- הוסף לסימניות
זה כאלה שכתוב עלהם ב2 פיסקות אח"כהשאלה היא מה זה הרף המינימלי האם זה ה2632 שכתוב בפסקה הזו?
א. הורה יחיד
ב. יש לו 3 פעוטות במסגרת
זה כאלה שכתוב עלהם ב2 פיסקות אח"כהשאלה היא מה זה הרף המינימלי האם זה ה2632 שכתוב בפסקה הזו?
זה סכום שחייב במס?הבעיה היא שגם עצמאי צריך הכנסה מינימלית של 3159 למעט בחצי שנה הראשונה
וכאן כנראה יש אי בהירות בקריטריונים האם צריך הכנסה של 2632 או שלא נדרש רף הכנסה כלל
אני חושב שפה טמון העניין.
השאלה היא מה זה הרף המינימלי האם זה ה2632 שכתוב בפסקה הזו? או ה3159 שהוזכר בסעיף הקודם.
אני חושב שזה מנוסח בצורה כזו שתידרש הכרעת בית משפט.
זה כאלה שכתוב עלהם ב2 פיסקות אח"כ
א. הורה יחיד
ב. יש לו 3 פעוטות במס
חייב בביטוח לאומיזה סכום שחייב במס?
מה הבעיה לדווח על הכנסות?
אכן כן. זו טעות שלי.זה כאלה שכתוב עלהם ב2 פיסקות אח"כ
א. הורה יחיד
ב. יש לו 3 פעוטות במסגרת
כמה זה ביטוח לאומי?חייב בביטוח לאומי
אבל האמת היא שבחצי שנה ראשונה לא נדרש הכנסות כלל .
וכנראה שהכניסו פה עניין של חצי שנה כדי לתת פתרון עד סוף שנת הלימודים (העניין די ברור שלזה התכוון בן צור )
בטוחה?לא בטוח בכלל.
רק אברכים צריכים להבדק לגבי גיוס כרגע
רק הם קיבלו הודעה שבהמשך ייקבעו הוראות מה עליהם להגיש בשביל להוכיח שהם לא חייבי גיוס.
כל תבחין אחר שהוגש התקבל ללא שום בדיקה לגבי מצב הגיוס.
בגץ גם הודיע במפורש למען הסר ספק ולא לפגוע חלילה בשאר האוכלוסיות מלבד החרדים (ערבים וכו)
שרק תלמידי ישיבות שהדרגה ניתנת להם בגלל הלימודים שבשמם הם לא מתגייסים
רק זה ענין ייחודי
ובכל שאר התבחינים כמו עבודה / לימודי מקצוע - זה לא שבשם העיסוק הזה הם לא התגייסו ולכן אין צורך לשלול מכלל העריקים...
היה פלפול כזה---
מרגע שפותחים את העסק מקבלים דרגה? או שצריך 3 חודשים?חייב בביטוח לאומי
אבל האמת היא שבחצי שנה ראשונה לא נדרש הכנסות כלל .
וכנראה שהכניסו פה עניין של חצי שנה כדי לתת פתרון עד סוף שנת הלימודים (העניין די ברור שלזה התכוון בן צור )
7.7 אחוז עד לשכר של כ7500כמה זה ביטוח לאומי?
יוצא בערך 250 ש"ח7.7 אחוז עד לשכר של כ7500
אתה עצמאי עם הכנסות בפועל? או רוצה לפתוח עסק?יוצא בערך 250 ש"ח
אם יש כמה ילדים זה ודאי שווה את זה
זה גם במקון הביטוח לאומי שאני משלם בכל מקרה לא?
לפי מה שמופיע בקריטריון הזה נראה שגם עצמאי צריך שיהיה לו הכנסה מסויימת בהתחלה כדי שע"פ זה יקבע לו דרגה זמנית וגם אח"כ צריך להביא 3 חודשים כדי לקבוע דרגה קבועה ונראה שצריך הכנסות לפי הרף הנדרש
צריך אישור הכנסות, אבל אין רף מינימלי.לפי מה שמופיע בקריטריון הזה נראה שגם עצמאי צריך שיהיה לו הכנסה מסויימת בהתחלה כדי שע"פ זה יקבע לו דרגה זמנית וגם אח"כ צריך להביא 3 חודשים כדי לקבוע דרגה קבועה ונראה שצריך הכנסות לפי הרף הנדרש
רוצה לפתוחאתה עצמאי עם הכנסות בפועל? או רוצה לפתוח עסק?
מה הבעיה לדווח על הכנסות?לפי מה שמופיע בקריטריון הזה נראה שגם עצמאי צריך שיהיה לו הכנסה מסויימת בהתחלה כדי שע"פ זה יקבע לו דרגה זמנית וגם אח"כ צריך להביא 3 חודשים כדי לקבוע דרגה קבועה ונראה שצריך הכנסות לפי הרף הנדרש
האם יש אפשרות כרגע אחרי שכבר הדרגה שלי נקבעה ע"פ לימודים תורניים להעלות נספח שאני סטודנט (ואני באמת סטודנט בשביל הרב קו) או שזה נראה צחוק שאני אברך וגם סטודנט אלא א"כ שייך להיות סטודנט מאמצע שנת לימודיםאם אכן נכון שבמקרה והאברך גם עצמאי/סטודנט זה עובר אז הפתרון הוא פשוט.
הרשמה ללימודי הוראה או לימודים אקדמאים .
אני באופן אישי הגשתי נספח בעניין לימודים שהם לא תורניים [ולא הגשתי נספח 8 בכלל], לא קיבלתי שום התניה על היותי אברך בגיל גיוס, מאידך עוד לא קיבלתי דרגה בגלל בעיות אחרות נחכה לקביעת הדרגה ונדע.
סטודנט לרב קו לא בהכרח עוזר, צריך מסמך על 24 שעות שבועיות.האם יש אפשרות כרגע אחרי שכבר הדרגה שלי נקבעה ע"פ לימודים תורניים להעלות נספח שאני סטודנט (ואני באמת סטודנט בשביל הרב קו) או שזה נראה צחוק שאני אברך וגם סטודנט אלא א"כ שייך להיות סטודנט מאמצע שנת לימודים
לא נכון רק בגרוש צריך את זה אבל בפרודים צריך רק פסד מזונותרק לתשומת לה שההצהרה כוללת חיים בנפרד
ושאין אף אדם הידוע בציבור כבן זוג.
בואי נגיד שיהיה ממש קל להוכיח שמדובר בשקר גס
אם הזוג ימשיך לגור ביחד, ללדת ילדים נוספים יחד..
לא יצטרכו חוקר פרטי כדי לתפוס שמדובר בהצהרה שקרית--
קבלות על הוצאותרוצה לפתוח
מה הבעיה לדווח על הכנסות?
אני מראה קבלות שקניתי ארבעס'
ומספר שמכרתי אותם בבית כנסת והרווחתי כך וכך
איפה הבעיה?
באמת רוצה להבין...
כשתקבל דרגה, תקבל את ההערה, אף אחד לא מקבל אותה מראש...אם אכן נכון שבמקרה והאברך גם עצמאי/סטודנט זה עובר אז הפתרון הוא פשוט.
הרשמה ללימודי הוראה או לימודים אקדמאים .
אני באופן אישי הגשתי נספח בעניין לימודים שהם לא תורניים [ולא הגשתי נספח 8 בכלל], לא קיבלתי שום התניה על היותי אברך בגיל גיוס, מאידך עוד לא קיבלתי דרגה בגלל בעיות אחרות נחכה לקביעת הדרגה ונדע.
לאהאם יש אפשרות כרגע אחרי שכבר הדרגה שלי נקבעה ע"פ לימודים תורניים להעלות נספח שאני סטודנט (ואני באמת סטודנט בשביל הרב קו) או שזה נראה צחוק שאני אברך וגם סטודנט אלא א"כ שייך להיות סטודנט מאמצע שנת לימודים
מעניין, אני בכל אופן לא הצהרתי על אברכותי ולא הגשתי שום מסמך על זהכשתקבל דרגה, תקבל את ההערה, אף אחד לא מקבל אותה מראש..
מחדד את השאלה.מעניין, אני בכל אופן לא הצהרתי על אברכותי ולא הגשתי שום מסמך על זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים