עזרה האם יש לאכוף אי הגעת ילדות עם ראשים נגועים למוסדות החינוך

חוק שימנע הגעת ילדות נגועות בכינים למוסדות הלימוד. יישום החוק ייעשה ברגישות ובעדינות. דעתך?

• בעד. כך נמגר את המטרד סופית, כמו בארה"ב ובמדינות נוספות

• נגד. אין סיבה לנקוט באמצעי קיצוני כל כך. אפשר להסתפק בהסברה ציבורית נרחבת.

• אין לי דעה. אני מצביע בסקר רק כדי לראות את התוצאות.

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
ואת שמשון אתן מכירות? (שמשון קפוץ...)

אין תשובה על ההדרין?!

@ששונית כתבה שיש, ושלחה לי בפרטי מראי מקומות מדוייקים...
מחכה למחר כדי לבדוק מול המקורות שלי, מה ואיך הולך אצלם.
אני לא אכנס ביניכן
בנות דודות שלי, במקומות שונים מארה"ב, נכנסות להיסטריה מכינים ברמה של מגיפה קטלנית.
לא קים אצלם דבר כזה. אני יודעת את זה במאה אחוז בלי שום פיקפוק
אני יודעת גם שבבי"ע הצנע לכת היו שנים שהאוכלוסיה היתה בחלקה הגדול חוצניקית ואחת האמהות מהרחוב הסמוך היתה מגיעה אחת לתקופה ובלי להסס בודקת את כל הראשים.
היום האוכלוסיה שם השתנתה אז אני בטוחה שזה כבר לא קיים. כי בטח האוכלוסייה הייחסנית של היום דואגת יותר לנשמתן הרגישה של הבנות. ובכלל ממשפחות כל כך חשובות הכינים בטח תופסות מרחק.

אין תשובה על ההדרין?!
ככל שידיעתי מגעת
כל התכשירים היום מבוססים על אותו סיליקון שחונק את הכינה
כך אמרה לי הרוקחת כשערכתי מבצע השוואת מחירים

מצד שני, מחומר שקראתי בלינק שהועלה כאן או באשכול הסמוך עולה שהתכשירים בהם השתמשו בעבר נספגו בקרקפת והרחיקו את הכינים לתקופה של כמה חודשים
התכשירים היום לא נספגים ואפשר להידבק חזרה תוך יום
(קרה אצלי ממש לאחרונה)

הנה לילי ענתה. שאלתי על ההדרין.
האמת ששאלתי כי הייתי בטוחה שכולן מומחיות בזה חוץ ממני.
אני פשוט אבדוק בעצמי :)
אני מתשתמשת עם N כינים
יש בסופר פאראם
עוזר לתקופה ארוכה מאוד

• תודה
Reactions: GRN
אני מתשתמשת עם N כינים
יש בסופר פאראם
עוזר לתקופה ארוכה מאוד
אני לא רוצה שימוש באמצעים כימיים.

לגבי ההדרין, כך כתוב:
הדרין ONCE מכיל: 1. דימטיקון- תרכובת סיליקון יעילה ובטוחה המצפה את גוף הכינה (בדומה לניילון נצמד). דימטיקון חוסם את קנה הנשימה של הכינה ובכך מונע ממנה לנשום ולבצע חילוף חומרים.
2. פנטרול - מולקולה אורגנית טבעית הנמצאת בשמנים אתריים. פנטרול מאפשרת לדימטיקון לחדור גם אל תוך ביצי הכינים ולהשמידן

אגב, יקר!

שימו לב לציטוט:
נוכחותן של ביצים בלבד איננה סימן מדויק ומספק לנגיעות בכינים חיות. בדיקה של יותר מ-16,000 ילדים בישראל המשתמשים במסרק כינים חשפה ש-19-11 אחוזים מהילדים היו נגועים עם כינים חיות וביצים, בזמן ש-30-22 אחוזים אחרים היו עם קליפות ביצים בלבד. דבר זה מראה כי הילדים היו נגועים בששת החודשים האחרונים, אך טופלו בהצלחה ואינם נגועים יותר בכינים, אלא רק נותרו סימני נגיעות קודמת.

בכל אופן, ילדים הנגועים בביצי כינים בלבד צריכים להיבדק במשך כמה ימים, במטרה למצוא כינים חיות המעידות על נגיעות. רק במידה ונמצאו כינים חיות יש לטפל. יש לבדוק את הראש שבוע לאחר הטיפול כדי לוודא אם עדיין נותרו כינים חיות. זאת כתוצאה מכינים חדשות שעלולות לבקוע מביצים שלא הושמדו.

לגבי ההדרין, כך כתוב:
הדרין ONCE מכיל: 1. דימטיקון- תרכובת סיליקון יעילה ובטוחה המצפה את גוף הכינה (בדומה לניילון נצמד). דימטיקון חוסם את קנה הנשימה של הכינה ובכך מונע ממנה לנשום ולבצע חילוף חומרים.
2. פנטרול - מולקולה אורגנית טבעית הנמצאת בשמנים אתריים. פנטרול מאפשרת לדימטיקון לחדור גם אל תוך ביצי הכינים ולהשמידן

אגב, יקר!
את מחשיבה את זה לכימי?

לגבי ההדרין, כך כתוב:

אגב, יקר!

אני קניתי לפני חודש במר יאושי ועדיין לא השתמשתי בזה, נראה לי האשכולות האלה יהיו הדחיפה להשתמש...

עריכה .... המשך ההודעה נמחקה.

כדי שמי שלא ער בלילה יחשוב שמרתק פה בשעות האלה, אז כן עכשיו כותבים חופשי, ואז מוחקים.
מה, גם לא נישן בלילה וגם אתם תבואו בבוקר ותקראו סתם מה שעבדנו עליו בתעריף 2?:)

נערך לאחרונה ב:
...

נערך לאחרונה ב:
אגב, המשפט הזה: 'דימטיקון חוסם את קנה הנשימה של הכינה ובכך מונע ממנה לנשום ולבצע חילוף חומרים'. גרם לי ממש להתעוררות רחמים על הכינים האומללות, זה ממש נשמע רע. לא עדיף להרוג אותם בקווצ' מאשר לחנוק אותן בצורה כזו אכזרית?

מה שאני אומרת ליתושות, רגע לפני מכת המוות שמונחתת עליהן:
"סוֹרי. אני יודעת שרק רצית לדאוג לילדייך. אבל גם אני חייבת לדאוג לילדיי".

עריכה ....

כדי שמי שלא ער בלילה יחשוב שמרתק פה בשעות האלה, אז כן עכשיו כותבים חופשי, ואז מוחקים.
מה, גם לא נישן בלילה וגם אתם תבואו בבוקר ותקראו סתם מה שעבדנו עליו בתעריף 2?

נערך לאחרונה ב:
אגב, המשפט הזה: 'דימטיקון חוסם את קנה הנשימה של הכינה ובכך מונע ממנה לנשום ולבצע חילוף חומרים'. גרם לי ממש להתעוררות רחמים על הכינים האומללות, זה ממש נשמע רע. לא עדיף להרוג אותם בקווצ' מאשר לחנוק אותן בצורה כזו אכזרית?
התגובה באה בגלל השעה:p:p
או שכבר קמת לנקות את הראש של הילדות?:D

אני ממש מתאפקת לא לצטט פסוקים שמתקשרים לחמלה הפתאומית מול נחמהל'ה הכינה.

עריכה .... ההודעה נמחקה.

מה, גם לא נישן בלילה וגם אתם תבואו בבוקר ותקראו סתם מה שעבדנו עליו בתעריף 2?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה