נכתב ע"י מר נחמיאס;691952:הקובץ של "בשמחות" חסך לי הרבה לכתוב על הדיאטה הזו (הייתי בהרצאה ע"ז)
ובכן, מס' דברים:
1. התרסיס אינו מבוסס על "הורמון הריוני" שנשאב חלילה. אלא נעשה מאלמוגי ים ב"רעיון" של HCG ומבצע את אותם הפעולות.
2. ניתן אכן לקנות את אותו תרסיס (בדיוק!) הרבה יותר זול (לא יודע אם עד כדי 80 ש"ח, 200 כן). אלא שזה מגיע ללא הדרכה ולכן זה בהחלט מתאים לסיבוב שני - למי שהחליט ללכת על זה.
3. מה שחשוב לדעת: יש 3 שלבים בדיאטה הזו ויש לשמור על כולם בקפידה כדי להגיע לרמת תזונה נכונה.
4. במהלך השלב הראשון (40 יום) הגוף עובר שינויים דרסטיים שלא קיימים בשום דיאטה אחרת ולכן אסור להתאמץ ולעשות שום פעילות גופנית. אפי' הליכה רגילה - מהבית לסופר - לא יעלה על 20 דק' ביום.
5. סך הקלוריות הנאכלות ביום בשלב זה הוא כ-500 ומורכב (בערך לא מדויק) מפריכייה וקוטג' x2, תה פרי ו100 גר' חלבונים - כך גם בשבת.
ט.ל.ח.
אני, באופן אישי, לא הלכתי על זה - יש לי נסיון עם דיאטות (כרגע אני ב+ מקווה שעוד מעט יהיה יותר טוב...) והשיטה שלי אומרת שהכל בראש! אין קיצורי דרך וכל דיאטה כמוה כהשקעה - הקרן וודאי חוזרת לפעמים גם עם ריבית.
ולכן, הדבר הטוב ביותר זה זה.
נכתב ע"י chayki8;692420:לא קראתי פה את כל התגובות, אבל אני התחלתי עם התרסיס, זה מטורףףףףףףףףף. דיאטה קשה רצח!!!!
איך לא נרד אם לא מכניסים מעל 500 קלוריות ביום? הכי מעצבן שעלה מעל אלף שקל..... בהתחלה עוד עמדתי.... ותוך עשרה ימים ירדתי כמעט 6 קילו. אבל לא ממליצה את זה לאף אחד!!!!!
זה פשוט לצום!!!!!!!! ושלא יבלבלו תשכל......בחנוכה היה יותר מידי פיתויים אז עצרתי תדיאטה.... אבל משבוע הקרוב מתכוונת לחזור לזה..... וזה רק בגלל שהשקעתי אלף שקל.
אחרת הייתי זורקת את כל הספרים. מתכונים לאלף....
מיג, יש לי רעיון למיזם כלכלי משותף: את תמכרי את התרסיס היקר, אני את החיקוי הזול ונתחלק ברווחים.נכתב ע"י mig;692455:ראיתי במפגש חנוכה 2 שעושות את הדיאטה,
הן לא נראו מידי שבעות ודי עשו מאמצים אילעיים לשמר את הדיאטה...
אז אם זה כבר ענין של שליטה אני כבר מייצרת תרסיס פחות פרובלמטי מהורמונים, גובה עליו את 2000 ש"ח עם מתכון של דיאטת "ראש"+ פעילות גופנית בריאה, נראה עכשיו מי יחטא...
נכתב ע"י נוי;692456:מיג, יש לי רעיון למיזם כלכלי משותף: את תמכרי את התרסיס היקר, אני את החיקוי הזול ונתחלק ברווחים.
הנואשים ישלמו לך, הקמצנים והספקנים לי. אני אנסח את ההמלצות, את תעצבי אותם. כשייגמר הטרנד נמציא שיטה של דר' חדש, נשנה לוגו וצבעים, וכל עוד יהיו שמנים נעשה כסף שמן.![]()
נכתב ע"י נוי;692456:מיג, יש לי רעיון למיזם כלכלי משותף: את תמכרי את התרסיס היקר, אני את החיקוי הזול ונתחלק ברווחים.
הנואשים ישלמו לך, הקמצנים והספקנים לי. אני אנסח את ההמלצות, את תעצבי אותם. כשייגמר הטרנד נמציא שיטה של דר' חדש, נשנה לוגו וצבעים, וכל עוד יהיו שמנים נעשה כסף שמן.![]()
נכתב ע"י bbr;692528:זה לא יפה, אני רוצה גם להכנס לשותפות...אני מוכנה להצטלם ללפני ואחרי
כמה אתם מוכנות לתת על זה??
![]()
אני לא שמעתי על איסור פעילות גופנית, אלא להיפך עידוד...נכתב ע"י מי;692307:בלי להיות אשת מקצוע: זה נשמע חשוד ולמעלה מכך!!!!
הורמונים, גם ממקור "טבעי" כביכול, בלי פיקוח רפואי???? אתם נורמלים????
זה שאסור לבצע שום פעילות גופנית - זה מדליק הרבה יותר מנורת אזהרה. רמזור אדום! מה קורה בינתיים לגוף שלכם? מה מתחולל שם בפנים?
צריכת קלוריות של 500 ביום? מי פה מעוניין להרוס לעצמו את מנגנון חילוף החומרים הטבעי?
בקיצור, שומר נפשו ירחק.
להערכתי, זה עניין של שבועות בודדים עד שכל העסק יתפוצץ, ואז יספרו לנו אלו נזקים הוא גרם.
מי מתנדב לשלוח את החומר לקו החם?
מעניין, אולי כדאי שתדברי עם מי שמכרה לך.נכתב ע"י chayki8;692420:לא קראתי פה את כל התגובות, אבל אני התחלתי עם התרסיס, זה מטורףףףףףףףףף. דיאטה קשה רצח!!!!
איך לא נרד אם לא מכניסים מעל 500 קלוריות ביום? הכי מעצבן שעלה מעל אלף שקל..... בהתחלה עוד עמדתי.... ותוך עשרה ימים ירדתי כמעט 6 קילו. אבל לא ממליצה את זה לאף אחד!!!!!
זה פשוט לצום!!!!!!!! ושלא יבלבלו תשכל......בחנוכה היה יותר מידי פיתויים אז עצרתי תדיאטה.... אבל משבוע הקרוב מתכוונת לחזור לזה..... וזה רק בגלל שהשקעתי אלף שקל.
אחרת הייתי זורקת את כל הספרים. מתכונים לאלף....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים