אני לא אכנס ביניכן@ששונית כתבה שיש, ושלחה לי בפרטי מראי מקומות מדוייקים...
מחכה למחר כדי לבדוק מול המקורות שלי, מה ואיך הולך אצלם.
ככל שידיעתי מגעתאין תשובה על ההדרין?!
על איזה תשובה את מחכה?אין תשובה על ההדרין?!
אני מתשתמשת עם N כיניםהנה לילי ענתה. שאלתי על ההדרין.
האמת ששאלתי כי הייתי בטוחה שכולן מומחיות בזה חוץ ממני.
אני פשוט אבדוק בעצמי![]()
אני לא רוצה שימוש באמצעים כימיים.אני מתשתמשת עם N כינים
יש בסופר פאראם
עוזר לתקופה ארוכה מאוד
את מחשיבה את זה לכימי?אני לא רוצה שימוש באמצעים כימיים.
לגבי ההדרין, כך כתוב:
הדרין ONCE מכיל: 1. דימטיקון- תרכובת סיליקון יעילה ובטוחה המצפה את גוף הכינה (בדומה לניילון נצמד). דימטיקון חוסם את קנה הנשימה של הכינה ובכך מונע ממנה לנשום ולבצע חילוף חומרים.
2. פנטרול - מולקולה אורגנית טבעית הנמצאת בשמנים אתריים. פנטרול מאפשרת לדימטיקון לחדור גם אל תוך ביצי הכינים ולהשמידן
אגב, יקר!
שתפי בתוצאות לכשיהיואת מספר 2 אני צריכה לבדוק
אני לא רוצה שימוש באמצעים כימיים.
לגבי ההדרין, כך כתוב:
הדרין ONCE מכיל: 1. דימטיקון- תרכובת סיליקון יעילה ובטוחה המצפה את גוף הכינה (בדומה לניילון נצמד). דימטיקון חוסם את קנה הנשימה של הכינה ובכך מונע ממנה לנשום ולבצע חילוף חומרים.
2. פנטרול - מולקולה אורגנית טבעית הנמצאת בשמנים אתריים. פנטרול מאפשרת לדימטיקון לחדור גם אל תוך ביצי הכינים ולהשמידן
אגב, יקר!
אגב, המשפט הזה: 'דימטיקון חוסם את קנה הנשימה של הכינה ובכך מונע ממנה לנשום ולבצע חילוף חומרים'. גרם לי ממש להתעוררות רחמים על הכינים האומללות, זה ממש נשמע רע. לא עדיף להרוג אותם בקווצ' מאשר לחנוק אותן בצורה כזו אכזרית?
התגובה באה בגלל השעהאגב, המשפט הזה: 'דימטיקון חוסם את קנה הנשימה של הכינה ובכך מונע ממנה לנשום ולבצע חילוף חומרים'. גרם לי ממש להתעוררות רחמים על הכינים האומללות, זה ממש נשמע רע. לא עדיף להרוג אותם בקווצ' מאשר לחנוק אותן בצורה כזו אכזרית?
אני ממש מתאפקת לא לצטט פסוקים שמתקשרים לחמלה הפתאומית מול נחמהל'ה הכינה.
מצטרפת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים