האם יש לכם דיאטה מומלצת?

• הוסף לסימניות
השיטה של שרה רז -
מכירה אצל בני משפחה שחיים עם זה כבר שנים - ומחזיקים מעמד רזים ומאושרים! (זו לא הדיאטה הראשונה שהם ניסו בחיים, אבל רק זה עבד).

לעומת זאת בני משפחה אחרים שהיה להם פחות כוח רצון ושליטה עצמית, ואוהבים יותר מדי לאכול מה שבא להם ומתי שבא להם, לא החזיקו מעמד הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;693116:
הרופאה שלי אמרה לי,
להתייחס אל עצמך (מבחינת תזונה) כאילו יש לך סכרת.
זה עוזר פלאים!!
אני לא הצלחתי..
אבל ראיתי מישהי שעשתה זאת וירדה וירדה פשוט פלאים!
שזה אומר?
מה מותר ומה אסור לאכול?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, סתם מעניין, HCG ידוע כהורמון שגורם לבחילות ההריון, האם גם לטיפות יש תופעות לואי שכאלו? כי זה נשמע נורא תופעות לואי של הריון בשביל דיאטה......
דוקא נראה רעיון לא רע - דרך טובה לתת לגברים להרגיש מה הנשים עוברות...;)

• הוסף לסימניות
אם לא חשים רעב, אז למה זה קשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;693154:
מי מכירה וממליצה על שיטת שרה רז?

מכירה, וממליצה בחום.
אך כמו כל דבר צריך המון כח רצון, ושליטה עצמית...

בהצלחה!!!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;693722:
אם לא חשים רעב, אז למה זה קשה?
מי אוכל רק כשהוא רעב?
500 קלוריות ליום, מה זה בכלל?
אי אפשר לאכול שום דבר.
גם אם לא רעבים זה מטריף.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמה שאני מרגישה, מרגיש כל אחד שניסה אי פעם לרדת מספר קילוגרמים....
תחושה כזאת שאין פתרונות קסם.
או שעובדים קשה, בכל שיטה שלא תהיה, ויורדים ורואים תוצאות,
או שמוצאים פתרונות קסם ועומדים על אותו מקום....

וכמו שאמר אותו חכם "אני מוכן לעשות הכל כדי לרזות, חוץ מדיאטה והתעמלות...."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;693774:
[/B]
מישהו מכיר את זה מניסיון?

כן אני עשיתי וירדתי יפה. בלי טריקים פשוט, לשמור 100%!!!
אבל כמו בכל דבר, בסוף זה נמאס עלי, אבל את הלחמניות שהיא ממליצה אני אוכלת עד היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;693854:
מי אוכל רק כשהוא רעב?
אנשים נורמליים...

לדעתי, בשביל למנוע מהילדים שלכן את כל הסאגות האלה של כן דיאטה לא דיאטה, עדיף לחנך אותם מגיל מאוד צעיר שאוכלים רק כשרעבים!!!
מטרת האוכל היא לספק אנרגיה לגוף, אפשר על הדרך להנות מזה, אבל לא ההנאה היא החשובה אלא האנרגיה שהגוף צריך.
ה' ברא לנו מנגנון מאוד חכם שנקרא מנגנון הרעב, אם רק נהיה קשובים לו ונאכל רק כשאנחנו רעבים ולא עד (וגם אחרי) שמתפוצצים מאוכל - אזי באמת אפשר לרזות ולשמור על משקל תקין.

• הוסף לסימניות
[QUOTEמישהו מכיר את זה מניסיון?][/QUOTE]
ניסיתי, אך לי ספציפית זה לא התאים באותה תקופה (לפני לידה), לכן עזבתי, אבל זה לא קשה.
חברה טובה שלי כן המשיכה וירדה יפה מאד, ומאד מרוצה.
הכרתי שם הרבה מרוצים מאד.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאכילה נכונה (שמעתי על מישהיא בב"ב שמעבירה סדנאות) מאוד חשובה
ובנוסף פעילות גופנית אם הולכים כל יום (בשעות הבוקר יעיל יותר) במשך שעה בהתמדה זה ממש עוזר (מנסיון) פעילות גופנית (לא בהתחלה) גם גורמת לגוף להרגיש פחות תחושות רעב

• הוסף לסימניות
אם ה-HCG - גורם לתופעות כמו תחילת הריון, מי בכלל מתגעגע לימים האלו? רק מלחשוב על זה אני מקבלת בחילות, ויוצא לי כל התיאבון!

עכשיו, אחרי חנוכה, אני נזכרת בכל פעם שאני עומדת ומטגנת סופגניות, רק מריח השמן שמופץ בכל הבית נסתם התיאבון לכמה שעות ארוכות. [ובסוף שולחים את הסופגניות למי שרק רוצה להתכבד :)]
אולי זה יהיה הנוסחה הבאה לדיאטה: 'חממי שמן עמוק בסיר, וטגני כל מה שבא לך...' אח"כ כבר לא תאכלי כלום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה