !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה