- הוסף לסימניות
לכאורה זה רק הזנחה חברתית. הקיץ הניו יורקי לא טוב יותר מזה הישראלי, ומיאמי גם היא נחשבת חמה.1. כנראה גם האקלים החם והלח יותר, וגם ההזנחה החברתית הציבורית.
לכאורה זה רק הזנחה חברתית. הקיץ הניו יורקי לא טוב יותר מזה הישראלי, ומיאמי גם היא נחשבת חמה.1. כנראה גם האקלים החם והלח יותר, וגם ההזנחה החברתית הציבורית.
הילדות שלי "הכניסו אורחים" לפי החברות שלהן. לא לפי עונות השנה.סתם מתוך סקרנות בחורף אין כינים?
נכוןלכאורה זה רק הזנחה חברתית. הקיץ הניו יורקי לא טוב יותר מזה הישראלי, ומיאמי גם היא נחשבת חמה.
ועד שהפליירים של רותי יעופו באוויר, או שלא (תלוי בתוצאות הסקר)
יש לי עצה מועילה ופשוטה
כמו שמקלחת כל ערב ברורה לנו ולילדים,גם סרוק של 2 דק' יהיה חלק מזה.
אבל בכל ערב.
מניסיון בגילאים הבעיתיים- זה עוזר!
וזה מאד יעזור....אולי גם נגרום לאכיפת חוק שעל שלטי רחוב'גינה יהיה כתוב "הכניסה לבעלי ראש נקי בלבד"?
...צחקתי בפה מלא......אני לא יודעת אם הן לוקחות פר כינה או לפי שעה, אבל
התמימות...
את חושבת שכל הילדים מתקלחים כל ערב? צר לי להודיע לך שאני יודעת על הרבה מאוד ילדים שמתקלחים רק לכבוד שבת. (פעם אמרה לי משהי שהיא מקלחת לכבוד שבת, אז שאלתי בשיא התמימות למה לא רק לכבוד ראש חודש?)
הלוואי! הלוואי שהיה מוצר כזה. הייתי מוכרת את היהלומים שאין לי וקונה אותוקניתי רובוט-מסרק. היה קצת יקר, אבל שווה. מכווננים אותו בהתאמה לסוג השיער ואורכו, מושיבים את הילדה, והוא מאתר את הכינים והביצים, משדר את מספרן ומיקומן, ושולף את כולן בעזרת טכנולוגיית פוזיטרונים מתקדמת.
.
לא לעולם חוסן... גם אני שמחתי שמחה דומה על ביתי.אני לא מוצאת כלום כמובן.
בעבר נדבקה כמה פעמים, ניקיתי אותה די בקלות, אך כנראה זכורה לה החוויה הנעימה
מה שכן אני מקפידה לקלוע לה תמיד צמה, ולשבת- צמות סיניות מהודקות שיחזיקו את השיער אסוף כל השבת.
לא, זה לא רציני. נראה לי שלא הבנת אותה. גם אני משתמשת במשפט "להתקלח לכבוד שבת", זה כמובן לא אומר "רק לכבוד שבת".
סתם דרך אגב מקריאת האשכולות כאן אני מבינה שזכיתי... יש לי ילדה עם שיער מלא ומהמם, שמידי פעם ממציאה שמגרד לה כדי לזכות בשעת איכות שאני מסרקת אותה... אני לא מוצאת כלום כמובן.
בעבר נדבקה כמה פעמים, ניקיתי אותה די בקלות, אך כנראה זכורה לה החוויה הנעימה
מה שכן אני מקפידה לקלוע לה תמיד צמה, ולשבת- צמות סיניות מהודקות שיחזיקו את השיער אסוף כל השבת.
וחוץ מהאמבטיות הכל שם זורם כרגיל?לא, זה לגמרי רציני.
זה לא משיחה חד פעמית, ולא מאישה אחת.
ידוע לי בבירור שיש כאלה שמתקלחים פעם בשבוע.
ת'אמת, עדיין מפקפקת.לא, זה לגמרי רציני.
זה לא משיחה חד פעמית, ולא מאישה אחת.
ידוע לי בבירור שיש כאלה שמתקלחים פעם בשבוע.
לפעמים צריך ערב ובוקר כי בלילה הביצים הקטנות שלא נתפסו במסרק נבקעות בבוקר..ועד שהפליירים של רותי יעופו באוויר, או שלא (תלוי בתוצאות הסקר)
יש לי עצה מועילה ופשוטה
כמו שמקלחת כל ערב ברורה לנו ולילדים,גם סרוק של 2 דק' יהיה חלק מזה.
אבל בכל ערב.
מניסיון בגילאים הבעיתיים- זה עוזר!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים